a) ako sam dobro ukapirala... ovo je CGI, iliti... lik pravljen u Poseru, pa mamlo animiran... posto cisto sumnjam da neko moze da ima tako ruzna ramena.... mislim.. bljak b) u cemu je tolika opsednutost crnaca i crnih repera iluminatima i tajnim drustvima...
Ma, gledala sam juce ... nemam pojma kako... neke klipove o Tupaku... i gomila komentra je bila tipa - On je crni Isus i iluminati su ga zveknuli.. . ili nisu, jer se on sakrio... etc... Evo, sad i ovaj tripuje da je bog... Doduse... u nekim intervjuima gde je trezan i nije na drogama... Tupak deluje krajnje inteligentno... Gledala sam neki intervju kad je bio u zatvoru.. ali u svim ostalim situacijama mu treba titl..
a ja sam mislio da je lebron dzejms crni isus znas to ti je kada si iskompleksirani nepismeni crnja iz geta koji uspe da se probije i napuni dupe dolarima pa ti onda slava i moc udare u glavu pa pomislis da si bozji dar nama obicnim smrtnicima
Inace, samo da kazem da je bez njega ovaj gornji spot strava.. Mislim... totalna kicerica i sl... ali fascinantna kicerica... Gledao samo druge "pokretne slike" tog lika... fascinantno...
fora je u tome sto ja njega slusam i njegova muzika mi se svidja on ima sjajne koncerte uz gomilu sarene impozantne koreografije i celu cetu balerina ali mu je poslednji album slab
Pa chamuge na vecem statusu pripadaju "tajnim drustvima" ili se bar pretvaraju da pripadaju. Ne bi me cudilo uopste. Jay Z i ona njegova uspaljenica Beyonce pripadaju, Oprah, Kita West sto znaci da ce njegova vulkanizerka uskoro da bude ako to vec nije, i jos par njih. Ne pratim rep, tako da ne znam ko je sve jos tu impliciran, ali da nadjes par otvorenih crnaca sa malo inteligencije, pa ce ti reci da su ovi izdali svoju rasu, jer vuku crnce da budu pravi konzumeristi, da se sve svodi na alkohol, sex, drogu itd. To je njihova misija, em pomazu da se svet jos vise za glupi, em dobijaju tapsanje po ledjima od ljudi koji stvarno imaju moc.
Sto se tice Tupaca, nisam siguran da je pripadao, ne verujem. Da je znao sta se deshava to verovatno jeste.