зезам се...окупила је профи музичаре,што рокере,што студијске музичаре да на најбољи начин то одсвирају и изнесу...она није ела фицџералд,арета френклин или василија радојчић али зна да пева...свакако боље од вива ла њива екипе професионализам,зна са публиком и то је рецепт зашто траје више од две деценије и што је у стању да доведе 100.000+ људи на једно место ...да се не лажемо...таква цифра је огроман залогај и за велике светске звезде ранга мадоне,металике,мејдна,бијонсе или у прошлости флојда,цепелина,парпла... иначе...читам коментаре на неким уваженим порталима и углавном вајни коментатори спомињу малограђанштину,наногица,сељанија,позерај и стандардна гашења светла и паковања кофера...не схватају дебили да цеца пева популарну музику...масовну,општеприхваћену музику...нико мени није крив што волим опетх и дилинџере који могу једино да напуне неку мемљиву биртију у предграђу штокхолма или батон ружа а још кад крене спомињање хаустора и факинг милана младеновића да је распали младеновић данас жив писао би песме за цецу
и да...гледајући снимке и слике могу само овако да кажем...цеки =
Yeap... "urbana" ekipa jede kakicu... plus se maze po telu.. i sudaraju se stomacima... Zanimljivo je da ta "urbana" ekipa ili nije iz urbanizovanih mesta ili su prva generacija u mestu iznad 100 stanovnika... Nikad mi nije bilo jasno kako jedna Ceculjaga moze da te spreci da zivis zivot po svojoj meri... Ali, dobro... svi su krivi ... samo oni nisu...
I naravno... da su face mogli su da izadju u neki od BGD klubova sa rok svirkom ili zapice u unutrasnjost na neki koncert... ali.. jbg... to je cim... a i Ceca na Pinku
Video koji mozda najbolje opisuje to "urbano-urbano"
« Poslednja izmena: 29. Jun 2013, 10:32:09 od Anea »
Nikad mi nije bilo jasno kako jedna Ceculjaga moze da te spreci da zivis zivot po svojoj meri.
е то је питање од милион долара за вива ла њива екипу
а под вива ла њива екипом не сматрам пластичну несрећицу већ баш те обожаваоце хаустора,екв-а,прљавог казалишта,гледамперформансуметникакојипишкипосебиидивиммусе,биљану факинг наркоманку србљановић и осталу урбану екипу која проводи дане и ноћи у музејима савремених уметности и слушају мишу блама са коктелчићем у руци
и да...главна вест на б92 што се тиче музичких дешавања је синоћњи концерт велике светске звезде си ло грина у новом саду ...ја сам први пут чуо за тог корпулентног миџета пре неки месец кад се појавио у anger management код покојног чарлија шина...морао сам да гуглам да видим по чему је он велика светска звезда
и то је вива ла њива екипа
« Poslednja izmena: 29. Jun 2013, 10:50:05 od mrgec »
Ima tu jos jedna neprijatna cinjenica... kojom bi ona svima mogla da im skine skalp... A to je da je ona u ocima drzave cista kao suza... posto je odrobijala svoje i platila kaznu...
Tacnije... od svih lopova u ovoj zemlji, ona je jedna od retkih ili jedina koja je to i ucinila...
A ima i taj momenat sa rehabilitacijom i zabranom diskriminacije bivsih osudjenika... i tako to...
I stvarno je smesno da zena sa krivicnom prijavom za posedovanje narkotika proziva drugu da je kriminalac...
« Poslednja izmena: 29. Jun 2013, 10:58:38 od Anea »
Pevačica reagovala povodom, verovatno, dešavanja na Ušću, odnosno koncerta Svetlane Cece Ražnatović - Večeras je pozeraj pobedio iskrenost i rad. Pozeraj je stvar prestiža, a foliranju nema kraja! Svi zajedno smo se našli u moralnoj kanalizaciji u kojoj caruju bubašvabe, paraziti, otpaci... U tome se neki dobro snalaze, jer je to njihova prirodna sredina. Ali, ja nisam dvolična guska koja će da pliva u tome i da ćuti.
Ja ne pevam po kristalnim dvoranama, ali na mojim koncertima i u mojim buvarama i kafančinama nosici nisu šmrkavi! – napisala je Vesna Vukelić Vendi na društvenoj mreži "Facebook".
JK: Srbija ne zaslužuje drogiranu pevaljku!
Ksenija Devečerski/ Milen Vesović - 28. 06. 2013.22:56h Dok Ceca peva, ona postavlja svoje snimke sa koncerta
Očekivano ili ne, ali Jelena Karleuša se oglasila na svom "Tviteru" povodom koncerta Cece Ražnatović.
Pristigli su razni komentari na račun Jelene, šta li sada radi dok Ceca peva, da li plače, da li se smeje...
Karleuša očigledno nije izdržala, pa je morala da odreaguje u svom stilu:
- Srbija ne zaslužuje sprdnju, vašar, tezgu, i drogiranu pevaljku. Srbija i Balkan zaslužuju puno Ušće i spektakl! Uskoro - VIVA LA DIVA snimak - napisala je pevačica.
Pored ovoga što je napisala, Jelena je prethodno postavlja i svoje snimke sa koncerta. - A malo kasnije i zvanični snimak mog koncerta... Čisto da se vidi Šta je PUNO Ušće i SPEKTAKL! Samo još malkice...:-)
Na ove prozivke Ceca inače ne reaguje, a sada i svakako ne može jer peva trenutno na koncertu, ali je reagovao mladi pevač Ivan Petrović koji se proslavio učešćem u "Prvom glasu Srbije".
A kakve to umetničko-kulturne vrednosti propagira JK pa daje sebi za pravo komentarisanje šta to tačno Srbija zaslužuje?! Srednji prst? - zapitao se mladi pevač.
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.