Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 916222 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
ljudi koji gledaju farmu treba da placaju drzavi dodatni porez.. oces farmu, izvoli plati dodatnih 10 evra mesecno
mnogi ne bi mogli da izdrze da se ne bave tudjim zivotima, i da ne gledaju  ko je isao koliko puta da sere a ko ima mecu, kome viri bradavica, ko se napio, ko se svadja.. to je njima kao droga 
veoma specifican mentalitet koga treba klinicki proucavati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia 
Proucavaj me Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
ne mogu ja to,  znas koji zivci trebaju za to  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Devojčici rođenoj kao dečak dozvoljeno da koristi ženski toalet u školi VIDEO

M.A.    | 26. 06. 2013. - 06:40h   17:32h | Foto: Reuters, AP    | Komentara: 41
Šestogodišnja Koj Matis iz Kolorada koja je rođena kao dečak, ali se od svoje četvrte godine deklariše kao devojčica, ostvarila je pravo da koristi ženski toalet u svojoj osnovnoj školi u Koloradu. Devojčica, koja je imala nastavu kod kuće dok je čekala odluku, ponovo će krenuti u osnovnu školu “Iglsajd” u Fauntinu.

Rođena kao dečak, deklariše se kao devojčica: Koj Matis
Odeljenje za građanska prava u Koloradu zaključilo je da je školski okrug Fauntin-Fort Karson nepotrebno doveo devojčicu u tešku situaciju, zabranivši joj da koristi ženski toalet.

Direktor odeljenja za građanska prava Stiven Čavez ocenio je da zabrana "stvara pogodnu atmosferu za širenje vršnjačkog nasilja".

Škola zabranila transrodnoj devojčici da koristi ženski toalet, roditelji ogorčeni

Borci za prava transrodnih osoba, tj. osoba kod kojih se samoidentifikacija kao muškarca, žene, ni jednog ili oboje ne poklapa sa njihovim prirodnim polom, pozdravili su odluku kao značajan napredak u borbi za ravnopravnost.

Devojčicini roditelji Ketrin i Džeremi Matis u februaru su se žalili posredstvom Fonda za zakonsku zaštitu i obrazovanje transrodnih osoba. Pre podnošenja žalbe, dete, koje se oblači kao devojčica i kome u pasošu i ličnoj karti piše da je ženskog pola, nije imalo problema prilikom korišćenja ženskog toaleta.

Svi joj se obraćaju kao devojčici iako ima muške polne organe
- Išla je u ženski toalet, svi su joj se obraćali kao devojčici, uvek je bila u zboru sa devojčicama - izjavila je njena majka u emisiji posvećenoj ovom problemu.

Ali, godinu dana nakon što je upisana u školu, uprava školskog okruga obavestila je njene roditelje da posle raspusta više neće smeti da koristi ženski toalet i da oni treba da joj kažu da će od sada ići u muški WC, toalet za nastavno osoblje ili toalet za bolesnu decu.

Advokat školskog okruga Fauntin-Fort Karson izjavio je za CNN da je škola prilikom donošenja odluke imala u vidu do kakvih bi posledica u budućnosti moglo da dođe ako dete sa muškim polnim organima koristi ženski WC.

Sa 18 meseci počelo da je privlači sve što privlači devojčice
Ketrin Matis kaže da je njihovo dete imalo samo 18 meseci kada je počelo da ga privlači sve što privlači devojčice. Najradije je nosio cvetnu suknju sa podsuknjom.

- Pitao je kada ćemo ga odvesti kod lekara da bi dobio ženske organe kako bi mu i telo bilo žensko - kaže ona.

Psiholog je potvrdio da je Koj transrodna osoba, a kada je imala četiri godine roditelji su joj "dozvolili da bude ono što jeste".

VIDEO > Upoznajte Koj Matis:

Škola zabranila transrodnoj devojčici da koristi ženski toalet, roditelji ogorčeni

M.A.    | 28. 02. 2013. - 18:08h | Komentara: 26
Grupa za zaštitu prava transseksualaca saopštila je u sredu da je u Koloradu podnela tužbu zbog diskriminacije u ime Koj Matis, učenice prvog razreda osnovne škole koja je rođena kao dečak, a predstavlja se kao devojčica. Tužba je podneta zbog odluke uprave školske četvrti Fauntin-Fort Karson da joj se zabrani korišćenje ženskog toaleta u osnovnoj školi “Iglsajd”.

Koj Matis na jednoj od porodičnih fotografija
- Bili smo veoma zbunjeni, jer je sve bilo u najboljem redu, a onda se situacija iznenada promenila. To nas je mnogo uznemirilo zato što znamo da će zbog toga ponovo patiti - izjavila je njena majka Ketrin Matis.

- Koj je rođena sa muškim polnim organima, ali otkako zna za sebe predstavljala se kao žensko - izjavila je njena majka u Denveru, prestonici Kolorada.

U strahu da će u školi biti izložena podsmehu, roditelji su je za vreme zimskog raspusta ispisali iz škole.

Roditelji Koj Matis: Iz straha smo ćerku ispisali iz škole

Advokat Majkl Siverman, koji zastupa Koj, kaže da tužba ima za cilj da pomogne i drugima, a ne samo jednoj porodici.

- Mnogi transseksualci svakodnevno su suočeni sa diskriminacijom - rekao je on.

Koj se tokom proteklih godina oblačila kao devojčica, a u njenom pasošu i ličnoj karti piše da je ženskog pola.

Deo pisma uprave škole kojim se navodi da Koj ne sme da koristi ženski toalet

"Donoseći odluku, uzeli smo u obzir ne samo situaciju u kojoj se nalazi Koj, već i drugi đaci škole, njihovi roditelji, kao i kakve će posledice po detetovu budućnost imati činjenica da kao dečak, sa muškim genitalijama, koristi ženski toalet”, navodi se u pismu uprave školskog okruga upućenom Silvermanu.

"Siguran sam da možete da razumete da će kako Koj bude rastao, a njegove genitalije se budu razvijale, sigurno biti roditelja i đaka kojima će biti neprijatno ako bude koristio ženski toalet”, kaže se u pismu.

Koliko mladi mogu biti transseksualci?

Koj Matis
Sveobuhvatni podaci i studije o deci transeksualcima su retki. Procenjuje se da je udeo transseksualaca u stanovništvu širom sveta negde između 1:30.000 i 1:3.000.
Kod neke dece rani znaci poremećaja polnog identiteta ispoljavaju se već u uzrastu od tri godine, tvrde stručnjaci koji rade sa ovom decom. Ona nisu interseksualna - nemaju fizičke poremećaje ili malformaciju seksualnih organa. Problem transseksualnosti postoji u mozgu, mada stručnjaci nemaju jedinstven stav o tome da li je on psihološki ili fiziološki zasnovan.

Izvor:Blic

« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 10:26:26 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung SGH-E590
Ja se deklarisem kao Son Koneri pa me ne salecu ribe. NEPRAVDA Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
STANIJA: Naguziću Danijela i Jovanu! (VIDEO)
"Njihova veridba je bila kao vašar u Rumi! Ja sam dva puta bila verena, za momke kakve Jovana na slici nije videla!", rekla je starleta koja je pobesnela jer su farmeri počeli da pričaju po imanju kako je ona ljubomorna na stabilnu vezu misice i pevača

PUKLO KUMSTVO! Iako su se ljubavni parovi na “Farmi” isprva međusobno podržavali i dužili, kako se bliži kraj rijalitija, odnosi na imanju pucaju po šavovima, a u prvi plan izbija ljubomora i zavist, dok su se, prema Stanijinom viđenju stvari, Jovana i Danijel verili njoj “preko grbače” jer je misica navodno celo veče gledala u reakciju starlete nakon veridbe.

I dok Jovana tvrdi da je ljubav Stanije i Filipa lažna i da su oni ljubomorni na iskrena osećanja nje i Danijela, starleta na sva usta komentariše da je čuvena veridba izledala kao vašar u Rumi.

- Ajde molim te, bolje na vašaru da je zaprosio! Ja sam dva puta u životu bila verena, za momke kakve ona na slici nije videla! I to je još Danijel zaprosio, majko moja! I sad hoće od mene da naprave da sam ljubomorna! – poverila se Stanija Akiju dok su razgovarali na terasi.

Foto: YouTube/SuperEmilcoTV
- Bili ste mi nebitni da gledam u vas, gledala sam sebe da se provodim, tu veridbu sam doživela kao žuruku, mene bi bilo sramota - ti nju veriš, a ona celo veče gleda u mene – obrsila je starleta Danijelu, a nakon što je pevač otišao, obratila se Panajotoviću:

- Ima da ih naguzim sve zajedno! Razumeš, pokušavaju da naprave da sam ja ljubomorna na Danijela i Jovanu?! – pobesnela je Stanija.

Foto: YouTube/SuperEmilcoTV
Pored toga što Filip smatra da je Jovana ljubomorna na Staniju, misica ističe suprotno:

- Najviše im smeta što se mi zaista volimo, a oni se foliraju zarad poena. Na početku je Stanija rekla da se sklonila od Ekrema i Ere jer ne može sa starcima, pa se zato premestila u krevet kod Filipa. Njihova veza je lažna – rekla je Jovana.

Pogledajte kako su farmeri Staniju izbacili iz takta:

Izvor: Telegraf
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Jestrović pokazao novu devojku

V. Đorđević    | 26. 06. 2013. - 06:10h |
Fudbaler Nenad Jestrović prvi put se nakon razvoda od bivše supruge Tamare pojavio sa novom devojkom Mirjanom. Njegova izabranica je po zanimanju kozmetičar, a odskora pevačica.

Nenad i Mirjana
Nova nada estradnog neba snimila je i svoj prvi singl “Led” koji je ekranizovala pod dirigentskom palicom Dejana Milićevića. Pesma je u elektro-pop fazonu, a pevačica je nedavno izjavila da je njen jedini finansijer njen otac, te da joj smetaju priče kako Nenad finansira njenu karijeru, koja je na početku.

Mimi i Jestrović su, prema njenim rečima u vezi od septembra prošle godine, iako je fudbaler zahtev za razvod od svoje supruge s kojom ima troje dece podneo tek u januaru ove godine.

- Nenad i ja se zabavljamo oko godinu dana, a počeli smo i da živimo zajedno. Imamo ozbiljne planove za budućnost. Lepo se slažem i sa njegovom decom koja nas često posećuju, a upoznala sam i njegovu bivšu suprugu. Tamara je prema meni veoma korektna - ispričala je nedavno Mima.

Na žurki na kojoj su bili Jestrović i njegova izabranica nisu krili emocije pa su razmenjivali nežnosti naočigled svih zvanica. U jednom momentu su u neobaveznom razgovoru sa Darom Bubamarom, čak, razgovarali o svojoj svadbi.

- Ja ću vam pevati na svadbi, to je dogovoreno - našalila se pevačica.

Jestrović, koji iz prvog braka ima troje dece, bio je u centru seks-skandala kada je bio žrtva ucene grupe mladića koji su tvrdili da imaju snimak na kom fudbaler ima seksualni odnos sa njihovom prijateljicom.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
NIJE RAZMAŽENA: Ceci pred koncert treba samo voda!
STARS, 10:12, 26.06.2013.Autor: EPK14 komentara

Pošalji e-mail
Odštampaj tekst
Nisam prezahtevna, samo mi je potrebna nehlađena voda zbog glasnih žica. Mislim da ti koji zahtevaju samo demonstriraju moć, rekla je pevačica

Svetlana - Ceca Ražnatović, koja sprema veliki koncert na Ušću 28. juna, kaže da nije mnogo zahtevna i da joj pred koncert ne treba ništa osim nehlađene vode, kao i da se naspava i bude odmorna.

Pevačica je rekla da ne traži ništa specijalno u bekstejdžu i da joj je potrebna samo nehlađena voda.
"Nisam prezahtevna, samo mi je potrebna nehlađena voda zbog glasnih žica. Mislim da ti koji zahtevaju samo demonstriraju moć. Ja znam mnogo velikih zvezda i svi oni su obični, potpuno normalni ljudi", rekla je Ceca u emisiji Tačno u 9.

Ražnatovićeva se ne boji da će kiša padati na dan koncerta i kaže da, kada publika nešto voli, ona stoji i na kiši.
"Ne bojim se kiše, ne bih volela da je bude zbog ljudi da bi se što lepše proveli. I Đole je imao koncert na kiši i 30.000 ljudi je stajalo", rekla je pevačica.

Ceca je obećala veliki spektakl i rekla da će biti jako veselo i da će koncert biti njen poklon vernoj publici.

"Meni najviše znači da ja izađem pred publiku. Nisam sklona nekim trikovima i plesovima. Ja samo isključivo pevam", rekla je Ceca.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
nadam se da ce se otvoriti ona rupa u zemlji, kao u meksiku.. i progutati binu.. i najveci deo posetilaca..   Smile

salim se, dovoljno je da padne grad velicine medicinke.. Smile
.. ona je tako jednostavna  Smile samo stoji i drzi mikrofon  Smile

ljubav nasa, ponos i dika nase zemlje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia 
Ko je ovaj Jestorovic?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.402 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.