JK je imala samo veliki peh sinoc i to je to, nebih vise pisala nista, boli me glava ceo dan.
Хајде што си неписмена, то и да ти опростим. Али шта ти би са животом да волиш ову ружну, неталентовану, пластичну калаштуру која је од живота урадила само што се два пута богато удала и што показује пичку и сисе на наступима? Јеси оријентисана ка свом полу па је волиш зато што вас јавно подржава пред свима? Шта видиш у њој?
Имамо пар добрих психолога овде на форуму (Бамбина јави се ), можда њима можеш да објасниш шта те то мучи у животу па си идола препознала у једној оваквој пропалици.
Ljudi posle koncerta obicno skacu od radosti, a divine fanove boli glava... BTW. Hvala joj na ovome, produzila mi je zivot za par godina... smejem se vec 18h na komentare ))
Ovaj cecin album je sranje....najgori album do sada
еее ... а овако кад га упоредиш са албумима ЈК, на шта личи, бољи, гори, продукција, мјуза, текстови, аранжмани ... де упореди то мало кад си већ у току ...
I jedna i druga (Ceca i JK) su za moje poimanje muzike lower life forms (kakve su osobe i s kim se krešu - svečano me zabole), ali činjenica je da će Ceca 28. da napravi haos na Ušću jer je narod ovde sluša i voli, a onda će JK da skiči po javnosti kako je sve to zavera zle, zle Cece (naravno, ako do tada ne ode pod neki kamen i tamo ostane zauvek, što bi bilo prikladno posle ove blamaže).
I jedna i druga (Ceca i JK) su za moje poimanje muzike lower life forms (kakve su osobe i s kim se krešu - svečano me zabole), ali činjenica je da će Ceca 28. da napravi haos na Ušću jer je narod ovde sluša i voli, a onda će JK da skiči po javnosti kako je sve to zavera zle, zle Cece (naravno, ako do tada ne ode pod neki kamen i tamo ostane zauvek, što bi bilo prikladno posle ove blamaže).
то ти је онај фазон ... биће недостојно презрења биће прејебано од стране неког за кога би те боле курац да имаш генетских предиспозиција за такав бол ...
илити ...
јбте бре људи о чему се прича овде? О две полураспале силиконске певаљке, ускоро заборављено да су постојале ... ајд да су овде неке усплахиране тинејџерке па да сеире над неуспехом једно ил да ликују над успехом друге ... ал јбте бре ... па ваљда сте прерасле тај период тинејђерске усплахирености ...
Ja JK cenim kao osobu koja se bori kao lav i nikada ne priznaje poraz, JK je uspela sto je malo ko uspeo i zato je obozavam i gotivim a vi se mozete nasladjivati do mile volje, a iskreno glava me boli od ovih vasih zlih komentara i samo gledam koliko ste zli i zlobni ali sve se to od glavu obije, samo polako.JK je najveca i ostace uvek tako a ceca i njoj slicne nevredi pominjati, kriminalci i itd.