Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 196 197 199 200 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 921097 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
moguce  Smile
moja keva gleda zene mafijasa  Smile
i jos voli da gleda one kuvare i one sto skupljaju djubre  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
mob
Apple 5
Daj joj moj br. mobilnog  Smile
Kontam da smo kosmicki povezani posto nam se svidjaju iste stvari
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
evo ga
0649835820
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Ceca pre koncerta na Ušću ide u hiperbaričnu komoru

Simonida Milojković    | 12. 06. 2013. - 16:14h

Pred veliki koncert na Ušću 28. juna Ceca Ražnatović redovno ide u hiperbaričnu komoru i udiše čist kiseonik, otkriva „Blic“ tajnu lepote i energije popularne pevačice.

- Udisanje čistog kiseonika u specijalnim komorama regeneriše sve ćelije u organizmu. To mi veoma prija i osećam se odmorno i sveže uprkos brojnim obavezama koje traju od jutra do kasno u noć - priča Ceca Ražnatović.

Pevačice obično pred koncert ne izlaze iz teretane, što zbog linije što zbog kondicije, ali Ceca je u odličnoj formi.

- Sve i da hoću, trenutno nemam vremena da treniram. Kondiciju nabijam tako što trčim sa slikanja u emisije, s emisija na uvežbavanje novih pesama sa bendom i tako ukrug - priča Ceca kroz smeh.

Odlično raspoložena, kaže da broji dane do koncerta i da ne može da dočeka da istrči pred svoju publiku.

Na Ušće će osim ljudi iz cele Srbije, autobusima organizovano doći i njeni obožavaoci iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Makedonije, Crne Gore, Bugarske i Ukrajine...

Fanove će svakako usrećiti novim albumom koji izlazi 17. juna u izdanju „Miligram mjuzika” i “Siti rekordsa”. Od deset novih pesama, Ceca najčešće po kući pevuši „Ime i prezime“, čiji stihovi glase ovako:

„Nek mi se smeje svet, lepo je biti razapet, kada se telo ne protivi, s tobom živim i kad mi se ne živi”.

Pre izlaska albuma i koncerta na Ušću, Ceca će u petak napraviti žurku za svoju porodicu i najbliže prijatelje i proslaviće svoj jubilarni 40. rođendan.

Šta će poželeti dok bude gasila svećice na torti, pitamo je.

- Volela bih da se zaljubim - kaže kroz smeh.

I Selma iz Maglaja dolazi na koncert
„Blicu“ se javila 17-godišnja Selma iz Maglaja koja je zbog cerebralne paralize u kolicima. Njena najveća želja je da upozna Cecu, a „Blic” joj je tu želju ispunio. Ceca se Selmi javila telefonom i obećala joj da će biti njen gost na Ušću, ali i da će joj obezbediti prevoz specijalnim vozilom. Na Selmine suze radosnice i Ceci su se oči napunile suzama. „Nema ništa lepše nego usrećiti čoveka“, rekla je Ceca.

Izvor: Telegraf
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 8536.25
mob
I-mate 30 Pro
The truth with oxigen:....it gets you high....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
moguce  Smile
moja keva gleda zene mafijasa  Smile
i jos voli da gleda one kuvare i one sto skupljaju djubre  Smile
Moja gleda Tonija "Cake Boss"-a.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Upravo gledam neku emisliju na TLC... i u emisiji se pojavljuje cica koja se udaje za nekog bogatuna...
Cica je ekstremno mrsava... klasa Andjeline Dzoli, kvarcovana, plava, sa prevelikim silikonima i ruznjikava... ono... Italijanka...
E, sad... kada pogledam ove houswives po Amerikama... retko koja je ... lepa, zgodna, zanosna... sta god.. uglavnom su sve ruznjikave, zategnute i prosto... prenaglasene u negativnom smislu... po svim mogucim standardima... i plasticne... bolno plasticne...
I to mi nije jasno... ako vec biras trophy wife, zasto je to uvek najruznija i najplasticnija u kraju?  Smile

Како кажу:''Лепота је у оку посматрача''. И то се мења сваких 10 година шта је привлачно а шта није. На пример неким афричким племенима је привлачно да жена има дуге вратове, па оне носе месингане спирале око вратова да би продужиле врат. У овој нашој европско-америчкој цивилизацији пре 30 година велико дупе попут Ким Кардашијан или Џенифер Лопез се није сматрало идеалом лепоте а сада се подразумева. Једино су велике сисе остале...Оне су се и пре 30 година сматрале пожељним а и сада  Smile
Некад се такође сматрала млечна кожа најпривлачнијом а сада се и тинејџерке кварцају у сред зиме...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Dobar deo tih zena ne bi bio lep ni u jednoj kulturi ... Mozda u nekoj gde je mumija simbol lepote...
Meni je, takodje, neverovatno da zene od 35 do 45 godina imaju kozu starih zena... od nekih je i moja pokojna baba u 82. godini imala bolju kozu... posebno onaj deo oko kolena i sake...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Таква ти је сад мода, осамнаестогодишњакиње изгледају као двадесетопетогодишњакиње, двадесетогодишњакиње као тридесетогодишњакиње.. итд...
Јер,јелте, свакодневни пудери, шминка и соларијуми сигурно не подмлађују кожу... Smile
« Poslednja izmena: 12. Jun 2013, 18:58:36 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 196 197 199 200 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.