Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 181 182 184 185 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 922160 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Poslednja

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

duck-hunting-season-is-open_o_884567.jpg
(29.58 KB, 419x304)
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Неку девојку да назовем курвом зато што се слободније облачи или што од 15 године ради у кафани је ван сваке памети...Једноставно повезујеш неке ствари као например да је певала по шаторима, да је рано кренула у посао итд. са курвањем а то нема везе са везом...

То је исто да ја тврдим да је неко лопов на основу тога што није завршио основну или тога што је Циган...

Предрасуде и стереотипи...

Ниђе везе...  Smile
Pa eto, izvini. Nisam smeo da tako nazovem jednu postenu devojku koja je samo upala u lose drustvo, samo zelela da se druzi i uopste nije ni znala da su joj drugari i momci krimosi i samo zelela da zaradi al nije znala da su ti nacini nelegalni.  Kako sam smeo da napadnem jednu tako sjajnu zenu, olicenje postenja i dobrote, "Srpsku majku"...  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Nokia 
Неку девојку да назовем курвом зато што се слободније облачи или што од 15 године ради у кафани је ван сваке памети...Једноставно повезујеш неке ствари као например да је певала по шаторима, да је рано кренула у посао итд. са курвањем а то нема везе са везом...

То је исто да ја тврдим да је неко лопов на основу тога што није завршио основну или тога што је Циган...

Ниђе везе...  Smile
Pa eto, izvini. Nisam smeo da tako nazovem jednu postenu devojku koja je samo upala u lose drustvo, samo zelela da se druzi i uopste nije ni znala da su joj drugari i momci krimosi i samo zelela da zaradi al nije znala da su ti nacini nelegalni.  Kako sam smeo da napadnem jednu tako sjajnu zenu, olicenje postenja i dobrote, "Srpsku majku"...  Smile Smile Smile Smile
E Marko svaka ti dala za ovo  Smile
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94

Ниђе везе...  Smile

Secanja iz 2008e naviru kad se pusti ova pesma Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Najviše volim da sam gola!
"Najviše na svetu volim da sam gola. Volim da se slikam gola. Kada idem na snimanje tražim da me slikaju sa što manje garderobe. Daj da se vidi malo tela", rekla je pevačica u emisiji "Ja to tako"

Foto: Fejsbuk

Jelena Karleuša, koja će 15. juna imati koncert na Ušću, izjavila je da najviše na svetu voli  da je gola. Pevačica je istakla da je ovo 21. vek i da nema problema da pokaže svoje telo.

- Najviše na svetu volim da sam gola. Volim da se slikam gola. Kada idem na snimanje tražim da me slikaju sa što manje garderobe. Daj da se vidi malo tela – rekla je Karleuša u emisiji “Ja to tako” televizije “Pink”.

Pevačica je spomenula svoju saradnju sa androginim pevačem Andrejem Pejićem. Njih dvoje su snimili editorijal u krevetu, gde su se skoro i poljubili.

- On je anđeo. Zaista je ogromna zvezda. Nismo imali mnogo vremena kada smo počeli snimanje. Odmah smo se bacili u krevet, pa tek onda usta na usta. Nije važno da li je on muško ili žensko.  Bila je to neverovatna kombinacija  i nije bilo bitno ko je muško a ko žensko – rekla je pevačica.

Foto: Story
Jelena Karleuša je priznala da je htela da postane Lepa Brena. Čak je kao dete volela da kaže da joj je ona njena tetka i mnogi su joj verovali u to.

Pričala je i o svom braku sa fudbalerom Duškom Tošićem.

- Imao je petlju da se oženi. Pružio mi je divan dom i dva divna deteta. Pušta on mene da ja vozim svoj brod. Duško je flegma i moja sušta suprotnost – rekla je Jelena, dodavši da neće nikada prevariti svog supruga.

- Ja Duška prevariti neću. Bila bi jako burna i emotivna kada bih saznala da me Duško vara. Bila sam sujetna i to bi bilo strašno – rekla je pevačica.

- Nemoj da ti se desi, ne znam ko bi gore prošao, on ili ona. Njoj bih, najverovatnije, čestitala, jer bi bila sigurno opasna mačka – zaključila je Jelena i dodala da ima parova koje prevara učvrsti i spoji.

- Monogamija i seks je precenjen. Stavlja se u neki crkveni nivo. Seks ne treba da se stavlja u zakonik -  rekla je Karleuša.

(Telegraf.rs/izvor: “Kurir”)

Hemija na slici je prosto neverovatna  Smile
Ovaj jadni decko samo sto ne zavristi "Vodite me odavle!"
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Majkl Daglas: Rak grla sam dobio zbog oralnog seksa
Tanjug | 03. jun 2013. 12:22 | Komentara: 3
Holivudski glumac Majkl Daglas krivi kunilingus za svoju bolest koja mu je otkrivena 2010. godine

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons

LONDON - Holivudski glumac Majkl Daglas izjavio je da je dobio rak grla zbog oralnog seksa.

List "Gardijan" objavio je danas intervju u kome Daglas krivi kunilingus za svoju bolest koja mu je otkrivena 2010. List je takođe citirao lekare koji su, kako prenosi AP, skeptični u vezi sa ovom tvrdnjom.

Daglas, 68, već dve godine nema rak i vratio se glumi. Zvezda filmova "Niske strasti" i "Fatalna privlačnost" upravo osvaja kritku ulogom Liberačija u filmu "Behind the Candelabra'' (Iza kandelabra).

Oženjen je glumicom Ketrin Zitom Džons.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Sony 
Mora da je bio ladan Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94

Smile Smile

Видим ја да ово називање курвом нема везе са рационалним аргументима већ је то дубоко укорењено...можда је политичке природе немам појма...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Racionalna argumentacija je za osobe koje umeju da saslusaju, za osobe kojima treba da prezentujes snimak necega sto se desilo da bi ti rekli "E pa jeste" nije racionalna argumentacija vec sarkazam.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Sutirate mrtvog konja...

Razvodi se Dado Polumenta?!
Autor: D. T. - D. P. | 03.06.2013 - 07:02:00h |

Posle svega pet i po meseci braka, pevač Dado Polumenta odlučio je da raskine bračnu zajednicu sa veroučiteljicom Selmom koja je sklopljena po islamskim običajima, a razlog je, kako za naš list otkriva izvor blizak pevaču, njegov povratak izlascima, noćnom životu i fotografisanje sa devokama, što se kosi sa razmišljanjima njegove supruge, ali i njihovom verom.

Venčali se 12. decembra 2012: Selma i Dado

- Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u poslednje vreme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijima nisu pojavile fotografije na kojima je njen suprug bio okružen devojkama. Zato je Dado bio taj koji je priznao da sa starim životom ne može da prekine i predložio joj razvod kako je više ne bi povređivao - za „Alo!“ priča izvor i dodaje da se par rastao.

- Oni su za sada razdvojeni, on je u insotranstvu na nastupu, a Selma u Novom Pazaru i to je za sada privremeno. Kako će se razvesti, o tome su za sada samo razgovarali jer je razvod po šerijatu veoma komplikovan - dodaje izvor.

Damir Dado Polumenta i Selma Mekić venčali su se 12. decembra 2012. godine, tačno u 12 časova u Novom Pazaru, a svadbenom veselju prisustvovao je i njegov sin Dorijan iz vanbračne zajednice sa Ana Marijom Kikoš. Kako bismo dobili kometar od pevača i njegove supruge, pokušali smo da kontaktiramo s njima, ali oni nisu bili dostupni za komentar do zatvaranja broja.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 181 182 184 185 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.