Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 915800 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
sedam jegera
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
mob
Nokia 
фата је за сису, не видим ништа ту "кул" Smile

иначе слике су из овог часописа

IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14

Ne kapiram... sto hoda kao orangutan... Zato sto su mu pantalone kratke, pa ne moze da zakoraci ili... ?
Inace, uspeh da otkrijem...

Tako da(ovo moze da bude iznenadjenje nekima), Dzastin je gej, i to furundzija.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple 15
Severina potvrdila: Milan i ja opet smo zajedno!
Volimo se. Zajedno smo. Naša ljubav nikad nije bila dovedena u pitanje – rekla je Severina

Foto: 'Ivana Ivanovic/PIXSELL'

Piše: IČ/VLM
Na snimanju emisije "Ami G show", koja će se na Pink TV-u prikazati u utorak 5. ožujka, Severina je potvrdila da se pomirila s Milanom Popovićem, prenose srbijanski mediji.

– Volimo se. Zajedno smo. Naša ljubav nikad nije bila dovedena u pitanje – rekla je Severina, koja je s "kraljem bakra" prekinula krajem kolovoza 2012.

Inače, predsjednik Fonda B92 Veran Matić upravo je njihovom jednogodišnjem sinu Aleksandru, koji je prošli tjedan proslavio prvi rođendan, uručio orden za bebu heroja. Dječaka su proglasili Milanovom inspiracijom za sudjelovanje u humanitarnim akcijama. Poznato je da je Milan u povodu prvog rođendana sina Aleksandra odlučio donirati 3,8 milijuna kuna za opremu Ginekološkoj klinici i Institutu za zdravstvenu zaštitu djece i mladeži u Vojvodini.

Izvor: Vecernji list
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0

Tako da(ovo moze da bude iznenadjenje nekima), Dzastin je gej, i to furundzija.  Smile
procitao sam ovo negde
mozda cak i ovde na bureku  Smile

Severina potvrdila: Milan i ja opet smo zajedno!
Volimo se. Zajedno smo. Naša ljubav nikad nije bila dovedena u pitanje – rekla je Severina
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple 15
FENSI ČORBA: Skida kilograme i pomalo vežbucka
STARS, 12:54, 06.03.2013.Autor: EPK/Hellomagazin

Bora nije ljubitelj teretane, fizičke aktivnosti takve vrste mu ne pričinjavaju zadovoljstvo, pa je odlučio da liniju dotera dijetom

Bora Đorđević (60) se priprema za koncert u Kombank areni koji je zakazan za 23. mart i pomalo vežbucka da bi došao do kondicije.

Budući da Bora nije ljubitelj teretane, fizičke aktivnosti takve vrste mu ne pričinjavaju zadovoljstvo, pa je odlučio da liniju dotera dijetom. Uskoro uz savete lekara počinje i sa dijetalnom ishranom.

"Nikada se ne umorim na nastupima. Dešava mi se da kada izađem na nastup postanem drugi čovek i dajem sve od sebe. Takvi su svi momci u bendu. Mi imamo jedno pravilo, gde god da sviramo imamo istu odgovornost prema ljudima. Mi ginemo na bini. Kondiciju koju imam na bini, nema privatno. Umem malo da vežbuckam, ali retko. Moji problemi sa disanjem najviše me onemogućavaju da upražnjavam fizičku aktivnost", rekao je Bora.

Ovo će Ribljoj čorbi biti treći koncert u Areni, a Bora je naglasio da ovaj celi posvećuje svojoj supruzi Aleksandri.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple 15
Vendi: Muž Isidore Bjelice je zaljubljen u mene!

STARS, 06:24, 06.03.2013.Autor: Miljana Vojvodić
Pošalji e-mail
Odštampaj tekst
Vendi otkrila da je Isidora Bjelica mrzi jer je njen muž Nebojša odlepio za njom i da je zbog toga ostala bez glavne uloge u filmu „Draga Mašin u ormaru“

Ljubavna afera.
Vesna Vukelić Vendi je u emisiji „Tajm šou“ na TV Pink BiH otkrila da je Nebojša Pajkić bio zaljubljen u nju i da je zbog toga ostala bez uloge u filmu Isidore Bjelice „Draga Mašin u ormaru“, koji, kako naglašava, nikad neće ni biti snimljen! Ona ističe da je spisateljica bila toliko besna da ju je potom ubacila u svoj „Roman o preljubi“.

- Umesto da završi film, kako sam načula, ona je mene ubacila u neku svoju knjigu o SMS prevarama. Nebojša Pajkić je bio zaljubljen u mene, a po estradnim kuloarima šuška se da sam Isidori poslužila kao inspiracija za roman.

Počela sam da joj smetam pošto joj nedostaje lična sreća i sigurnost. Umesto završetka filma, dobila sam pretnje da se ostavim Pajkića i da se povučem iz njihovog života - odgovorila je Vendi na pitanje stripera Dejana Nestorovića, koji je, iako je takođe bio gost, u jednom trenutku preuzeo ulogu voditelja.

Vendi je sve ovo potvrdila i za Kurir:
- Nebojša Pajkić i ja smo rođeni istog datuma i nas dvoje se zato i osećamo. On se nikada nije stideo da mi pokaže emocije, nije dvostrukog morala, i one su čiste, a ne produkt seksualne potrebe, kao kod većine muškaraca. Čak se Isidora jednom prilikom u manjem društvu izlajala: ‘’Pajkić bi uvek zaštitio tebe pre nego mene’’! - poručila je pevačica.
Pozvali smo Isidoru Bjelicu, ali ona nije bila raspoložena za razgovor:
- Baš me briga sad za Vendi!

Vendi: Dobila sam pretnje da se ostavim Pajkića i da se povučem iz njihovog života - Vendi, Dejan Nestorović i voditeljka Naida Srnja

Citat iz „Romana o preljubi“

Trideset minuta posle toga zvala je Maša i rekla da je našla SMS poruku u telefonu svog muža od jedne krajnje opskurne pevaljke, koja peva po vašarima i šatrama, u kojoj je pisalo: „Nije valjda otkrila da sam ti pušila?“ Iz meni nekog nepoznatog razloga lakše je podnosila da joj se muž kreše s drugim muškarcem nego da mu pevaljka, zvezda šatri i svadbi, izvodi felacio.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple 15
Краљевски пар чека принцезу?

Искрена реакција војвоткиње од Кембриџа због плишаног меде којег је добила на поклон изазвала је пометњу у британским медијима и безброј наслова: „Девојчица је“.

Војвоткиња од Кембриџа наговестила је, случајно, да носи девојчицу, иако је краљевска тајна ког пола је дете које она и принц Вилијам очекују.

Током посете Гримсбију, једна жена поклонила је принцези плишаног медведића, којег је Кејт прихватила уз речи: „Хвала, узећу га за своју..."

Сандра Кук, која је стајала поред Кејт, прекинула је оклевање принцезе и упитала је да ли је намеравала да каже „ћерка", а добила је одговор да принчевски пар не зна и да нема намеру да открије пол детета, преноси АП.

Овај догађај био је довољан да у британској штампи освану наслови „Девојчица је".

Izvor: RTS
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.