Dunja Ilić: U islam prešla zbog sebe, ne zbog dečka!
Dunja Ilić se prošle godine preselila u Sarajevo i prešla u islam, napravivši ogroman zaokret u svom životu, a sada je odlučila da ovaj postupak dodatno pojasni.
Dunja Ilić, verovatno iz doba dok nije bila u islamskoj veri
Dunja iza sebe ima dva albuma, a kaže da joj je porodica najveća podrška.
- Oduševljena sam toplim prijemom Sarajlija. Za kratko vrijeme stekla sam veliki broj prijatelja i veoma sam srećna, jer je ovo grad u koji sam se zaljubila još pre pet godina. Sviđa mi se i što je ovde život malo sporiji nego u Beogradu, otkrila je Ilićeva.
Ona je porekla da je promenila veru zbog dečka, već je, kako kaže, izabrala onu veroispovest koja joj najviše odgovara.
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
trbusnjaci su tu, ali zato ruka tanka ko da je iz etiopije
хе хе и после кажу само жене одмеравају док жене гледају дупета Ким К. , мушкарци гледају бицепсе само не знам да ли су геј зато што одмеравају трбушњаке и остало или су само љубоморни
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI! GNP! 2pac R.I.P. Pile,brate,pocivaj u miru!