Soraja: Pročitala sam više od 600 knjiga da bi mi grudi bile veće
Gostujući u emisiji "Amidži šou", Soraja Vučelić je otkrila tajnu svojih bujnih grudi. Starleta tvrdi da za njeno poprsje nije odgovoran estetski hirurg, već - knjiga.
- Da bih imala ovako bujne grudi morala sam da pročitam više od 600 knjiga - izjavila je Soraja.
Starleta je dodala da je trenutno usredsređena na studije psihologije i da još ne planira da se udaje.
Gledateljke šoua Ognjena Amidžića zahvaljujući Soraji naučile su važnu lekciju - ako želite veće grudi, uzmite knjigu u šake.
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
inace Bemb, Soraja ti otima leba iz usta.. mozda je vreme da napucas sikice ili bar da letis za Dubai, ostalo je istorija
Ja sam čitala od sedme godine života pa su mi narasle same, normalno, od tolikog čitanja, ali kakva vremena su došla, koji kubik u usne (e tu me priroda zajebala) i kućni uradak i voila! karijera da se usereš.
inace Bemb, Soraja ti otima leba iz usta.. mozda je vreme da napucas sikice ili bar da letis za Dubai, ostalo je istorija
Ja sam čitala od sedme godine života pa su mi narasle same, normalno, od tolikog čitanja, ali kakva vremena su došla, koji kubik u usne (e tu me priroda zajebala) i kućni uradak i voila! karijera da se usereš.
Da se razumemo...tvoj kucni uradak moze biti samo u smislu paklene pomorandze, ili nesto u tom fazonu...
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws