Mukice, verovatno i to placaju u naturi Realno, od svih, jedino Seka i Ceca imaju kesa da kupe nesto skuplje, e sad sto su operisane od ukusa, to je druga prica.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2013, 19:08:22 od Ilija Nis »
Nives Celzijus više neće moći da se skida? Gostujući na televiziji RTL, Nives Celzijus je otkrila da je njn suprug Dino Drpić potpisao ugovor sa fudbalskim klubom u Bruneju.
Izgleda da će 2013.godina doneti Nives mnogo promena. Pomenuta država za koju je njen suprug potpisao ugovor, nalazi se u jugoistočkoj Aziji, a islam im je vladajuća religija.
Sobzirom da je tamo apsolutna monarhija, ženama je strogo zabranjeno da budu oskudno obučene. Pošto bi poznati par mogao uskoro da se preseli na novu lokaciju, Nives će morati da pripazi šta oblači i neće moći da se skida.
Šta reći sem
This is the end Beautiful friend This is the end My only friend, the end
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Ima i onaj sajt za iznajmljivanje na sat\dan\nedelju markiranih tasni i cipela...
дај не зајебавај да то постоји
Hm... koliko vidim... skinuli su ga... ili ja ne mogu da ga nadjem... Ali bilo je tipa - Chanel ta i ta... dnevno 1000 dinara, 5 dana 3000, 7 dana 5000 ili tako nesto...
Isti slucaj je i sa haljinama... nakitom i tako to...
Ko je bese pricao da je ona bas fina?.....Mare!...priznaj, neces u pakao!
Priznajem, gresio sam.
Ma, odavno se prica da mu je ona samo "paravan" i da od te ljubavi nema nista. Sad, ko ce ga znati, u svakom slucaju nije pohvalno ni to sto ga vara a ni to sto je sa ozenjenim covekom...
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"