Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 613 614 616 617 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 916914 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Ovo je nekada bio muškarac, danas je hodajući silikon zbog Kim Kardašijan!

Džordan Džejms Park ima samo 23 godine i jednu opsesiju - mora da postane kao Kim Kardašijan!

Britaski šminker je potrošio 150.000 dolara da bi izgledao kao Kim Kardašijan!

Džordan je rekao da se zaludeo starletom gledajući njen rijaliti šou!
"Volim sve vezano za nju. Ona je najlepša žena na svetu. Koža i kosa su joj savršene kao i sve vezano za nju", kaže mladić koji je čak 50 puta išao pod nož kako bi više ličio na svoju heroinu.

"Smejem se kada mi ljudi kažu da izgledam plastično ili fejk. Naravno da neću da izgledam prirodno, da izgledam tako tražio bih pare nazad", kaže ovaj neobični "dvojnik".

close enough
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Apple 15
Jel' to Karleusa?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Nokia 6630, valjda
Pazi platish dash nekom pare da izgledash ovako...
Ja bi tuzio crkvu kao boziju administraciju kad bih izgledao ovako...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
ŠOK Eminem: Ja sam gej! VIDEO

| 25. 12. 2014. - 12:46h | Komentara: 0
Poznati američki reper Eminem, pojaviće se u jednoj sceni kontroverznog Sonijevog filma "Intervju".

Komična priča o atentatu na sevrnokoreanskog vođu Kim Džonga Una, sa Setom Roganom i Džejmsom Frankom ipak će se naći u redovnoj bioskopskoj ponudi, odlučili su čelnici producentske kuće Soni.

A jednu, posebno interesantnu scenu za ovaj film snimio je poznati reper Eminem. Naime, on će "priznati" u filmu da voli muškarce.
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Eto teme za Kristala... Da li je Cunga Lunga zeleo Eminema samo za sebe...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung SGH-E590
Pitam se da li su pokusali da dovedu Bibera za ovu scenu! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Sony 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Apple 15
Kao da ostatak estrade nema takve slike... ovaj bar nije zaskocio neku 100% plastika...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Evo zašto ženama NE TREBAJU muškarci

Bez obzira na to da li ste singl ili srećno zaljubljeni, vaša sreća ne bi trebalo da zavisi od muškarca, tvrdi američka blogerka Klaudija Konel. Ona se nikad nije udavala i smatra da žena može da bude savršeno zadovoljna i bez muškarca u svom životu. Zato je napisala 50 razloga zašto ženama ne trebaju muškarci.

1. Ne treba mi muškarac koji će da iskoristi sav toalet papir, a nikad neće da ga zameni i stavi novu rolnu.

2. Nakon 48 godina, znam šta mi odgovara. Ne treba mi muškarac koji će da kritikuje kako sam se obukla ili kakva mi je frizura pre nego što izađem iz kuće.

3. Ne treba mi muškarac koji će da mu zvoca dok gledam moju seriju, a onda da me ućutkuje kad krene njegova emisija o automobilima.

4. Previše sam stara za neudoban seksi veš. Definitivno mi ne trebaju glupavi božićni pokloni od muškarca.

5. Nepobediva sam u društvenim igrama. Ne treba mi muškarac koji će da se pretvara da me je pustio da pobedim.

6. Mogu da razgovaram, a da se to ne pretvori u debatu. Ne mora sve da bude takmičenje.

7. Kada se izgubim, ja pitam nekoga za pomoć. Ne treba mi muškarac koji će radije biti izgubljen satima jer je pitanje za pomoć, u njegovoj glavi, ravno kastraciji.

8. Daljinski upravljač je aparat za menjanje kanala, ne sistem za održavanje života. Ne treba mi muškarac koji misli da daljinski mora da bude sve vreme u njegovoj ruci.

9. Volim kada mi je lavabo čist i uredan. Ne treba mi muškarac koji će da ga uprlja.

10. Još uvek nisam upoznala muškarca koji može logično da napuni mašinu za sudove, tako da se posude ne napune vodom.

11. Da, znam da statistički postoji bolja šansa da me ubiju nego da dobijem na lutriji, ali ja živim u nadi. Ne treba mi muškarac koji će da mi ponavlja tu statistiku svaki put kada kupim listić.

12. Zar muškarci stvarno misle da mi žene nismo shvatile onaj "ostavi potopljeno" trik? Ne treba mi muškarac koji će da izbegava da oriba pleh posle večere.

13. Ako mi je potreban neko da me sluša ni reč od onoga što govorim, obratiću se zidu.

14. Volim kada je puter mekan, malo slan i bez grudvica. Ne treba mi muškarac koji će da ga uprlja prljavim nožem.

15. Meredvine su zgodna stvarčica zbog koje mi ne treba muškarac da bih uzela nešto sa visoke police.

16. Sklapanje nameštaja može da bude teško. Ne treba mi muškarac koji će da ignoriše uputstva i da tvrdi kako mi ne trebaju svi šrafovi iz kompleta. Trebaju mi.

17. Imam bravu na vratima i na prozorima i alarm. Volela bih da vidim muškarca koji može da me zaštiti bolje od toga.

18. Volim jednom godišnje da idem na takmičenje konja i da se kladim. Ne treba mi muškarac koji će to da uradi umesto mene ili da kritikuje moj izbor konja.

19. Mogu da skuvam ručak a da ne upotrebim svaku šerpu koju imam u kuhinji. Ne treba mi muškarac koji će da učini da kuhinja izgleda kao da je u nju pala bomba.

20. Iskorišćene kesice od čaja idu u kantu za đubre. Ne treba mi muškarac koji će da ih ostavlja u sudoperi.

21. Ne treba mi muškarac koji će da dođe sa posla i dva sata mi priča o svom danu, a da me pritom ni jednom ne pita za moj dan.

22. Roštilj na gas je odličan izum. Ne treba mi muškarac da potpali roštilj.

23. Zna se kako se pere veš. Ne treba mi muškarac koji će da mi upropasti kašmir jer nije dobor pročitao uputstvo.

24. Mogu da platim sopstveni obrok u restoranu. Mogu i njegov, ako je neophodno.

25. Kada ne mogu da uradim nešto sama, priznam to. Ne treba mi muškarac koji će da tvrdi da može, pa onda sve da upropasti.

26. Neodogovorna sam s novcem, ali je moj i mogu da radim šta hoću. Ne želim da se pravdam muškarcu.

27. Na poslu je? U vozu? Upravo je pojeo sendvič? Ne treba mi muškarac koji će redovno da mi javlja šta radi.

28. Imam jednu zgodnu spravicu kojom hvatam paukove - još jedan razlog zašto mi ne treba muškarac.

29. Volim Bejlis sa ledom u ovo doba godine. Definitivno mi ne treba muškarac koji neće da napuni posudu za led. To me izluđuje.

30. Ne treba mi muškarac da mi kosi travnjak. Stavila sam veštačku travu kada sam se preselila.

31. Potrebno je svega nekoliko sekundi da se isprazni kanta za đubre. Ne treba mi muškarac koji će to da izbegava i da gomila đubre.

32. Volim mleveno meso, ali ne želim da ga jedem svaki dan zahvaljujući jadnim kulinarskim umećima muškarca.

33. Kada ne mogu da otvorim teglu, ja probušim poklopac da bi pritisak popustio i lako je otvorim. Nije mi potreban muškarac.

34. Umem da čitam vinsku kartu i meni u restoranu. Ne treba mi muškarac koji će da naručuje u moje ime.

35. Moje umeće parkiranja je blizu nuli. Ali ne treba mi muškarac koji će to da radi umesto mene, ili da komentariše dok se parkira.

36. Fudbalska pravila su komplikovana. I dosadna. Neću da slušam objašnjenja.

37. Kada mi je odeća tesna, znam da sam se ugojila. Ne treba mi muškarac koji će da mi skreće pažnju na to.

38. Ponekad uživam u romantičnom filmu u bioskopu. Ne treba mi muškarac koji će da sedi pored mene i prevrće očima sve vreme.

39. Zašto muškarci imaju potrebu da prazne svoje džepove u obliku gomilica po celoj kući? Ne treba mi da to gledam.

40. Postoje programi sa planiranje puta, i ako oni kažu da mi treba dva sata za put - ne treba mi muškarac koji će da mi kaže da je to "najviše 45 minuta".

41. Volim kada mi je odeća uredno ispeglana. Ne treba mi muškarac koji će da ispegla samo kragnu i rukave jer se "samo to vidi".

42. Kada ćitam novine, počinjem od prve strane i čitam to kraja. Ne treba mi muškarac koji će da izvadi neke sekcije, a onda da ih vrati pogrešno.

43. Ne treba mi muškarac koji će da sipa gorivo tek kada je rezervoar u potpunosti prazan.

44. Kada mi se kompjuter pokvari, ja pozovem službu za pomoć i oni mi poprave. Ne treba mi muškarac koji će da se pretvara da zna šta radi i da mi obriše sve što sam radila prethodne dve godine.

45. Kada treba nešto da mi se popravi u kući, pozovem majstora. On sve popravi bez kukanja i odlaganja.

46. Ja napravim listi i brzo kupim sve što mi treba. Ne treba mi muškarac koji će iz radnje da se vrati bez stvari koje mi trebaju, i sa 200 sitnica koje mi ne trebaju.

47. Prihvatila sam minimalistički način života. Ne bih mogla da podnesem život sa čovekom koji skuplja đubre za koje ne zna čemu služi, ali tvrdi da ne sme da se baci.

48. Ponekad propustim auto ispred sebe ako je velika gužva, to je lep gest. Ne treba mi muškarac koji će da reaguje kao da sam upravo dala milion dolara.

49. Neke stvari su jednostavno skupe, i ne treba mi muškarac koji će uvek da prigovara kako je on mogao da nađe jeftinije.

50. Oni su tvoja porodica. Ne treba mi muškarac koji će me terati da pamtim rođendane njegovih roditelja i rođaka, i da kupujem poklone za njih.

Izvor
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 613 614 616 617 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.