Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 515 516 518 519 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 919530 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Sony 

znači:

Ili, instaliraš Sims serijal (bilo koji, najbolji su 2 i 3), napraviš dvojnicu Kardašijan familije, sve ih posvađaš, i zagradiš WC da ne mogu da vrše nuždu Smile

Steta sto ne ode takva u Saudijsku Arabiju, da vidim koliko ce da joj "prija"

Ima koja jeste:

Pevačica se udala za šeika kome je 23. žena po redu!

Samo tri nedelje boravka u Dubaiju su za bosansku pevačicu Almu Tucaković bile dovoljne da donese odluku da stavi tačku na svoje pevanje, a sve zbog toga što je pronašla supruga.

Naime, Alma se udala za šeika kojem je 23 žena po redu..

- Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Bar godinu dana. Ne želim više pevati jer sam se uverila da postoji i drugi, bolji život koji mogu izgraditi. Ovde mi je prelepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovno ispunjavam i sve svoje bračne obaveze - rekla je Alma.

Alma kaže da je svom suprugu 23. žena i da ima potpunu slobodu.

- Ja sam mu 23 žena. Ko da on zna gde je koja od nas (smeh). Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u što ubeđivati. Ali obećavam vam da ćete prvi imati fotografije s mojim šeikom. Mislim da ću do kraja života ovde ostati. Do.šla sam u najbogatiju zemlju na svetu i tu ostajem živeti. Neću zaboraviti ni Bosnu, ali ovde ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno - rekla je Alma, a zatim je dodala:
- Ne kažem da se za godinu-dve neću vratiti mikrofonu, ali sve dok budem mogla ovako uživati ništa od toga -poručuje ona.

Izvor

Za to vreme, novopečena muslimanka, koja ne bi da govori o svom izboru:

Islam joj pomogao da se izleči od poroka

Dunja Ilić, koja je poznata po provokativnim spotovima, svađama sa koleginicama, hapšenja i opijanja konačno je okrenula drugi list. Ona se pre dve godine preobratila u muslimansku veru i kaže da joj je to spasilo život.

PEVAČICA - Sa lošim navikama i takvim načinom života odavno je gotovo. Sedam meseci nisam izašla u grad, otišla u noćni klub, ni kap alkohola nisam popila. Sada pijem samo kiselu vodu i sedim kod kuće. Ilsam me je spasio - kaže Dunja.

O novoj veri nerado govori. Ne zato što se stidi već zato što smatra da je to njena intimna stvar i da nema potrebe da drugima objašnjava razloge prelaska iz Hrišćanstva u Islam.

- Pogodili su me negativni komentari. Mnogi misle da sam to uradila zbog marketinga i kako bih skrenula pažnju na sebe, što za mene predstavlja srozavanje nečega lepog i dobrog što Islam propagira.

Ona objašnjava da nije bilo nikakvih rituala prilikom preuzimanja vere. Sada se, kako kaže, oseća puno spokojnije i lepše. Zbog preseljenja u Sarajevo se takođe ne kaje jer su svi njeni planovi vezani za Bosnu.

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Sad ce kamenovanje, da spremamo kokice/?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Samsung XYZ1004
Extra....sad ne moramo da se sramimo medj' postenim svetom, pa kad nas pitaju mozemo da opusteno da kazemo - ona nije nasa!  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Sony 
A sada, zato što svi niste to hteli, best of:

Da li je ovo moguće? Najveći blamovi starleta iz Srbije i regiona

Nije neobično da se starlete izblamiraju, a sada smo neke od najvećih ispala sakupili na jedno mesto. Koja od njih vam je bila najsmešnija?

Jedna od najpoznatijih srpskih starleta Stanija poznata je po blamu kada je ustanovljeno da je "ukrala" sliku zadnjice instruktorke fitnesa i predstavila je kao svoju, piše nadlanu.com.

Makedonska starleta se pohvalila da je dobila priliku da glumi u holivudskom filmu sa Džejmsom Dinom, Merilin Monro i Marlon Brandom.

Starleta u pokušaju, Ana, pala je na ispitu znanja kada je pobrkala azbuku i abecedu, a pokazala je da joj ni matematika nije jača strana. istakla je svoje glasovne sposobnosti. Pogledajte:

Hrvatska starleta Maja Morales imala je i problem sa policijom kada je rekla da se njen dečko bavi "mutnim poslovima". Ona je imala mnogo blamova, a neke od njih pogledajte ovde.

Ava Karabatić je prepoznatljiva po smešnim i nelogičnim izjavama. Jedan od najkontroverznijih priloga u vezi sa njom pogledajte ovde:

I za kraj starleta u pokušaju koja je bila u centru pažnje nedeljama zbog neznanja. Mimi, poznatija kao Mimi Oro, pala je svaki ispit sa starlete.

Izvor
« Poslednja izmena: 21. Jun 2014, 14:51:22 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.132
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Sony 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Apple 15
LMAO... kao palidrvce

VOLIM TE, OPROSTI MI: Ovo su poruke koje je Silikonska kraljica slala Kristijanu! (FOTO) - Molim te, preklinjem te, daj mi da te vidim. Ne mogu da te zaboravim nikako, gde sam pogrešila? - pitala je Tijana

Foto: S. Pikula, TV Pink, Facebook/Kristijan Kiki Golubovic

Svađa Tijane Đuričić i Kristijana Golubovića je kulminirala!

Naime, nakon što je Silikonska kraljica za naš portal izjavila da se Kristijanov IQ meri kada mu se obim glave podeli sa brojem cipela, Golubović se ozbiljno naljutio i počeo da joj preti.

Foto: Facebook/ Kristijan Kiki GolubovicFoto: Facebook/ Kristijan Kiki Golubovic
Nakon što je Tijanu nazvao raznim pogrdnim imenima, a budući da Đuričićeva tvrdi da joj je on slao poruke lascivne prirode, Telegraf je došao do pravih informacija i poruka koje je Tijana slala Goluboviću.

Pogledajte o čemu se radi:

Izvor: Telegraf
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 30.0
Покажи да си јебач, понизи је јавно...  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Apple 15
Ih.. da je to zaista ona.. neko ga lozi.. lozi.. lozi... ali palidrvce se pali.. pali.. pali...

Covece, pa treba neko da mu pomogne... kako opet ne bi poceo da se secka... mozda tako uspe da odlozi kaznu Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Sony 

Star video, udarna vest Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 515 516 518 519 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.137 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.