Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 390 391 393 394 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 921822 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 25.0
U sunce ti je''' kad ce meteor?  Dosta vise bre
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Nad naslov bi bio: "Iz zivota paramecijuma"

Dijana Janković: Pokloniću skupu garderobu siromašnim devojkama!

STARS07:12, 06.11.2013.Autor: Foto: Kurir

Pop pevačica će pripadnicama lepšeg pola koje se prijave na njen Fejsbuk fan-profil darovati odeću poznatih kreatora

Dijana Janković, pop pevačica u usponu i osoba koja sve više intrigira domaću javnost, odlučila je da pokaže svoju humanost. Ona će devojkama koje se prijave na njen Fejsbuk fan-profil a koje su slabijih materijalnih mogućnosti pokloniti deo garderobe iz svog ormara, i to poznatih robnih marki.

- Život u Srbiji je izuzetno težak i devojke retko mogu da se dokopaju neke vredne krpice, pa sam odlučila da nekoliko njih obradujem skupocenim poklonom. Te odevne kombinacije sam samo jednom ponela na sebi, ali su sve bile veoma zapažene. Na ovaj način želim da poručim kako materijalne stvari nisu najbitnije u životu i da se do njih može doći na razne načine, ali da ono što te devojke imaju u sebi treba da nadograđuju i da veruju u svoj uspeh - rekla je Dijana.

Ona će od sada redovno pred Novu godinu i pred maturske večeri siromašnijim devojkama poklanjati luksuznu garderobu, ali i pomagati na druge načine da bi stekle samopouzdanje i radile na sebi, kako na fizičkom pogledu tako i na svom školovanju.
- Želja mi je da uskoro osnujem humanitarni fond, koji će obezbediti stipendije za visoko školovanje siromašnih devojaka iz provincije, i to za ona zanimanja za koja postoji velika potreba u našoj zemlji - naglasila je Dijana.

(Lj. R.)

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
sad cu da joj pisem na fb da se prijavim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Fixed:
Dijana Janković: Pokloniću skupu garderobu siromašnim devojkama!

STARS07:12, 06.11.2013.Autor: Foto: Kurir

- Život u Srbiji je izuzetno težak i devojke "kao ja" retko mogu da se dokopaju "medijske paznje", pa sam odlučila da "ovim potezom privucem medije na sebe". Te odevne kombinacije sam samo jednom ponela na sebi, ali su sve bile veoma zapažene "pa moram da ih bacim". Na ovaj način želim da poručim kako materijalne stvari nisu "bitnije od neprocjenjive medijske lupe" i da se do njih može doći na razne načine ("boga pitaj kako"), ali da ono što te devojke imaju u sebi treba da nadograđuju "prije svega skupom garderobom" i da veruju u svoj "medijski" uspeh - rekla je Dijana.

(Lj. R.)

Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2013, 15:31:29 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Devojka iz Šida se udala za momka koji je umro pre dve godine

Alo!    | 05. 11. 2013. - 21:01h |
Sanja Seke (21) iz Šida nedavno se odlučila na krajnje neobičan čin ljubavi, napravila je svadbu u čast svog preminulog momka Igora.

Na svadbi je samo ona bila u belom, a Igora, koji je zbog srčanih problema iznenada preminuo 2011. godine, sa tek napunjenih 29 godina života, zamenila je to veče lutka-maneken na kojoj je stajalo njegovo odelo.

Svadba je, kaže Sanja, bila dokaz velikih emocija koje i dalje gaji prema preminulom momku, ali i promocija knjige koju je posvetila svojoj ukradenoj ljubavi.

- Kako skupiti hrabrost i napraviti venčanje bez prisustva voljene osobe? Obući se u belo i stati sam pred oltar, bez prisustva matičara? Ta hrabrost se zove ljubav, borba za osobu koja više ne postoji na ovoj zemlji, a ipak se voli do kostiju - započinje Sanja, inače zaposlena u Kancelariji za mlade u Šidu, nesvakidašnju priču za „Alo!“.

- Upoznali smo se na ulici 2009. godine, kada sam ga slučajno zakačila torbom u prolazu. Kao na filmu, tako je sve počelo i kod nas. Trebalo mu je dosta vremena da dopre do mene, jer sam bila povučena i uvek u nekom svom svetu. Rekao mi je kasnije da je znao, čim me je video da sam ja ta o kojoj je maštao – priseća se naša sagovornica i dodaje da je ona tada imala 17 godina, a da je Igor bio stariji od nje 10 godina.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Sony 
Dobro meni je ova priča tužnda, bilo je pre par godina da se neki Azijat isto oženio svojom mrtvom devojkom koja je pre par dana poginula. Smile

Jedina glupost ovde jeste - čekala je j****e dve godine?!?! Smiley 1

WTF woman, wtf? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Nexus 5

Uzmi moment fiks pa polepi te nozne prste, kasljago.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Jebote ona ladno moze nogama da se vata za grane i tako te striptiz sipke Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Zar tako o divi?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Pijanistkinja nožna  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 390 391 393 394 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.268 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.