Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 330 331 333 334 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 922247 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Ali sa trandžom... crni Dado , šta će reći selo  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Oni su za to bolesni...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Овај ил жени монахиње или кураве нема средине за њега... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Sad sam siguran da ono cudo stvarno postoji, tema nije bila dovoljan dokaz  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Terorisao naselje: Čabarkapa Karađorđu preoteo i Kaluđericu

Dragana Ivanović    | 18. 08. 2013. - 09:02h | Foto: P. Marković   
- To što je on pucao na mene nema veze sa mojom bivšom ženom Ljubom i ćerkom Aleksandrom. Druga je to priča - kaže za “Blic“ Karađorđe Subotić. S druge strane, u Kaluđerici dobro upućeni u ovu priču kažu da je u pitanju smena na tronu i da se ovo prigradsko naselje polako pretvara u leglo kriminala.

Karađorđe Subotić sa ćerkom A.P.
Bizarna situacija između Aleksandra Čabarkape, Karađorđa Subotića, Ljube Pantović i njene i Subotićeve ćerke, maloletne A. P, iz rialitija i tabloida preselila na hroniku i u policiju. Čabarkapa je pre dva dana uhapšen zbog sumnje da je, između ostalog, pokušao da ubije Karađorđa Subotića, bivšeg muža svoje bivše devojke Ljube. On je navodno pucao u Subotića 2009. godine, ali ga je promašio.
Reč je o pokušaju preotimanja nelegalnih poslova u Kaluđerici. Naime, Karađorđe je bio “strah i trepet“ pre nekoliko godina u tom naselju. U trenutku kada je otišao u zatvor, u februaru ove godine, zbog iznude novca, njegov teren preuzeo je Čabarkapa.

- Kada je Karađorđe otišao na robiju, Čabarkapa je preuzeo celu Kaluđericu pod svoje. Kao da je jedan klan smenio drugi. Uterao je ljudima strah u kosti, od njegovog besa i ponašanja niko ne sme da zucne. Kaluđerica počinje da liči na Divlji zapad. Nije bilo ovako, dok Karađorđe nije otišao u zatvor - kažu stanovnici ovog beogradskog naselja.

Trojica saučesnika sa kojima je Čabarkapa pre tri dana uhapšen dobro su poznati u Kaluđerici. Oni su se odavno druže, i kao maloletnici su zajedno pravili probleme.

Subotić nerado priča o ovoj temi, ali, ipak, u razgovoru za “Blic“ tvrdi da je Čabarkapa samo pion mnogo većih kriminalaca.

- Čabarkapa ima dosta godina i trebalo bi da zna da se sve greške plaćaju, a on će svoje skupo platiti. To što je pokušao da me ubije nema veze sa tim što je bio u emotivnoj vezi sa mojoj bivšom ženom, niti je povezano s tim što je moja starija ćerka s njim u drugom stanju - kaže Subotić, koji je nedavno iz zatvora pušten na uslovnu slobodu. - Apsolutno se ne plašim za sebe. On je sitna riba. Iza svega ovoga stoje neke druge stvari, ali ne bih pričao o tome - isključiv je Subotić.

Od „Preljubnika“ do policije

Aleksandar Čabarkapa i Ljuba Pantović
Sve je počelo kada je Ljuba Pantović, bodibilderka i idejni tvorac diskutabilne emisije “Preljubnici“ ušla u četvrtu sezonu rialitija “Farma“. Ona je isticala kako je u vezi sa Čabarkapom, kojem je ostavila na čuvanje svoje dve ćerke, A. P. i G. P. U maju ove godine Srboljub Subotić, Karađorđev brat, preko fejsbuka obavestio je javnost da je A. P. trudna, apelujući na socijalnu službu da reaguje.

Porodična drama razvijala se daleko od kamera rialitija, jer Ljuba nije imala pojma da će uskoro postati baba. Subotić je za to vreme bio u zatvoru. Ljubu Pantović su, o porodičnoj situaciji, po njenom izlasku sa “Farme“, obavestili novinari. Nekoliko dana kasnije i Subotić je pušten na uslovnu slobodu.
Pantovićeva je posle izlaska sa “Farme” negirala da je bila u vezi sa Čabarkapom i tražila je da policija Čabarkapi zabrani da se približi njoj i njenoj deci.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
ne znam ko su ovi ljudi i ne znam zasto sve novine pisu o njima ali molim vas dajte da pricu o njima preskocimo na ovoj temi  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Slazem se, totalni tres, dno, talog, nije ni za tracarenje  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Meni je ovo kao da gledam Opstanak...

Da mi je neko pricao, ne bih mu verovala...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 403
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Džeri Springer šou
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Ово је оно што Амери називају white trash...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 330 331 333 334 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.