Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 266 267 269 270 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 915955 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
ako sam luda, kako ocekujes da mi ista bude jasno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.63
Па шта ћемо коментарисати у теми  ''Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta") edicija 2'' него олоше...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
EKREM: Ne volim Cecu, veća sam zvezda od nje
STARS, 07:22, 01.07.2013.Autor: Marija Dejanović,Foto: Dragan Kadić

Pošalji e-mail
Odštampaj tekst
Ne sviđa mi se ona nikako i završena priča, pričao Gospoda, besan što je farmerima pušten prenos spektakla Svetlane Ražnatović

Farmerima je bilo dozvoljeno da gledaju prenos spektakla balkanske folk zvezde Cece na Ušću, a Ekremu Jevriću je bilo toliko krivo da je otišao u drugu prostoriju i osamio se. Tako sam počeo je da pljuje po Ceci i govori kako je ne podnosi. Mnogi su na internetu odmah prokomentarisali da je to zato što je zagriženi musliman i da zbog toga ne može organski da je smisli.

- Lepu Brenu, kao što znate, ceo svet voli i prava je pevačica i gospođa, ali Ceca mi se nešto ne sviđa i završena priča. Ne sviđa mi se Ceca nikako! - govorio je Ekrem gledajući u kamere.

U jednom momentu u prostoriju je ušla Goca Božinovska i rekla mu da se ne bruka da ga ljudi ne bi mrzeli zbog toga. Jevrić je i sutradan nastavio sa istom pričom, a Božinovska mu se podsmevala.

Ekrem: Zajebali su juče, nismo imali muzike. Bio sam u pravu što nisam voleo Cecu, zato nismo imali muzike sinoć.
Goca: Ekreme, ne lupetaj! Ko tebe šta pita. Držiš govor da ne voliš Cecu, a nju voli ceo svet. Znaš li koliko njoj znači što je ti ne voliš?
Ekrem: Jes‘, voli je ceo svet. Imala je 100.000 sinoć, a vi svi za Cecu. Prvi sam rekao da je ne volim. Ja sam isto zvezda pevača. Rekao sam prvi: „Ne volim je“.
Goca: Kako je ne voliš, ne razumem?!
Ekrem: Ne volim je uopšte. Ne sviđa mi se nimalo njena pesma, ne razumem je, peva sve neke evropske pesme. Ona ti peva pesme iz cele Evrope pomalo, ja je ne razumem ništa kad peva. Ona mi nije jasna uopšte.
Goca: A to je jako bitno što je ne voliš?
Ekrem: Ja sam jači bio od nje hiljadu hiljada posto.
Goca: Ona će da bude potresena, majke mi.
Ekrem: Ajde neka ona ima 13 miliona pregleda za jednu pesmu.

Pljuje usred Srbije

Ekrem Jevrić je za Đurđevdan rekao da je krsna slava nevažna i da je ne treba slaviti, a nedavno je usred Srbije pozdravljao Hašima Tačija i veličao Kosovo kao državu, zbog čega je produkcija prekinula prenos.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia 
Naravno da voli Fahretu kao sto je rekao da mu je Memo brat....ali ga spustila Radojka i rekla da je po toj logici njoj Stanija sestra. Niko nije lud.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 6630, valjda
Zar Fihreta nije postala Jelena?  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia 
Moze da se zove i Marija Magdalena kad svi znamo ko je.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Што је то добро кад се стидиш свог имена јеботе. Smile

Сека Алексић је рођена као Зухра Рамизај. Не знам кад је променила име у Светлана, ваљда кад је потписала за Гранд. Мина Костић је Минира Јашари, Гаги Ђогани је Газмен... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
To za Zuhru je pustila ova plasticna plavusa  Smile A likovi tipa JK Diva su poblesavili... i nastavili da razvlace...
Doduse, jeste iz mesovitog braka...
E, sad... sto se nje tice... ona bar zna koji su joj koreni, pa ih ne maskira pricom o nevino ubijenim mladim bgd lavovima i sl...
A da je tresh... totalni je tresh... ali i zenska koja najvise od svih njih radi... Ne bi me cudilo da su njeni nastupi po tim diskotekama najposeceniji...

Sto se tice Lepe Brene... ona se pocetkom devedesetih prekstila i postala Jelena... Sad ... sta joj stoji u LK, nemam pojma... ali znam da je po Bosnama mrze zbog sprske maskirne uniforme i pomoci Brckom...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 
                 J.Lo pevala diktatoru

Jennifer Lopez nedavno je morala javno da se izvini nakon koncerta u Turkmenistanu tokom koga je pevala njihovom diktatoru po imenu Gurbanguly Berdimuhamedow.

Tokom svog koncerta u Turkmenistanu, Jennifer Lopez je nehotice napravila veliku grešku kada se u jednom trenutku presvukla u tradicionalnu turkmenistansku odeću i otpevala  rođendansku pesmu njihovom diktatoru Gurbanguly Berdimuhamedow, poznatom po sprovođenju brutalnog režima ugnjetavanja stanovnika ove zemlje.

Organizacija za ljudska prava Human Rights Watch rangira Turkmenistan među zemlje sa stanovništvom koje je najekstremnije ugnjetavano. Nedugo pošto je ovo saznala, Jennifer se javno izvinila što je pevala za predsednika Turkmenistana, dodavši da ni u kom slučaju to ne bi učinila da je znala za političke okolnosti u Turkmenistanu.

U izjavi stoji da je kompanija China National Petroleum (koja je generalni sponzor ovog koncerta) u poslednjem trenutku uputila molbu pevačici da otpeva rođendansku pesmu predsedniku, koju je ona profesionalno uslišila.

Pogledajte trenutak kada je Jennifer na koncertu diktatoru Turkmenistana otpevala rođendansku pesmu:

IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 266 267 269 270 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.