Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 213 214 216 217 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 916148 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Samsung SGH-E590
Roki_09
i to su tvoji argumenti...
Kakvi argumenti? Za sta ja tacno trebam da imam argumente? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Predlazem da na forumu po zelji otvoris temu o kojoj mislis da treba diskutovati...

Ovde cemo, pak... da se bavimo ogovaranjem ...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Samsung SGH-E590
Pa i ja ogovaram vas zato sto ogovarate.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Onda si isti kao mi posto ogovaras sam sebe...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Samsung SGH-E590
Ne, ja sam gori! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
JK divo... sestro, brate, šta god da si. Ne daj se.

Inače, tema postala bolja od lyoness-a.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
ONI SU KRIVI: Novinari, vanzemaljci i ostali Karleušini saboteri!
Zli novinari uspeli su u svom dugogodišnjem planu - da sabotiraju koncert JK na Ušću. Tako su novinari krivi što ona ne zna da peva, što je rasveta zakazala, što se bim ugasio, što je i ono malo ljudi što je došlo skupilo se deljenjem besplatnih karata

Foto: S. Pikula

Novinari u Srbiji imali su samo jedan cilj – da sabotiraju koncert ultra, mega, giga zvezde Jelene Karleuše. U pomoć su im pritekli i vanzemaljci, jer je, eto, ceo kosmos odlučio da se uroti protiv ove pevačice.

Ne, nije to teorija zavere. Pre malo više od mesec dana nad Beogradom se pojavio NLO. Niko tada nije znao o čemu se radi, ali sada je sve jasno – stisli su vanzemaljci kako bi zajedno sa zlim beogradskim novinarima sabotirali koncert Jelene Karleuše na Ušću.

Taista,  koncert je ličio na debakl: video-bim se ugasio u jednom trenutku, mikrofon nije radio, obezbeđenje je loše organizovano pa su ljudi morali da se guraju na ulazu, a pošto nije došlo ni približno ljudi koliko je Diva očekivala, karte na ulazu su se delile za džabe.

I mnogo pre koncerta karte su deljenje i po ulici. Na svaki način je Diva pokušavala da dovede publiku na svoj koncert, ali nije joj uspelo.

Foto: Telegraf

Ta opsesija da će napraviti šou kakav nije viđen je išla dotle da su se karte za koncert JK prodavale i na sajtovima koji nude popuste, samo kako bi što više ljudi došlo.

Ali ništa nije pomoglo. Zvanično, prodato je nešto oko 5000 karata, na samom koncertu je prisustvovalo nešto manje od 17.000 ljudi. Velika razlika u broju prodatih karata i broju ljudi koji je bio na koncertu leži u činjenici da je podeljen ogroman broj karata na kojima piše o,00 dinara.

I zaista nije problem u tome što je došao samo taj broj ljudi, već zato što je JK umislila da je nešto što nije. Još pre mesec dana je najavljivala kako je već prodato oko 20.000 ljudi i kako će ih biti bar duplo više od toga.

Najavljivan je spektakl, a publika je dobila tek prosečan scenski nastup. Štaviše, na trenutke ga nije bilo jer je oprema zakazala. Firma koja je iznajmila opremu tvrdi da je ona bila potpuno ispravna, a da je  greška isključivo učinjena od strane tima Jelene Karleuše koji je upravljao opremom.

Foto: Telegraf

Neprofesionalnost, tako se to kaže. Ne krive se novinari. Kada je bila svesna da nije došao broj ljudi koji je najavljivala, opet su bili krivi “novinari koji su radili na sabotaži koncerta”.

I kada je shvatila da joj je koncert doživeo debakl, odlučila je da publiku pozove da dođe odmah sutradan na novi. Svačiji zdrav razum je takva odluka začudila, a kada je svanula nedelja, kao što se očekivalo, od tog koncerta ništa nije bilo jer je otkazan. I opet Jelena nije slagala samo javnost, nego i sebe.

Budimo realni, Jelena Karleuša je meta raznih napada. Ali ovaj put nije bilo ni govora o bilo kakvoj novinarskoj sabotaži. Sam koncert je najavljivan u medijima jako dugo i da je sve prošlo kako je najavljivano – mediji bi izvestili o tome adekvatno.

Ovako, Jelena i njeni fanovi su dobili jedan šamar realnosti. Koncert je bio debakl u odnosu na ono što je najavljeno. Složili se sa tim ili ne – to se tako pokazalo, a istina se ne može skriti.

Kada neko ispred sebe postavi nerealne ciljeve i počne da živi u laži da je nešto što nije, kad-tad se desi trenutak kada će realnost opako da ga opomene. A to se upravo desilo Jeleni na Ušću.

I umesto da prizna svoj poraz i dostojno se nosi sa tim, udarila je na druge. Umesto da shvati gde greši, ona je iskazala seksualne sklonosti ka majkama svih novinara u Srbiji. Tako je nastavila da tone u glib koji je sama napravila, umesto da iz njega izađe.

Ne treba likovati nad njenim debaklom. Treba joj poželeti da će konačno shvatiti ko je,  kakav je kvalitet onoga što izbacuje kao pevačica i da će koncert održati na mestu adekvatnom njenim kvalitetima.

(M.B.)

Izvor: Telegraf
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
samo znak pažnje

Jelena Karleusa

@karleusastar

No.1 selling music artist(Balkan), columnist, human rights activist, atheist, democrat, mother of two
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Citat
No.1 selling music artist(Balkan), columnist, human rights activist, atheist, democrat, mother of two

.......Wife of Tosic Barcelona superstar member and Messi skill teacher..........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 213 214 216 217 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.