Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 921191 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Čabarkapa u provodu sa ženom i ljubavnicom!
STARS, 06:13, 08.06.2013.Autor: Zvezdana Milovanović58 komentara

Dečko Ljube Pantović Aleksandar na novosadskom splavu pojavio se s njenom maloletnom ćerkom Aleksandrom i trudnom suprugom

Aleksandar je s njima dvema sedeo u separeu i delovalo je kao da se svi lepo slažu
Ima i trudnu ženu i jednu švalerku, drugu švalerku...

Aleksandar Čabarkapa izlazi u noćni provod sa suprugom i ljubavnicom. Dečko Ljube Pantović je pre dve večeri šokirao prisutne na novosadskom splavu „Dva galeba“ kad se pojavio ruku pod ruku s Aleksandrom, maloletnom ćerkom svoje devojke Ljube, za koju je izjavljivao da su u vezi, i trudnom suprugom, koja će mu u avgustu roditi četvrto dete.

Aleksandar je s njima dvema sedeo u separeu, nazdravljao je, i delovalo je kao da se svi baš lepo slažu. I da je žena prihvatila ljubavnicu i ljubavnica ženu. U jednom trenutku, Čabarkapa je ženu ostavio na splavu, a s Aleksandrom je izašao napolje.

- Prvo su zajedno gledali nešto na njegovom telefonu, a onda ju je on strasno zagrlio i poljubio u vrat. Za to vreme, njegova supruga, koja je u poodmakloj trudnoći, sedela je unutra, ali nije delovala nimalo besno. Naprotiv. Bili su glavna meta pogleda na krcatom novosadskom splavu, poznatom po odličnom provodu - rekao je izvor Kurira s lica mesta.

„Srećna porodica“ je „Dva galeba“ napustila u ranim jutarnjim satima, a, kako smo saznali, svi su otišli Čabarkapinoj kući.

Oni se tako provode i više se ne zna ko pije, a ko plaća, dok Ljuba na Farmi svakog dana pozdravlja svog dragog. I ne sluti šta se dešava napolju.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson W800i
Jbg ukusi su razliciti, ja cu ipak pre da slusam vrhunske tekstopisce poput Rakima, KRS-a, Naza itd. nego jebene Legende, Miru Skoric, Bibera, onu mrtvu pajdomanku itd. Smile
Au kako si ih slozio,ovo je za Nobela.
Stavljati Legende sa Biberom i Mirom Skoric...i Ejmi sa njima...idi bre
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Marti Savić kojoj su rekli da liči na Merlina Mensona  Smile

Grobaru, napisah-prilično mrznoj pjesmici,jer mi je ooogavna  Smile

a taj Ljubin je....ološ teški jbt, neki intervju od prije par dana mu je...  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Pa, jeste... ali ne trazim smisao zivota u njoj.. niti me slusanje neke vrste muzike determinise...

Kako da ti objasnim... meni je uvek bilo zanimljivo sto ljudi kada ljudi upadnu u tu neku subkulturu... pa uz metal ide duga kosa, rep sljampave pantalone i nafurane patike, a Martu Savic spaljena plava kosa i dopicnjak...  Smile

Ja se uvek secam mojih odlazaka u KST, Akademiju, Okno, Fest, SKC...  gde sam izgledala kao bela vrana jer nisam razumela zasto ne mogu da skacem uz Rammstein (koji je skoro 20 godina moj omiljeni bend, iako nemam nameru da ucim njihove tekstove na nemackom i analiziram ih podrobno), iako sam u tom fazonu odlucila da mi se jako dopada duga suknja i gomila narukvica koje idu npr. uz reggae stil oblacenja... Smile

Ја мислим да нас музика детерминише али не у модном смислу него у неком интелектуалом и уметничком смислу...
Код нас који смо слушали реп нико се није облачио реперски, типа екста широке фармерке, кошаркашки дресови итд...Један се облачио реперски али смо њега зајебавали да иде у Америку...  Smile А ни металци нису се нешто посебно истицали, само дуга коса мало више црне боје итд...
Једину субкултуру коју смо у средњој имали и која је била поприлична је била најк тренерке, аирмакс и наравно тарзанка или нула на глави...
« Poslednja izmena: 08. Jun 2013, 14:32:41 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
poznato mi je ime ali ne mogu da se setim lika  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson W800i

Grobaru, napisah-prilično mrznoj pjesmici,jer mi je ooogavna  Smile

Sad znam zasto je padala nerealna kisa pre koji minut  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Добра јој је ова ћерка...
Није ни луд овај Чабар Капа...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
Citat
Svacija keva obozava Legende

Netacno  Smile
Eh, a ja mislio da je to generalno tacno.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Samsung SGH-E590
Jbg ukusi su razliciti, ja cu ipak pre da slusam vrhunske tekstopisce poput Rakima, KRS-a, Naza itd. nego jebene Legende, Miru Skoric, Bibera, onu mrtvu pajdomanku itd. Smile
Au kako si ih slozio,ovo je za Nobela.
Stavljati Legende sa Biberom i Mirom Skoric...i Ejmi sa njima...idi bre
 Smile Smile Smile
Pa ne kazem da su isti, vec da nisu po mom ukusu.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Nokia 
Posle 22godine:
Plavokosa Seve u neobjavljeno spotu!

Danas najveće zvezde hrvatske estrade, 1991. godine snimile su spot za pesmu Oglasi, koji je tek sada, nakon 22 godine ugledao svetlost dana!

U spotu se pojavljuju Severina Vučković, Ivana Banfić, Sandi Cenov i Mladen Burnać, a najveću transformaciju za 2 decenije doživela je upravo Seve. Pevačica koja važi za jednu od najatraktivnijih žena na Balkanu, tada je bila plavuša, kovrdžave kose.

Pogledajte kako je danas 41-ogodišnja Seve izgledala sa 19 godina!

Ko cigance izgleda  Smile
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.