Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Studentski protest 17.10.2008 u 14h !!!  (Pročitano 7417 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG 
Bilo je oko 300 fpn-ovaca (u tolikom broju jer ih je podrzao njihov dekan)

Aj одмори мало од извештавања на овој теми.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia ????
zasto ti to smeta?
btw, sledeci je organizovan za sredu...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG 
Па чим си ти  написао ово за декана видим да нешто није уреду те боље без икаквих коментара.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia ????
Jesi ti mozda sa FPN-a pa mi to pricas??? Njihovi predstavnici su pricali da je Podunavac (njihov dekan) izjavio da ce, "ako budu bili tu" (na protestu),"kad se on bude vratio, protestovace zajedno sa njima". Ako mislis da to nije tacno, reci svoje misljenje o dogadjaju, sutra imamo sastanak sa FPN-ovcima pa cu im preneti
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Studenti protestuju iz pogresnih razloga. Protestvovati treba zbog nacina sticanja obrazovanja i to prvenstveno studenti tehnickih fakulteta. Ovi sad klinci protestuju zbog birokratije, sto ne vodi nikud. Ja znam, dok sa studirao (a to nije bilo tako davno), da smo koristili knjige stampane pre 25-30 god. Sto znaci, da smo ja i moj cale ucili iste stvari u vezi tehnickih dostignuca, inovacija i nacina primene odredjenih parametara u tehnici. To je pogubno za jednu drzavu, ako imamo u vidu da danas svaki dan dobijamo novitete u oblasti inzenjerstva. Jedna od deset knjiga je bila "novijeg" izdanja (sta znaci "novijeg"? ... mladja od 5 god  Smile ). Drzava budzi i "razvija" (ma sta to znacilo) samo drustvene nauke. Pravnika, istoricara i filozofa ima ko Rumuna na pijaci u Kladovu  Smile Smile . Zato sto se u Srbiji tuzaka i filozofira do jaja, a proizvodnja .... sta je to?  Smile Nece kupiti hleb deci, ali ce da tuzi komsiju zbog bunara, terase, buke itd itd ...

Zbog svega navedenog, imali smo odliv vise desetina hiljada inzenjera iz Srbije tokom zadnjih 20 god, sto je za zemlju velicine Srbije pogubno. Prozivodnja je stub svakog drustva. Recite to ovima u Afganistanu Smile ... mozda nisu u toku. Smile

Dakle, mislim da je problem u nacinu obrazovanja, a ne u birokratiji!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG 
Jesi ti mozda sa FPN-a pa mi to pricas???

Јесам.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.30
mob
Ericsson T28
Studenti protestuju iz pogresnih razloga. Protestvovati treba zbog nacina sticanja obrazovanja i to prvenstveno studenti tehnickih fakulteta. Ovi sad klinci protestuju zbog birokratije, sto ne vodi nikud. Ja znam, dok sa studirao (a to nije bilo tako davno), da smo koristili knjige stampane pre 25-30 god. Sto znaci, da smo ja i moj cale ucili iste stvari u vezi tehnickih dostignuca, inovacija i nacina primene odredjenih parametara u tehnici. To je pogubno za jednu drzavu, ako imamo u vidu da danas svaki dan dobijamo novitete u oblasti inzenjerstva. Jedna od deset knjiga je bila "novijeg" izdanja (sta znaci "novijeg"? ... mladja od 5 god  Smile ). Drzava budzi i "razvija" (ma sta to znacilo) samo drustvene nauke. Pravnika, istoricara i filozofa ima ko Rumuna na pijaci u Kladovu  Smile Smile . Zato sto se u Srbiji tuzaka i filozofira do jaja, a proizvodnja .... sta je to?  Smile Nece kupiti hleb deci, ali ce da tuzi komsiju zbog bunara, terase, buke itd itd ...

Zbog svega navedenog, imali smo odliv vise desetina hiljada inzenjera iz Srbije tokom zadnjih 20 god, sto je za zemlju velicine Srbije pogubno. Prozivodnja je stub svakog drustva. Recite to ovima u Afganistanu Smile ... mozda nisu u toku. Smile

Dakle, mislim da je problem u nacinu obrazovanja, a ne u birokratiji!

Slažem se od rječi do rječi. Ista situacija je i kod nas u Srpskoj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Studenti u sredu protestuju ispred
Vlade Utorak, 21. oktobar 2008. 18:04     

Studenti Univerziteta u Beogradu protestovaće u sredu ispred Vlade Srbije zahtevajući da uslovi upisa naredne godine studija budu olakšani, a školarine niže.

Studenti više beogradskih fakulteta okupiće se na Trgu Slavija u 14 sati i odatle krenuti u protestnu šetnju do zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici.

Studenti su protestovali u petak kada su svoje zahteve predali premijeru Mirku Cvetkoviću i ministrima prosvete i finasija.

Prvi zahtev studenata je da se svim studentima koji su ispunili uslov za upis naredne godine studija i dobili 42 boda omogući prelazak u status budžetskih studenata.

Studenti traže i bezuslovni upis završnih godina studija za sve studente Univerziteta u Beogradu, upisane zaključno sa generacijom 2005/2006. godine.

Oni traže i ukidanje naplaćivanja prenetih bodova iz prethodne godine studija, a zahtevaju i smanjenje školarine na fakultetima.

Studenti ističu da su svi zahtevi socijalne prirode i da je njihova svrha da se studiranje omogući svima, bez obzira na materijalni status.

U petak su protestovali studenti Fakulteta političkih nauka, Fakulteta organizacionih nauka, kao i akademci sa Filozofskog, Filološkog, Arhitektonskog, Veterinarskog i Saobraćajnog fakulteta.

U sredu se održava i sednica Senata Univerziteta u Beogradu na čijem dnevnom redu je, između ostalog, upis studenata i nastava u 2008/2009. godini, kao i donošenje odluke o izmenama odluke o broju studenata koji se upisuju na studijske programe koje organizuje Univerzitet u Beogradu.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Alcatel 258
Jel zna neko koliko "putuje" uredba, od beograda do novosadskog univerziteta, evo jos nije ni na jednom spusteno na 42, boda vec je na svim 43 boda uslov, a otkud im 43 magicni broj nikad mi nece biti jasno..
A inace opsti utisak je da UNS mnogo talasa i da se previse prave pametni u globalu, to je ovaj autonomaski trip, i kolektivna neodgovornost svih u drzavi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG 
Jel zna neko koliko "putuje" uredba, od beograda do novosadskog univerziteta, evo jos nije ni na jednom spusteno na 42, boda vec je na svim 43 boda uslov, a otkud im 43 magicni broj nikad mi nece biti jasno..

Па нема је... Универзитети предложили влади, влада рекла може. Видела да нема пара нашла игру речима и то је то. А закон и такакв какав је још нису усвојили. Те нема шта да путује.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.