Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Studentkinja prodaje nevinost da bi gradila kuće za siromašne  (Pročitano 11772 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Zatvor zbog prodaje nevinosti?

Katarina Migliorini (20) je na aukciji prodala nevinost za 780.000 dolara Japancu koji bi, kao i ona, mogao da završi iza rešetaka sa optužnicom za trgovinu ljudima.

Brazilski državni tužilac Žoa Pedro dej Saboa Bandiera dej Milo Felo je zatražio hitnu istragu o ovom slučaju jer mu sve to "izgleda kao trgovina ljudima".

Katrina je trenutno u Australiji i tužilac kaže da će od tamošnjih vlasti da zatraži ukidanje njene vize i izručenje Brazilu gde bi mogla da bude optužena za prostituciju. Pored nje i Japanca, na udaru brazilskih vlasti zbog trgovine ljudima će da se nađe i reditelj dokumentarca o prodaji nevinosti Džastin Sisli.

"Linija jeste tanka, ali mi smo za aukciju ispoštovali sve zakonom propisane procedure i mislim da nismo uradili ništa nezakonito", kaže Sisli koji je bio i organizator aukcije.

Katrina je odlučila da novac od prodaje nevinosti donira za izgradnju domova za siromašne, ali od toga, izgleda, neće biti ništa.

mondo.rs
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
  Smile

« Poslednja izmena: 31. Okt 2012, 19:00:14 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung GT-S7580
Колико доброг се могло урадити овом аукцијом (притом не мислим само на Јапанца), а он нашао да се прави паметан. 
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Propisi su propisi ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
trgovina ljudima? tak-tak
prostitucija? 101
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Ne može tako, mora i političari da uzmu svoj deo.  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

My imaginary friend says Hi.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.96
mob
LG G2
A Aleks Stepanov, jel i on optuzen za isto delo?
Zar i on nije pocinio krivicno delo prostitucije i trgovine ljudima?
IP sačuvana
social share
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules."
--Dr. Francis Crick; Nobel laureate, co-discoverer of the DNA molecule
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
SonyEricsson W800i
tačno sam znala..ovdje ima toliko površnih ljudi.

koji misle da ovo neko radi čisto zbog promocije,iz sebičnih razloga,zbog para... pih  Smile Smile

Ti si Sofija ovde povrsna,razmisli malo...
Bukvalno si se upecala na najpovrsniji moguci utisak-jaaao jadna zrtvovala djanu za decu...
A fazon je da danas mozes opusteno da odradis operaciju,povratis nevinost-i opala,prodas opet...moze ova mala Brazilka da vrti pos'o  Smile
« Poslednja izmena: 02. Nov 2012, 19:11:27 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
 Smile
a ti si glup
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Sony 
Prodaje svoju nevinost da bi platila lečenje bolesnoj majci

Tri meseca nakon što je Katarina Migliorini "prodala" na aukciji svoju nevinost za 780.000 dolara, srednjoškolka Rebeka Bernardo, takođe je odlučila da svoju nevinost da onom ko najviše ponudi. Ova mlada brazilka odlučila se na ovaj potez kako bi sakupila novac da pomogne oboleloj majci koja je nedavno pretrpela šlog.

Nakon što je objavila aukciju na Ju Tjubu, dobila je tri ponude, a najviša iznosi 35.000 dolara.

- Na ovaj potez sam se definitivno odlučila nakon osamnaestog rođendana, kada je moja majka pretrpela šlog – izjavila je Rebeka.

Tinejdžerka je objasnila da je pokušala da se zaposli i da je privremeno radila kao konobarica, ali da su troškovi za negovateljicu koja bi bila sa njenom majkom, koju je šlog ostavio nesposobnu da se brine o sebi, preveliki.

Komšija Bernardovih je objasnio da je starija sestra preminula pre nekoliko godina, a da oca nikad nisu upoznale, tako da nije imala kome da se obrati za pomoć.

Ali Rebekina majka je rekla novinaraima iz kreveta, da bi ona ipak trebalo da pronađe posao, a ne da se prostituiše.

Nakon objavljivanja snimka, stanovnici gradića su je prezrivo pljuvali i gađali novčićima na ulici.

Mesec dana kasnije, najveća ponuda koju je dobila je 35.000, što je 22 puta manje novca od Katarine Migilorini, koja je u oktobru prošle godine prodala svoju nevinost na internet aukciji za 780.000 dolara.

Rebeka je priznala da joj je uzor Katarina, koja joj je pomogla da shvati da je njena nevinost vrlo vredna stvar koja može da joj pomogne da promeni svoj život.

- Dođe vreme kada morate da budete hrabri i donesete odluke da bi ste dobili ono što želite. Ovo je velika odgovornost. Ne znam da li sam u potpunosti spremna – rekla je Rebeka.

Ona je nedavno odbila ponudu lokalne televizije koja je pristala da pokrije troškove za lečenje, samo da ne ide dalje sa aukciom, jer kako kaže želi i da se preseli sa majkom u drugi grad.

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.