Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Strucnjaci"  (Pročitano 1074 puta)
24. Sep 2005, 18:04:27
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
mob
Apple iPhone
Da li Vam se nekad desilo da se usli u prodavnicu mobilnih telefona i da je prodavac bio strucan u svom poslu?Meni se to nije desilo.Nikad.Uglavnom sam nailazio na neupucene ljude koji su samo lupetali gluposti.Moram da Vam ispricam sta mi se juce desilo...

Bio sam sa drugom da on kupi mobilni.Dvoumio se izmedju 6630 i 6230i.Ja sam ga,naravno,ubedjivao svo vreme da uzme 6630.Prodavac u jednoj prodavnici ga je nagovarao da uzme 6230i jer je "6630 isfuran telefon", "pola grada ima 6630", "kad instaliras igricu na 6630,on poblesavi tj uspori maximalno", "ako ti slucajno udje virus u telefon,pukao si,popravka je 5000 dinara", "cim stavis vise od 20 slika, on galeriju otvara 5 minuta", "6230i ima skoro duplo brzi procesor od 6630"...Ne mogu sad svega da se setim bilo je tu puno stvari koje su mi bile strasno smesne.....

Naravno,ortak je uzeo 6630,uspeo sam da ga nagovorim.Nije mi jasan ovaj prodavac,njemu se vise isplatilo sto smo uzeli 6630 jer je razlika u ceni sigurno 50tak evra,u korist 6630.

Ne znam,mozda ja gresim ali....razmisljam da ako recimo ja radim nesto,trudim se da o tome budem sto bolje obavesten....Stvarno nikad nisam naisao u nekoj prodavnici na nekog strucnog....ne kazem da takvih nema ali kazem da ima vise ovih nestrucnijih.

Morao sam ovo da vam ispricam,bilo mi je smesno sta je ovaj u prodavnici sve rekao...bolje mu je bilo da je cutao nego da je ovoliko lupetao.....

Da li je jos neko imao slicna iskustva sa nekim prodavcem?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Unbelievable!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1481
Zastava Beograd
mob
HTC Diamond 2
Ima ih raznih, vetjina nema veze sa zivotom, pogotovo pametnjakovitji u comtrade-u, ali da ne gresim dusu ima ih kojii dosta znaju...
A zasto je preporucivao 6230i a ne 6630 i ako je razlika u ceni 50ak eura ili koliko vetj u korist 6630... pa verovatno je imao visak 6230i na lageru, pa je hteo da se otarasi...  Smile mada mogutje je da ne zna...
IP sačuvana
social share
U spin me right round, baby right round like a record, baby right round round round...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
mob
Apple iPhone
zapeo covek 6230i i samo 6230i....strasno....nalupao se samo tako....a ja nisam hteo da ga ispravljam za svaku glupost koju je rekao....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
mob
HTC wildfire
mozda mu je veca zarada na 6230i
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

.::I am a man who walks alone::.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2996
Zastava Valjevo
mob
SonyEricsson P1i
Mozda mu je ostao jos samo taj jedini 6630, a hteo je da ga zadrzi za sebe ili nekoga drugog, a nije ga odlozio negde........

Meni se nisu desavalje takve stvari, ali mi se desilo sledece.......

Septembar 2004.......

Ja odlucujem da kupim N6230. Spremio evrice (350), i idem da vidim ima li ga u prodavnicama (valjevo).
Obilazim nekoliko prodavnica, pitam "Imate li n6230" oni odgovaraju "nemamo na lageru, bice uskoro...." idem od jedne do druge, a prodavci odgovaraju da nemaju na lageru, da mogu da narucim ili da dodjem za koji dan.........
Ulazim vam ja u prodavnicu MS Mobil:

Ja: Dobar dan !!!
Prodavac: Dobar dan, izvoli !
Ja: Interesuje me cena N6230.
P: Samo da vidim.......(trazi po nekim iscepanim papirima)......aaaa n6230 - 310e.
Ja: Odlicno, imate li je sada na lageru ?
P: Imamo, evo nam ih ovde !
Ja: Samo da vas pitam za cenu N6630 (tada najnoviji model nokije), koja joj je cena ???
P: n6630, sad cu da ti kazem.......260e
Ja: n6630 samo 260e !?!
P: Da !
Ja: Jeste li sigurni 260e ???????
P: 100%
Ja: Sigurno gresite - to je najnoviji model nokije
P: Aaaaaa najnoviji pa to je N6630 jel ???
Ja: Pa da, za nju sam vas i pitao !
P: Ti mene pitao za N6630, ti si mene pitao za 6280 !!!
Ja: Ma bre sad sam vas pitao za cenu nokije 6630, a vi ste mi rekli 260e !!!
P: Nisi me sigurno pitao za N6630, ti si me pitao za 6280, ionako nije izasla u prodaju ! (Video sam da covek silno gresi - nokia 6630 - 450e u prethodnoj prodavnici, - dokaz da je u prodaji, plus me nesto laze i muti.........nism vise hteo da ga ubedjujem)
Ja: Nego, rekoste da imate N6230 na lageru - OVDE !?!
P : Da !
Ja: Evo sada cu ja doci da ga uzmem, samo da odem do stana da uzmem novac. Ostavite ga, znaci sigurno dolazim !!!
P : U redu !

Otisao ja kuci, vracam se u shop, ulazim....

Ja: Evo, uzimam n6230
P : Evo upravo pre dva minuta prodah ja n6230....( mislim ja u sebi dok sam otisao kuci i vratio se nije proslo ni 10 min. nemoguce da ga proda, bas meni ispod nosa.....)
Ja: Jesam li vam rekao da ga ostavite za mene ????
P : Da ali zaboravio sam.....(Ja vidim da ovaj laze, izadjem iz prodavnice, odem u sledeci shop - Eprom i kupim n6230 za 340e).

I dan danas mi nije jasno sta je bilo tom prodavcu !!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
mob
Samsung Galaxy Nexus
meni se to nikada nije deshavalo, ali mi je dobro poznato da su nashi prodavci dosta nestruchni i neobaveshteni...
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
mob
Nokia Lumia 1020
Ja sam pre koji mesec hteo da malo osvežim firmware ne 6600, kažem mu da imam 3.42, a on će ''pa to je najnoviji'' Smile
« Poslednja izmena: 24. Sep 2005, 23:40:46 od lukpot »
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 441
Zastava ZEMUN
mob
Nokia N73
to su mucenici sto rade u tim manijm radjama, dosli sa sela sta oni znaju sta je symbian, bt, gprs, ne daj boze edge....

Da li bi neko "strucan radio za 10-12000din?
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Razocarali ste me Smile Linkovao sam jednu humanitarnu akciju i vi ste sklonili link... vama na cast Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
mob
HTC wildfire
ja svaki put poginem od smeha a inace volim da udjem u radnju i tako da ih pitam nesto sta mi prvo padne na pamet kad krenu sa o0bjasnjavanjima pa to je da pogines od smeha a i par drugova imaju radnje i redovno me zovu zadnjih par godina kako ovo kako ono a rade sa telefonima od kad su se pojavili kod nas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
mob
Apple iPhone
to su mucenici sto rade u tim manijm radjama, dosli sa sela sta oni znaju sta je symbian, bt, gprs, ne daj boze edge....

Da li bi neko "strucan radio za 10-12000din?

mi nismo bili u nekoj od "malih" radnji...naprotiv...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.