Sta mislite da otvorimo novu temu u kojoj cemo govoriti o maximalnim podrzanim rezolucijama,directx-u,detaljima... na raznim grafickim karticama.Prvo bi smo trebali pomenuti nasu konfiguraciju onda koliko fps imamo na low,medijumu...,na kojoj kartici onda uporedjivat slicne kartice npr ati vs nvidia(cisto primjer ati 4650 vs nvidia ge force 9400, 9600vs 4850...)Stvarno mi je muka da pitam ocu li moc da guram ili necu moc da guram igricu... 8)Stvarno vala svi mozem skinut 1mb,2 za powerstrip i ukljucit opciju da direktno u igricama mozemo vidjet koliko imamo fps...
« Poslednja izmena: 23. Dec 2009, 22:24:19 od Lazar@ »
Ima nekoliko kvaka u svemu ovome: - ovo je deo foruma za gaming, a ne testiranje hardvera (PC klinika) - postoje sajtovi i programi pmocu kojih mozes utvrditi da li i kako dobro ce ti igra raditi (jer skeniraju masinu) - meni ovo vise deluje kao uporedjivanje "ko ima veci k....", ali sam mozda samo ja stekao takav utisak
Ima nekoliko kvaka u svemu ovome: - ovo je deo foruma za gaming, a ne testiranje hardvera (PC klinika) - postoje sajtovi i programi pmocu kojih mozes utvrditi da li i kako dobro ce ti igra raditi (jer skeniraju masinu) - meni ovo vise deluje kao uporedjivanje "ko ima veci k....", ali sam mozda samo ja stekao takav utisak