Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 14:01:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Strogi tata Bil Gejts  (Pročitano 3527 puta)
28. Mar 2007, 02:24:08
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Strogi tata Bil Gejts
Prvi čovek „Majkrosofta” svojoj deci ograničio vreme za računarom na 45 minuta dnevno

Bil Gejts

Iako je na računarima zgrnuo bogatstvo, Bil Gejts zabranio je svojoj deci da pred ekranom provode više od 45 minuta dnevno.
Krstarenje Internetom strogo nadgleda, a igrice ne dolaze u obzir.
Desetogodišnja Dženifer Ketrin donedavno nije bila zainteresovana za igre na računaru, niti je mnogo vremena provodila na Internetu.
Kad je krenula u novu školu u kojoj učenici koriste računare za sve, to se naglo promenilo.
Duže od tri sata dnevno sedela je za računarom, što je zabrinulo roditelje.
„Postala je vrlo lakoma i otkrila je mnogo igara, uključujući jednu na Xbox 360, pod imenom Viva Pinata, u kojoj morate da brinete o svom vrtu”, rekao je nedavno Bil Gejts i dodao: „Provodila je nekoliko sati na dan igrajući, jer je to zabavna i zanimljiva igra”.

Zato su on i supruga Melinda odlučili da ograniče vreme koje će kći provoditi za kompjuterom – 45 minuta radnim danom i sat vremena vikendom, uz to je i vreme potrebno za izradu domaćeg zadatka. Ista zabrana se odnosi i na mlađeg Rorija.

„Majkrosoft” je skoro obelodanio novi operativni sistem Vista koji roditeljima omogućuje da nadgledaju koje veb-stranice posećuju deca i kakve poruke šalju ili dobijaju. „Da budem iskren, do određenih godina veoma je važno da roditelji prate šta to njihova deca gledaju na Internetu i da s njima o tome razgovaraju”, smatra Bil Gejts.

S. V.

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
BOMBOM NA TINU!
Eksplozivna naprava preksinoć bačena na lokal folk pevačice Tine Ivanović, koji se nalazi u blizini njene porodične kuće

U ponedeljak oko 21 čas u blizini porodične kuće folkerke Tine Ivanović i njenog supruga i menadžera Zvezdana bačena je eksplozivna naprava koja je nanela neznatnu materijalnu štetu. Sporogoreći štapin podmetnut je u lokal u izgradnji, koji je vlasništvo poznatog estradnog para a od pevačicine kuće udaljen je oko 50 metara.

Policija, koja je odmah došla na lice mesta, sa psima tragačima pretražila je objekat i okolinu, ali počiniocima ovog nedela nije uspela da uđe u trag te se istraga nastavlja. Uz konstataciju da ne bi voleo da se njegovo ime i ime njegove supruge provlači po novinama, Tinina jača polovina je ipak pristao da za Kurir da svoje viđenje celog slučaja:

- Eksplozivna naprava je bačena na zgradu u izgradnji koja se prostire na 1.000 kvadrata, a u kojoj sam planirao da napravim ogromnu diskoteku - kaže Zvezdan i dodaje:

- Završeno je oko 300 kvadrata, tako da šteta nije velika, svega nekoliko stotina evra. Zaista ne znam ko bi to mogao da uradi, jer nikome se nisam zamerio, pa pretpostavljam da je neko iz ljubomore bio "nateran" na ovakav čin. Dugo sam u inostranstvu, ali pretpostavljam da je sve poteklo odavde.

- Oko 21 čas čuli smo da je nešto puklo, ali nismo obraćali pažnju sve dok nas komšije, koje su čule eksploziju i alarmirale policiju, nisu pozvale. Istrčao sam napolje i sa baterijskom lampom otišao na građevinu da vidim šta se dešava.

- U međuvremenu je došla i policija i ustanovljeno je da je neko bacio eksploziv. Tina se jedino tada uspaničila, moleći me da ne mrdam iz kuće. Videvši da nije ništa strašno, vratili smo se u kuću, gde smo policiji dali sve podatke potrebne za dalji nastavak istrage - ističe Zvezdan.

Upitan da li će ih ovaj nimalo bezazlen slučaj nagnati da angažuju lično obezbeđenje, suprug popularne folk pevačice nam je uz smeh saopštio:
- Ne pada mi na pamet! Verujte da sam posle svega preksinoć zaspao kao jagnje... Eto koliko me je sve potreslo!(?) Inače, planiram da odmah osvetlim prostor reflektorima od 1.000 vati i postavim sigurnosne kamere. Mislio sam da to uradim kad sve bude gotovo, ali ljubomora nekih me je naterala da konačno osvetlim tu zgradu. To je jedino što ćemo mi preduzeti. Ostalo je u rukama policije.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da se poznatoj pevačici i njenom suprugu dešavaju ovakve stvari. Nakon incidenta u Bijeljini, gde je Tina posle tuče završila u bolnici, pretprošlog vikenda je u Nemačkoj, pola sata pred Tinin nastup, koncert otkazan zbog upada policije, koja je dobila dojavu da se u lokalu u kome je Tina trebalo da peva nalazi određena količina droge.

N. PETKOVIĆ

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
DVORSKE BAHANALIJE
Princ Vilijam dodirivao studentkinji grudi!

Da ni prinčevi više nisu kao što su nekada bili, na svojoj koži je osetila studentkinja iz Londona Ana Feri! Naime, devetnaestogodišnja Ana je sa drugaricama veče provela u jednom od poznatih londonskih klubova, gde je iste večeri sa prijateljima bio i princ Vilijam. Oduševljena njegovom pojavom, studentkinja mu je prišla sa namerom da ga zamoli za jednu fotografiju.
- Nisam mogla da verujem da stojim pored budućeg kralja! - izjavila je Ana i dodala:

- Međutim, u jednom momentu sam osetila njegovu ruku na svojim grudima i ukočila se od straha. Nisam od šoka mogla da progovorim, a i bilo me je sramota da vrištim jer mi niko ne bi poverovao da "uglađen i fini" princ može da učini nešto tako!

Devojka je, prema sopstvenom kazivanju, ubrzo napustila lokal, a nakon razgovora sa roditeljima odlučila je da sa čitavim slučajem upozna javnost. U dvoru, podrazumeva se, nisu želeli da se osvrću na ovaj događaj, a devojčine tvrdnje pripisali su njenoj bujnoj mašti.

Izvori bliski samom princu pak tvrde da je ovaj incident ozbiljno uzdrmao vezu između Vilijama i Kejt, koju javnost Engleske vidi kao suprugu budućeg kralja.
- Ovakav ispad mogao bi jako da uznemiri Vilijamovu devojku! Iako se on kune da se ništa od navedenog nije dogodilo, Kejt je sumnjičava jer joj je dobro poznato njegovo ponašanja kada se uhvati u koštac sa alkoholom!

Bilo kako bilo, mladi princ trenutno izbegava pojavljivanje u javnosti, njegova devojka Kejt je, kao i do sada, nedostupna za komentare, a mlada studentkinja sa roditeljima neumorno obilazi sve poznate tabloide kao bi ispričala istinu o princu! Epilog?! Pokazaće vreme!

(R. S.)

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Želim da rodim
još jedno dete
S. Dobrosavljević, 27. mart 2007

FOLK pevačica Dragana Mirković se poslednjih godina vrlo retko pojavljuje u javnosti. Karijeru je, kaže, svesno podredila porodici. Bez obzira što se pevanjem ne bavi aktivno kao ranije, publika je nije zaboravila. Svaki njen nastup posećen je kao u vreme najveće popularnosti.
- Vrlo retko pevam, ali se obradujem svakom nastupu - kaže za "Novosti" Dragana Mirković. - Prija mi kada pevam pred punom dvoranom. Zadivljujuće je kada vidite toliko ljudi na jednom mestu. Ponesu me emocije, pa mi mnogo puta krenu suze. Sigurno se ovim poslom neću baviti 50 godina, ali čovek ne može od toga, tek tako, da digne ruke. Na estradi sam 23 godine i postala sam, na neki način, zavisna od publike.
* Poslednji album snimili ste na nagovor supruga...
- Tačno, razmišljala sam još ranije da se povučem sa estrade, ali mi se nije dalo. Kada sam čula pesme, oduševila sam se. Drago mi je što sam to uradila, jer ću svoju bogatu karijeru upotpuniti sa još nekoliko hitova. Kada budem javno rekla da se više neću baviti ovim poslom, to će biti definitivno. Zaljubljena sam u muziku i ne snimam album samo da bih nešto objavljivala, već kada imam prave pesme. Moram da priznam da sam najsrećnija kada se o meni ništa ne priča i ne piše.
* Da li planirate koncert u Beogradu?
- Nemam u planu nikakve koncerte, jer je to jedina stvar koja bi me na duže vreme odvojila od porodice, na šta nisam spremna. Za mene nije koncert da samo izađem pred publiku i otpevam pesme. Uvek sam na svojim nastupima igrala i pevala. Trudila se da to pretvorim u pravi spektakl. Na to sam navikla i publiku i sebe. Kada bih se odlučila na velike solističke nastupe, onda ne bih pevala samo u Beogradu, već i u Zagrebu, Sarajevu, Skoplju i drugim većim gradovima
eks-Jugoslavije.
* Imate li neostvarenu želju?
- Moja velika želja je da rodim treće dete. Sve češće se na ulici okrećem za ženama koje guraju bebe u kolicima. Ne mogu da kažem da planiram još jedno dete, ali bila bih presrećna da se to desi.
* Pre godinu dana otvorili ste satelitsku televiziju koja je za kratko vreme postala jedna od najgledanijih u inostranstvu...
- To je bila Tonijeva želja. Priznao mi je tek nedavno da je to uradio zbog mene, jer zna koliko volim muziku. "DM SAT TV" odnedavno pokriva i područje Australije. To je zabavna televizija. Želja nam je bila da napravimo eksjugoslovenski "MTV" i mislim da smo u tome uspeli. Kod nas gostuju pevači iz cele bivše Jugoslavije. Za našu televiziju intervju su dale i mnoge svetske zvezde poput Paris Hilton, Ralfa Šumahera, Anastazije i princa Alberta od Monaka. Mi smo jedina televizija koja nema muzičkog urednika. Gledaoci biraju koga će da gledaju.

TONI
* VRLO često sa suprugom dolazite u Srbiju...
- Posao nije jedini razlog. Mom suprugu Toniju se veoma dopada mentalitet naših ljudi. Trenutno u Srbiji ima više prijatelja nego u Beču. Kod mojih roditelja u Požarevac često ide i bez mene.

ODMOR
* GDE planirate da provedete odmor?
- Već razmišljamo o tome. Prošle godine smo bili u Grčkoj, a ovog leta najverovatnije idemo u Tursku. Zbog dece na odmor ne idemo avionom, već autom, pa nam je to najbliže.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
 Smile
IP sačuvana
social share
Oki doki
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W810i
tema je Strogi tata Bil Gejts
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple iPhone 4S 16GB
45 minuta dnevno???? i to puno???  Smile
ja prosecno budem 5-10 sati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
45 minuta dnevno???? i to puno???  Smile
ja prosecno budem 5-10 sati
isti slucaj  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple iPhone 4S 16GB
sad ce bil gates da u visti stavi da se gasi automatski na 45min...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
bill i tina
IP sačuvana
social share
Use the Search Luke!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 14:01:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.