Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 16:17:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Strije  (Pročitano 2596 puta)
11. Jul 2010, 17:44:10
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
Zna li neko neki recept za strije mislim kako ih otkloniti .  Danas ih prvi puta vidim na ledjima znaci kicma "strija nad strijom". . .  Izgleda uzasno moze neki savjet, svaki je dobrodosao
hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia 
Ne mozes ih otkloniti na silu. Ja kad sam imao 15,16 isto sam imao na ledjima evo posle 5,6 god sad se gotovo i ne vide
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

I was there...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 107
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Nokia 
Trcanje i boks u dzak, najbolje vezbe....strije na ledjima su posledica slabe fizicke aktivnosti.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
mob
Apple 15
Saljicev Strijet ili bilo kakva masna krema (najbolje originalna Pavloviceva) i mazi... mesecima... Cilj je da se koza spreci da dalje puca i da se ta nova koza ublazi i zaleci....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
Verovatno si naglo izrastao pa je koza popucala. AKo su jos sveze, ako su bledo roze, kupi Saljicev melem za opekotine "Jomelop" a apoteci i mazi ujutru i pre spavanja, dobro utrljaj u kozu. Posle jedno 5-6 meseci trebalo bi da ih nema, a ako ih i bude, bice manje i mnogo tanje.

Ako su bele i stare, onda malo sta mozes da uradis  Smile

pretece me Nikolina  Smile
« Poslednja izmena: 11. Jul 2010, 20:28:57 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
Hvala vam svima. Al' je Rrruki objasnio "strije na ledjima su posledica slabe fizicke aktivnosti." sto u mom slucaju i jest sjedim po citave dane kraj kompjutera , jedem , spavam (Poteci sjedi, poteci lezi). Prije sam bio sasvim normalne i tezine a sada :@ Ali eto msm da je to i od naglog rasta jer sam povisok za svojih 15 godina Smiley 188 cm i tezak oko 90 kila  Smile Smile . Eto i da sam majku posluso do ovoga nebi doslo i ona mi je predlagala da se bavim fizickim aktivnostima a ja samo se drzo kompjutera i evo do cega dolazi :SSS  Smile Smile Smile Sav sam zgrozen . Ako bog da nesto pronadjem na bureku neke djete i polako se poceti baviti nekim aktivnostima jer je forum stvarno raskosan  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jul 2010, 03:58:21 od goran_dyak »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Imam problem. . . od nedavno su mi se pojavile strije na ledjima,verovatno od rasta, jer nemam problema ni sa holesterolom, niti sam slabo fizicki aktivan(naprotiv, treniram fudbal), nisam ni debeo, a nisam ni smrsao(ja sam oduvek bio mrsav). . . E sad imam pitanje, da li neko zna neki nacin na koji se mogu ukloniti strije, ili one zauvek ostaju?!?!?!  :( :( :weirdface: :weirdface:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
zauvek ostaju, mazanjem sprecavas pojavu novih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Nokia 
Citat
E sad imam pitanje, da li neko zna neki nacin na koji se mogu ukloniti strije, ili one zauvek ostaju?!?!?!  :
Временом избеледе,али вечно остају.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
Trcanje i boks u dzak, najbolje vezbe....strije na ledjima su posledica slabe fizicke aktivnosti.
stara tema ali da se dodam hahahahhahahhahahahhahahahhahahah
koja glupost ,nemojte da pisete nesto ako ne znate !!!
Strije su posledice naglog sirenja ili skupljanja koze ,a ako koza nije dovoljno elasticna ona puca i nastaju strije ,njih nemozete ukloniti samo ce vremenom postati manje vidljive,mazite neke masne kreme da bi postale elasticnije....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 16:17:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.