Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 14:23:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Strategy for Dota-Allstars !  (Pročitano 102866 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k300i
ako igrate sa nerubian assassian-om protiv dosta meele heroja uzmete 3 magiju i napravite 2 blade mail-a i onda dobijate 80% return damage!!!!
Blademasteru bi moglo da se napravi eye of skadi pa kad se vrti ne moze vam pobegne
Taurenu se kupi blink, blinkujete se kod njega onda zadnja,druga,prva i gotovo
Warlock se pravi refresher orb za 2 infernala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
E sad ja da kazem 'dobrim igracima' , ta forica sa tangom, nemoze lako se izvede, treba pogoditi ugao. Dok on to uradi, sigurno ce biti 2-3 puta udaren od strane protivnika. A ta 2-3 udarca... mnogo znace , zavisi ko te udara.
Hocu i ja da igram. Sta se vucarate po igraonicama. Ajde na bnet-u najbolje
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

bla

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 196
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
svakako data base!to uvek stoji!jbg nemam si pare za original,a i dial-up od 26kbps imam tako da....forum mi je za sad konza hehe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Heh, jbg bice bolje sektor. I ja sam se do skora vuko sa dial up-om. Preso na wireless, i opet nezadovoljan. Hocu adsl. To ti je, coveku nikad dosta.  Smile
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 501
Zastava Ναισσός
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6300
Nisam iz Bg-a,iz Nisha sam....

ako igrate sa nerubian assassian-om protiv dosta meele heroja uzmete 3 magiju i napravite 2 blade mail-a i onda dobijate 80% return damage!!!!

Postoji ograncenje za return damage,i sigurno je manje od 80% ! Ne znam tacno kolko oko 50% predpostavljam.....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

bla

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 196
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
au legolas brate cenim ja to sto si napisao,ali to je klasika!sad je u fazonu da budzis nesto sto niko ne budzi a da ispadne dobro kapiras?
kao npr. fjurionu radiansu ili magini ono za iluzije i tako neke bolesti hahaha!e moram da probam stvarno da sklopim to magini!!!!!!!!!!!!!!!!!moguce je da radi 1. magija iluzijama!reci da stvarno radi bilo bi extra!kao npr.sto fantomu kad sklopis burizu dobiju i iluzije kritikal!
idite na www.epicwar.com imate sve mape za warcraft oko 1000 linkova,na svakom linku po 15-tak mapa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Uf, kad bi to radilo na magini, da i images imaju mana burn. Onda bi protivniku skinuo svu manu za... 2-3 sekunde. LOL.
Ne verujem u to da bi radilo, onda bi magina bila neizbalansirana, imba , gosu, nazovi kako hoces.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

bla

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 196
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
e moracu da te razocaram sto se tice balansa!images skidaju manu ali problem je orb effect tako da nisam siguran sta radi a sta ne radi,ali probao sam i siguran sam da iluzije skidaju manu!!!mozda magina sama nekad ne skida manu ko zna vidi sam ja sam samo probao iluzije!e juce sam dobio sweet double kill imao sam magnataura.sklopio sam u startu van guard,onda power treads,pa battle furi[klasika za njega],madness,i burizu zahvaljujuci sumi posto smo igrali 2 sata ne mozes da se napucas ko covek,jbg dobri igraci bili i resio da odem u sumicu!haha kad sam izasao  dvoje nalecu,ja povecam dmg,palim madnes,i jedan kritikal,drugi i padose ko sveca i oni i svi kripovi oko njih!za jedan strike 1000 golda lol ^ ^
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 501
Zastava Ναισσός
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6300
Kako pricas,covek stvarno da pomisli da si ubio nekog  Smiley
« Poslednja izmena: 15. Sep 2007, 11:57:36 od optaryus »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Jaooo ljudi, lol. Danas sam igrao paklenu partiju. U protivnickom timu je bio naix, sa lepim itemima, satanic i vladimirz, power threads itd itd. Racunajte.. negde oko 60% Life steal.. U mom timu su bili: razor,prophet,Naga siren, blood, i geo. Mrzi me sad da nabrajam protivnicki tim. -ar mod je bio. Naix je bio veliki problem za nas, bar za mene, ja sam bio geo :PPPP Da ste videli samo kako je slithice (naga siren) own-vao naix-a samo sa burizom i mkb Smile LOL. Nisam verovao. Na kraju smo izgubili,al to nije poenta price,ali naix nije mogo da mrdne. Sirena ga je sa svojim kritikalima sravnjala sa zemjom. Bez obzira sto je ovaj imao 60% life steal-a. E sad, povlacim sve sto sam govorio za naix-a  da je ovakav onakav, jebes ti naixa,i sve zivo. Lepo nafidovana sirena, sa lepim damage itemima = gg.

Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 14:23:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.