Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 08:38:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Strategy for Dota-Allstars !  (Pročitano 102738 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N80
stol3 koje srece smo imali, Dezl i Kiper. Lesnika je Bucer maltretirao najstrasnije na mid lejnu. Imali smo srece na pocetku, ali da je partija jos malo potrajala, raspali bi nas. Ursu niko ne bi mogao da ubije, Bucer bi smrdeo po celoj mapi...a ti bi nas savatavao jednog po jednog
Druga me je najvise iznervirala, jer smo vristali svi na Ajzaka da uzme Nortroma za kombo, i kao OK je uzece. Ja uzeo Rastu i kreten uzme Vaginu !!! Kao treba nam ubica u timu, i usere celu partiju. Niti je pomagao u grupnim okrsajima niti je bio koristan inace. Mene ostavili samog da se raspadam sa Worlokom. Inace Ajzaka smo pokupili onako, jer nas 5-i nije mogao da dodje pa smo nasli slucajno njega. Kakva greska  Smile   Za iduci put docice nas ortak sigurno a Ajzaka izbacujemo iz igraonice

Fman Mejm je dobar orb, samo sto je 10% sansa, tako da treba da mnogo brzo bijes da se upali, ali onda uglavnom ljudi ginu Smile  Miss i jesta znak da ce se nesto desiti, najcesce neko pogine kad neko misuje. A ovo za stakovanje, znaci da ti nece raditi 2 orba, tako da izaberi 1 i pravi taj ajtem.

mightyboban http://epicwar.com/maps          goooooooooooooooomila mapa za WC3.
Ako tamo nema, ta mapa ni ne postoji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
hahahaha taj ajzak mi je bio presmijesan. ok je vagina bila protiv mene kad sam bio lich i solo, al kad bi bio tu bilotko drugi razvalio bi ga posteno. jedva cekam iducu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
hvala fatt sada sam itekako razumeo neke stvarcice ... shvatam ja da je to upozorenje ali da toliku frku prave oko toga to mi je glupo ... da on kaze svima da kuaju miss to nema svrehe ... pogotovu sto ako kaze svima onda su svi shvatili i nema potrebe za kucanjem ! Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

You'll never walk alone

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2606
Zastava Anfield Road
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG G2 32GB
frka? videces kako ces se nervirati kad ne kazu da fale 2 heroja na sredini....odjednom te napadnu trojica i ti si gotov za par sekundi 
IP sačuvana
social share

vozio sam motor 300 km/h skoro 4 minuta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
xaxa sto jes jes Smile ... ali ovi kreteni odjednom svi kucajte miss ... ja gledam sa sad oce koj kurac Smile ... mada juce su me saletali tako jebali me ... ulete mi sva 4 na sredini pored moje kule a moji ko picke pola u bazi pola po sumi ili jure de su kripovi a nema heroja ... ali zato kada vidim neka dva debila uletim i oma double kill  Smile ... onaj bush thinker je extra samo nem pojma sta za njega da spajam da bi stvarno bio extra ... ae dajte sta mislite ... a i jebe me mis ... desavalo mi se da se zavalim i mrzi me sada npr. da stisnem W za wind walki i idem misem kad ono pogledam nista nisam ni stisao ... i to sad sam dao npr. wiind walk ... ali inace mi se to desava ... ili ono od cega izludim ... stisnem na nekog da bacim magiju i izbaguje mi se kao da sam stisao ovako na njega i posle jebeni mis nece uopste da vrati na heroja a dok se ja pridignem da stisnem f1 ovaj me ojadi i najcesce i ubije Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Get rich, or die tryin'

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 364
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Legend
Citat

Ma trazio sam i tamo, NEMA!!! Znam da staza postoji, igrao sam je, ali mnogo davno, ima nekoliko godina, pa sam zaboravio tacan naziv, ali uglavnom, mislim da u nazivu ima 3 kings. Jeste da ne moze da pridje doti, ali je dosta slicna. Cini mi se da kad sam igrao tu stazu, tada izasla i D Day mapa, ili footman frenzy
IP sačuvana
social share
Bio sam mlad, nista nisam znao, sad sam stariji, opet nista ne znam. Tek sad znam da nista ne znam!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Nexus 4
mozda je za WarIII ... inace ... sada sam odigrao na bnet-u jednu ar sa jahrikalom ili kako se vec zove ... znate na koga mislim .... mnogo je dobar ... sada sam citao na dota portalu jedan quide nesto malo ... nije ni blizu onoga sto sam ja sklapao ... ali ovo je bilo itekako efektivno mada sigurno uvek moze boje ...
spojio sam mu BoS, Vanguard, 2xBAsher, na kraju S&Y i imao sam jedan hyper stone ...onaj unidoing kako god da se pise sabijao niko mu nije mogao nista .... kada sam na kraju spojio josh S&Y dodjem roknem ga za cas ... ne zdravo Smile ... on imao armor oko 3o ... i damage oko 1oo ... sabijo nas sve zive ali kada sam sklopio ovo sve sto sam napisao niko mi nije mogao nista ...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia N70
E pozdrav svima... Smile Da vas pitam za heroja treant protector, valjda se ovako pise, znate sigurno, ono drvo...Po meni to je buuka heroj za 3v3 4v4 5v5. Sta vi mislite o njemu, i sta mu vi kupujete?
Moci su mu vrh!
Ja mu spajam refresher orb, radians...
Sa njim deljem i svi koji su igrali u timu samnom ubijali smo sve redom Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Get rich, or die tryin'

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 364
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Legend
Citat

Ma trazio sam i tamo, NEMA!!! Znam da staza postoji, igrao sam je, ali mnogo davno, ima nekoliko godina, pa sam zaboravio tacan naziv, ali uglavnom, mislim da u nazivu ima 3 kings. Jeste da ne moze da pridje doti, ali je dosta slicna. Cini mi se da kad sam igrao tu stazu, tada izasla i D Day mapa, ili footman frenzy

Pronasao sam stazu, ne morate vise da se mucite da mi pomognete Smile
IP sačuvana
social share
Bio sam mlad, nista nisam znao, sad sam stariji, opet nista ne znam. Tek sad znam da nista ne znam!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Meni uvek na pola partije DoTe izadje plavi ekran smrti i restartuje se komp. Jel imao neko slican problem?
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 08:38:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.