Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Стратеџик: За ДС 35 одсто, СНС 31  (Pročitano 8969 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 185
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Дс-мундијалистичка умерена левица-грађани новог доба новог светског поретка
СНС-Националбољшевици екстремна левица

И једни и други из партизанског шињела  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Идемо даље, идемо дуже, идемо шире...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
LG 
Citat
Ramms+ein одрасти, примаш се много и немој ово што пискараш на форуму да причаш другим члановима СНС-а, јер ћеш добити батине.

За разлику од тебе ја сам одавно одрастао и стекао лични интегритет. Не пада ми на памет да некога пљујем и износим лажи, гнусне лажи, као ви о нама, а потом да се том истом ког сам нападао клањам и молим за коалицију. Фуј! Како време пролази, све сте ми одурнији.
Ја своје ставове износим увек и свуда, и право да ти кажем конкретно за ове увек унутар странке добијам подршку, за разлику од вас ми не гајимо разне Живановиће и сличне неандерталце.

Него, најлепше бих те замолио да ове своје напрасне жеље, које си изгледа добио у странци и наравно беспоговорно прихватио, изнесеш на прочишћеном и "никад посећенијем" ( Smile) Форуму српских националиста. Да видим, хоћеш ли бити банован одмах или сада.

Citat
Како то да од свих напредњака на овом форуму, једино се ти разликујеш од свих, као неко ружно паче.

Ти си сад, оно, као, значи, духовит?  Smile

Citat
Ја сам ти лепо рекао, коалиција СНС-СРС је могућа и наш циљ у том случају би био да смањимо притисак Е.У.  и да се боље повежемо са остатком света (као што смо учешћем у изради устава допринели да ћирилица постане службено писмо).

Пази ти ово, ти си ми лепо рекао~ Дакле, ти си преломио и то има тако бити!
Не, ништа од тога нема. У то можеш бити сигуран, са клетвобацачима, са сарадницима ХОС, са јуришницима сатника Вјекослава Шешеља, ми не желимо више икад, ишта да имамо. Ви сте у претходних годину дана дооообро показали и ко сте и шта сте.
Не видим о каквом се то притиску ЕУ ради? Ми желимо да се Унији прикључимо због нас самих, да реформишемо друштво, почнемо да радимо и живимо онако како заслужујемо и коначно развијемо механизме за одбрану националних интереса. А ви нам ту само можете одмоћи. И ништа више.

И са ким би ви то сарађивали? Ко вас, бре игде зарезује? Па и Руси којима се беспоговорно клањате вас се клоне, јер знају са ким имају посла.

Са вама да бранимо ћирилицу? Вама, чији заменик председника заступа став о "одбрани, оба српска писма"?  Smile

Citat
Ни ДС није искрена европејска странка, а не Вучић и Тома који су до јуче срали по тој Е.У., зато немој да се примаш на њихово позивање на евро интеграције, јер је то само шарена лажа за не-радикалско бирачко тело и апстиненте које може привући СНС.

Ма ти ћеш да ми кажеш... просветли ме молим те! Просветли и друге, цела Србија то чека!

Схваташ ли ти, хајде молим те прочитај поново овај твој цитат, колико само наивно и незрело посматраш политику. Ти мислиш да се и са једним светским играчем можеш зезати? Као, ето уз вас смо, дајте нам мало ветра у леђа, а онда им залупиш врата и кажеш -  ма ко вас зарезује!? Па због таквог става, управо због таквог бесмисленог става смо и изгубили Крајину.

ДС, у највећој мери јесте искрено европски оријентисана, али је неспособна, неспособна да нас уведе тамо где намерава, а и утицај структура којима реформе никако не одговарају на њих је превелик.
То и Брисел зна, зато сада и рачуна на нас.

Такође Вучић и Николић никада нису "срали" о ЕУ, већ критиковали одређене потезе. За просеравање је задужен твој понтифекс максимус.

Citat
Не ваља ти што си толико пун мржње, што си толико примитиван, то нису европске вредности о којима стално причаш.

Теби појам "примитивизам" није јасан, па ћу ти дати пластичан пример - врховници твоје секте су слика и прилика примитивизма.

А ја вас уопште не мрзим. Ни најмање. Ја вас се гадим!

« Poslednja izmena: 05. Sep 2009, 21:16:55 od Ramms+ein »
IP sačuvana
social share
Παντα ρει και ουδεν μενει
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Qtek 小米
Ramms+ein, а што си ти толико бесан на СРС ? Ја не примећујем да је Тома толико вређао и да је пао на тако низак ниво простаклука  и безобразука као што се може прочитати у твојим коментарима.
Зашто си толико екстреман и негативан ?

За разлику од тебе ја нисам страначки војник, па могу да мислим својом главом. Ја сан први и можда једини радикал који је још у оно време јединствене СРС рекао и понављао да су радикали учествовали у пучу 5.октобра, али да се то не исплати ни једнима ни другима да признају.
Ја похвалим и политичке противнике када ураде нешто добро.

Друго ово није наш политички дуел који посматра цела Србија и од кога ће зависити избори сутра.
Опусти се мало, охлади ту главу није добро за твоје здравље да толико мрзиш некога, пре свега зато што ћеш се сутра разочарати у своју странку, па ће трешњење бити још болније.

За мене Тома и Вучић нису били издајници, били су патриоте које су се продале прошле године и ја ћу поштовати онај део њиховог живота који су посветили српском национализму и Великој Србији.
Али ти сматраш да је Шешељ био Вјеко и док си ти гласао за њега и док си висио на сн форуму, за тебе је он одувек био издајник, али ти то није сметало да и даље гласаш за њега.
Ти си лажов и лицемер.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2009, 00:17:02 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
LG 
Citat
Ramms+ein, а што си ти толико бесан на СРС ?

Ма какав бес? Ја према вама не осећам ама баш икакву срџбу, немам разлога. То осећају остаци остатака СРС, јер су им све бенефиције које су стицали на туђој грбачи пред измаком и јер више нема Томе и Аце да их уводе у парламент, да се иза њихових имена заклањају и својим глупостима им сав рад умањују.

Ја према актуелној СРС, својеврсној идолопоклоничкој секти, осећам одбојност. Само то, дубоку одбојност према тој дружини и гађење према њиховим поступцима.

Citat
Ја не примећујем да је Тома толико вређао и да је пао на тако низак ниво простаклука  и безобразука као што се може прочитати у твојим коментарима.
Зашто си толико екстреман и негативан ?

Smile Smile

Како само ово јадно изгледа... Гамбино се прошлог септембра преварио у процени и почео где год и како год може да блати Николића и странку у настајању. Предвиђајући нам, како и сви радикали фијаско и нестанак. Сваки је добио своја задужења, неки да пљују по форумима, други да лажу по комшилуку, трећи да напредњаке у својим наступима називају поданицима тајних служби, издајницима српства, отпадницима, слугама Ватикана, чак су толико далеко ишли да је народни посланик Јадранко Вуковић све напредњаке окарактерисао као усташе! Ето колико је далеко и дубоко та патологија залазила. О физичким насртајима у скупштини и ван ње, о претњама, вређањима, нападима ножем од локала до врха да и не говорим. А све по наредби Вјекослава Шешеља.

Е, онда су дошле прве провере - и прве катастрофе шешељеваца.
Па онда и тешења, све је то први талас, сад ћемо се ми опоравити, немају они шансе, само не клоните духом... међутим порази су почели да се ређају... Од Пријепоља и Руме, преко Бање и Књажевца, до Ковина, Вождовца, Косјерића и најболнијег - Земуна. А онда као глогов колац у срце долазе избори на Косову и дебакл у Грачаници, те исподцензусни резултат у Гораждевцу.

Тада и Гамбино схвата да је враг однео шалу, види он да му се странка гаси, да ни велики вођа овде ништа не може променити својим повратком (пошто је све сам и смислио), а и да је та дуго најављивана велика победа и тријумфални повратак под великим знаком питања.
СРС остаје без упоришта, без гласача, без финансијера, без подршке споља, а уз гласно одбијање и са запада и са истока - остаје на послетку без здравог разума.

Сада би се и Вјекин идолопоклоник, радикалски јуришник убацио у вагон победничког воза. Не би ме чудило ни да је потписао приступницу. Тома више није шоља, смрад, гњида, издајник и шта све не, а ни Ацу не ословљава са пичкоусти, жвалави шпијун. Не, сада су то прихватљиви савезници. А зашто? Па зато што дотични види да му сулуде идеје немају прођу, да константни порази нису лепа ствар, па је рад и пред аудиторијумом полизати све што је налагао и напљувао, а уз наду да су људи кокошке које не памте дуже од једне ноћи. Памтимо Гето, Гамбино, шта ли си већ, памтимо све - и твоју мржњу према сопственој раси и асимилаторске ставове према народу ком припадаш и одвратне иступе, без икаквог ваљаног основа.
Упамти, не може се потезом оловке избрисати прошлост, што би рекао Халил - сиктер ефендија.

Citat
За разлику од тебе ја нисам страначки војник, па могу да мислим својом главом.

1) Нисам страначки војник, нити сам то био, нити ћу то бити. Ја врло рационално и темељно градим своје ставове, а онда их браним од напада таквих бескарактерних појава попут тебе.

2) Ти си Вјекин јуришник, поклоник култа, али истовремено недовољно храбар да на својим линијама останеш. Колико образа треба немати, па странку коју си до јутрос частио најгорим епитетима, сада називати потенцијалним коалиционим партнером?

Citat
Ја сан први и можда једини радикал који је још у оно време јединствене СРС рекао и понављао да су радикали учествовали у пучу 5.октобра, али да се то не исплати ни једнима ни другима да признају.
Ја похвалим и политичке противнике када ураде нешто добро.
Друго ово није наш политички дуел који посматра цела Србија и од кога ће зависити избори сутра.
Опусти се мало, охлади ту главу није добро за твоје здравље да толико мрзиш некога, пре свега зато што ћеш се сутра разочарати у своју странку, па ће трешњење бити још болније.

То да су поједини радикали учествовали у пучу није никакво епохално откриће и не видим шта тебе ту чини јединственим. Такође, ја се ни у кога на политичкој сцени не могу разочарати, јер нисам ни очаран, нити сам био, нити ћу бити.
А ово је дуел који и једној особи која га чита, доказује колико неко попут тебе може бити оперисан од држања речи. И како се у року од само једног, маленог момента, ставови могу изменити ако треба и за целих 180 степени. Патетично и одурно.

Него не рече ми, јеси ли ову своју тезу савезништва изнео на ФСН? Какве су реакције?

Citat
За мене Тома и Вучић нису били издајници, били су патриоте које су се продале прошле године и ја ћу поштовати онај део њиховог живота који су посветили српском национализму и Великој Србији.
Али ти сматраш да је Шешељ био Вјеко и док си ти гласао за њега и док си висио на сн форуму, за тебе је он одувек био издајник, али ти то није сметало да и даље гласаш за њега.
Ти си лажов и лицемер.

Smile Smile Све боље од бољег, чекај ти то хоћеш да кажеш да су се Тома и Вучић продали, је ли? То би, требало да значи како су сада дотични издајници јер су се продали ЦИА/Ватикану/масонима, коме већ.
И сада ти такав, прочишћени Вјекин радикал заговараш коалицију са онима који су се цитирам "продали прошле године"?  Smile За неверовати...

Што се Шешеља тиче, ја за њега као њега никада нисам гласао. Пошто се он последњи пут за председника кандидовао ако се не варам 2002. године, а ја сам тада био поприлично далеко од СРС. Међутим да сам ценио његову борбу у Хагу јесам, и да сам се слагао са неким ставовима које је износио и на које је указиво након доласка ДОС-а на власт и то је тачно. Иза тога стоји свако ко се не слаже са ДС философијом из тог периода, без обзира на страначку или било какву другу опредељеност.
Међутим Шешељ тада није клео ничију децу, није наређивао својим обожаваоцима да изазивају физичке сукобе и ножем насрћу на друге Србе само зато што више не желе да му буду у странци, није трговао буџетом са Тадићем и кума називао страним плаћеником. Е, ту се у потпуности доказао. Код мене заувек.

« Poslednja izmena: 06. Sep 2009, 00:46:25 od Ramms+ein »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Dajte bre ljudi, kako Vam nije jasno da je ovo naruceno... od strane DS-a.

A jedini cilj je da se pokaze Dinkicu (G-17) da se smiri ili je gotov.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Qtek 小米
Ramms+ein, али тада ниси знао да је Шешељ у ствари Вјеко ? Шта то значи када смо се посвађали и поделили он више није Србин, а до пре тога је био највећи. Стварно си патетичан, пун мржње и екстреман.

Ја се приватно дружим и са напредњацима има ту и жутих, како у комшилуку, међу родбином, на послу међу познаницима, али нигде нисам срео екстремисту попут тебе.

Колико се сећам ти си био неки локални одборник и вероватно си и сада, а мене политика као професија никада није занимала, па могу да износим шта год пожелим и да критикујем и хвалим свакога.

Ја нисам променио однос према СНС, али нисам ни толико заслепљен мржњом као ти, па могу да предпоставим да је могућа коалиција СНС и СРС, поготово што време више пролази.

п.с. 100 пута сам понављао да сам за СРС од 2001, да сам гласао за Коштуницу пре 5.октобра и да сам војник идеологије, а не странке.
Теби желим да што више измузеш странку и да напредујеш у хијерархији, мене то не занима, ја сам националиста. Свако ко би преко ноћи рецимо протерао латиницу из Србије добио би моје поверење.
Захеби тај страначки екстремизам.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Sep 2009, 13:30:31 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1512
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
LG 
Citat
Ramms+ein, али тада ниси знао да је Шешељ у ствари Вјеко ? Шта то значи када смо се посвађали и поделили он више није Србин, а до пре тога је био највећи. Стварно си патетичан, пун мржње и екстреман.

Не замењуј тезе! То ти код мене неће проћи.  Smile
Никада он за мене није био највећи Србин, и сам појам "највећег Србина" је исувише битан да би га било ко тек тако употребљавао. Можеш ти смишљати и тражити по Вујаклији нове епитете којима ћеш ме засипати, али то не мења чињеницу да си бескарактерна појава, која је у стању да по страначкој директиви некога прогласи за издајника, а потом га зове у коалицију.
Дакле, иако сам био одвише јасан, пошто ти капирање није јача страна, спустићу ниво и поновити став - Шешељ се после раскола показао и доказао својим поступцима, проклињањем, претњама наредбама својим послушницима који су то верно преточили у дело. Јасно се профилисао као бескарактерна појава и што се мене тиче, закључио своју каријеру.

Citat
Ја се приватно дружим и са напредњацима има ту и жутих, како у комшилуку, међу родбином, на послу међу познаницима, али нигде нисам срео екстремисту попут тебе.

Ти некоме да кажеш да је ектреман? Ти који си од прошлог септембра сваку другу поруку оставаљао на теми посвећеној СНС, износећи онакве увреде, клевете, лажи? Па када си видео да не постижеш ништа вредно упућивао апеле модерацији да исту закључа. Буквално, али буквално није било поста а да ниси напредњаке апострофирао као "нато слуге, штаке режима, улизице еврофашиста" и где су исти тема, и где нису, да би се сада покушао представити као потпуно неупућена Црвенкапица... па зар ти стварно мислиш да се то тек тако може избрисати? Ужас, испод части ми је да са таквом особом полемишем, ти си оперисан од осећаја срама.

Citat
Колико се сећам ти си био неки локални одборник и вероватно си и сада, а мене политика као професија никада није занимала, па могу да износим шта год пожелим и да критикујем и хвалим свакога.

Сад ћемо да правимо и паралелне светове. Ја локални одборник? Не лупетај молим те, у животу се нисам кандидовао ни за једну политичку функцију.
Тебе, пре свега част не интересује као категорија, да те интересује не би људе засипао огавштинама, а потом их призивао у загрљај.

Citat
Ја нисам променио однос према СНС, али нисам ни толико заслепљен мржњом као ти, па могу да предпоставим да је могућа коалиција СНС и СРС, поготово што време више пролази.

Прво, могао си само да претпоставиш нешто, а друго ја сам стварно забезекнут. Да неко може да нема толико скрупула... онако некога нападати, а потом све то повлачити и позивати на сарадњу у виду коалиције, могу ретке особе. Свака ти част, за то треба имати желудац и немати образа.

Значи, ја сам заслепљен мржњом само зато што сам, повремено одговарао на твоје бљувотине, а не ти који си исте те бљувотине први износио, да би сада прелазио преко њих као да се ништа и није догодило...

Citat
п.с. 100 пута сам понављао да сам за СРС од 2001, да сам гласао за Коштуницу пре 5.октобра и да сам војник идеологије, а не странке.

Која ли је то идеологија... удри докле можеш, а кад видиш да не пали, ти им се придружи.  Smile

Citat
Теби желим да што више измузеш странку и да напредујеш у хијерархији, мене то не занима, ја сам националиста. Свако ко би преко ноћи рецимо протерао латиницу из Србије добио би моје поверење.
Захеби тај страначки екстремизам. 

Кад већ овде цитираш туђе мисли, жеље и ставове, ево по трећи пут те питам зашто једну своју аутентичну жељу - попут ове о СНС-СРС коалицији, не избациш на ФСН? Чега се плашиш Гето? Да твоји идеолошки истомишљеници неће имати разумевања?
И ако си, као што се издајеш већ толико против латинице (мада с обзиром на то, како лагано мењаш стране, баш преко ноћи, не би ме чудило да сутра ево овде почнеш са пропагирањем гајевице), што онда пружаш подршку двоалфабетној странци?

На овом форуму, ја ево потписујем, нема већег екстрема од тебе, са тим што си ти видео да од тога 'леба нема па си одлучио да промениш страну и рестартујеш све своје ставове, измениш их и кренеш опет. Само што живот није рачунар.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I`m a good guy

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 281
Zastava Jagodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia N85
Dajte bre ljudi, kako Vam nije jasno da je ovo naruceno... od strane DS-a.

A jedini cilj je da se pokaze Dinkicu (G-17) da se smiri ili je gotov.

Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
To sto sam cuo za hitlera ne znaci da sam nacista. To sto sam cuo za marksa ne znaci da sam komunista. To sto znam da postoje govna ne znaci da cu da ih jedem. Tako ja razmisljam. Ako se vase misljenje razlikuje bojim se da imate problem.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Qtek 小米
Ramms+ein, како сад, Воја је час Шешељ, час Вјеко ? То је то по потреби, јел да ?

Ја сам лепо анализирао политичку сцену и изнео могућност стварања те коалиције, то није моја жеља.
Теби је то све страно зато што си СНС-ов пас чувар на овом форуму, јер немаш приватно мишљење и никада ниси изнео ни једну критику према својој странци као да су они богови.

Citat
што онда пружаш подршку двоалфабетној странци
А СНС је ''једноалфабетна странка''. Па када је у питању овај проблем, они имају исте ставове.Залажу се за ћирилицу, али нису за протеривање латинице.
Ја се не слажем у томе са СРС-ом, као и још неким питањима, где бих био екстремнији и то сам понављао сто пута. СРС није савршена, али нема бољих.
Твоја странка је млада, прележаћеш дечије болести и доћиће дан када ћеш моћи да нормално учествујеш у форумским дискусијама.
Ако се у нечему не слажемо, ти имаш право да се браниш тако што износиш бљувотине, рецимо када ти ја кажем да сте продане душе.
Али ако се око нечега сложимо, а има доста таквих ствари, олади мало ... нису у предизборном програму ртс-а.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50004
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
СНС може само са радикалнијим опцијама. Призор Томе заједно са Тадићем било би право разочарење за гласаче СНС-а, те Томи не би више нико вјеровао.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.