U Hrvatskoj su neki likovi ismejavali ministra i te parodične klipove slali na youtube, Hrvatska policija ih je pohvatala. Šta radi naša policija za ovo? Hrvati štite svoje ministre, a mi neštitimo svoju državu. Sramota šta dopušta DOSmanlijska vlast.
zao mi je sta cu morati da te otrijeznim u HR nikoga policija nije uhapsila sbog ismijavanja sanadera mesica i ekipe a pogotovo naseg ministra Yubito-a cak sto vise g.YUBITO je morao da ti ostavku zbog lova i ostalih sranja lov je bio samo zadnja kap koja je prelila casu stoga sprdajmo nase politicare jer su oni za sve krivi
bokimajk: poraz je kad te druga strana u bitci porazi a kad ti tvoji narede ovlacenje a druga strana bez borbi zauzme teritoriju to nije poraz Smile theMadDoGbn:Koliko se sjećam iz istorije, prema Milanovom dekretu lozničanski muslimani su preseljeni u Srebrenicu, a svi do jednoga su poturčeni Srbi. Vidjećeš da su muslimani odatle mahom svijetle kose i plavih očiju.
Тачно тако. Војводина следећа иде. Јасно је зашто Чанак хоће нове парламентране изборе заједно са покрајинским. Планира да створи медијску хистерију да се Србија враћа у деведесете, да ће Радикали добити 60% у парламенту због Косовске кризе и тиме заплашити националне мањине да изађу на покрајинске изборе на које иначе слабо излазе. (На прошлим покрајинским изборима излазност у Војводини је била само 34% а на председничким чак 74% због створене хистерије). То значи да ће Мађари освојити најмање 15% у покрајинској скупштини а он најмање 10% (већ је толико освајао). На крилима те хистерије против Радикала а уз помоћ комбинованог изборног система, Мађари (који су се такође изјаснили за отцепљење Косова) и ЛСВ са гарантованим посланицима (већ је најавио увођење гарантованих места за мањине) ће имати 51% у покрајинској скупштини.
Под фирмом спашавања Војводине од Србије која се враћа у мрачне деведесете Чанак ће са већином у покрајинском парламенту прогласити независну Војводину и позвати НАТО да је заштити. И то је крај. Сецесија је извршена. Никакав референдум није неопходан јер је и Косово прогласило независност у парламенту и Запад је то прихватио. А уставно правни положај Војводине и Косова у Србији је индентичан.
Ja sam rekao da se mnogo šljama nakotilo u Vojvodini (u glavnom u Bačkoj), i da su ti šljamovi upravo oni koji traže nezavisnu Vojvodinu. Nemojmo da nas zavarava to što u Vojvodini ima 70% Srba. Mnogo Srba šljamova je za nezavisnu Vojvodinu. Najrizičnija grupa nisu Mađari i ljudi iz mađarskosrpskih brakova nego: Srbi iz Like, Srbi iz Dalmacije, komunjare, Hrvati, Bunjevci, Rusini i Šokci. Daću vam primer, Mađari imaju svoju državu i svoj identitet i oni neće da se vojvođaniziraju: http://www.youtube.com/watch?v=60rlfFRP4DM
Dok npr Bunjevci, Šokci i Rusini nemaju svoju državu pa žele da je prave od Vojvodine.