Svi se sećamo prve vojvodinakafe od pre dve godine kada su pohvatali te idiote i otkrili da su taj forum napravile zapadnjacke psihopate. Gde je policija da obori još jedan separatistički forum www.vojvodina.phpbbweb.com ? U Hrvatskoj su neki likovi ismejavali ministra i te parodične klipove slali na youtube, Hrvatska policija ih je pohvatala. Šta radi naša policija za ovo? Hrvati štite svoje ministre, a mi neštitimo svoju državu. Sramota šta dopušta DOSmanlijska vlast.
Vojvodina je oduvek bila drugacija,pod zapadom a ostali uglavnom po turcima i normalno da se vidi razlika!
Ja sam vojvodjanin i znam da starosedeoci, pa i Madjari nisu separatisti. Ovi dodjosi odmah bi se cepali zbog krize identiteta. Pa šta ako ima razlike? Zato i imamo autonomiju. Ali nezavisnost, pa to samo luda glava moze da trazi.
Vojvodina je oduvek bila drugacija,pod zapadom a ostali uglavnom po turcima i normalno da se vidi razlika!
jel to razlog za separatizam? jel to razlog za huskanje i podstrekivanje mrznje medju ljudima razne nacionalnosti? vojvodina je oduvek bila multietnicka i sa tim niko nikada nije imao problem osim pojedinaca koji su radi vlastitih interesa njima znanim pozivali na secesiju!
Молим модераторе пре закључавања ове теме да посете тај форум или макар прочитају шта је све стављено као лепљива тема тамо, ово је само на први поглед:
Ja sam vojvodjanin i znam da starosedeoci, pa i Madjari nisu separatisti. Ovi dodjosi odmah bi se cepali zbog krize identiteta. Pa šta ako ima razlike? Zato i imamo autonomiju. Ali nezavisnost, pa to samo luda glava moze da trazi.
Seticu se samo onog separatiste canka koji je iz Like nema veze sa ovom Vojvodinom koju hoce da nacini necim sto nije!
U Hrvatskoj su neki likovi ismejavali ministra i te parodične klipove slali na youtube, Hrvatska policija ih je pohvatala. Šta radi naša policija za ovo? Hrvati štite svoje ministre, a mi neštitimo svoju državu. Sramota šta dopušta DOSmanlijska vlast.
zao mi je sta cu morati da te otrijeznim u HR nikoga policija nije uhapsila sbog ismijavanja sanadera mesica i ekipe a pogotovo naseg ministra Yubito-a cak sto vise g.YUBITO je morao da ti ostavku zbog lova i ostalih sranja lov je bio samo zadnja kap koja je prelila casu stoga sprdajmo nase politicare jer su oni za sve krivi
bokimajk: poraz je kad te druga strana u bitci porazi a kad ti tvoji narede ovlacenje a druga strana bez borbi zauzme teritoriju to nije poraz Smile theMadDoGbn:Koliko se sjećam iz istorije, prema Milanovom dekretu lozničanski muslimani su preseljeni u Srebrenicu, a svi do jednoga su poturčeni Srbi. Vidjećeš da su muslimani odatle mahom svijetle kose i plavih očiju.
Тачно тако. Војводина следећа иде. Јасно је зашто Чанак хоће нове парламентране изборе заједно са покрајинским. Планира да створи медијску хистерију да се Србија враћа у деведесете, да ће Радикали добити 60% у парламенту због Косовске кризе и тиме заплашити националне мањине да изађу на покрајинске изборе на које иначе слабо излазе. (На прошлим покрајинским изборима излазност у Војводини је била само 34% а на председничким чак 74% због створене хистерије). То значи да ће Мађари освојити најмање 15% у покрајинској скупштини а он најмање 10% (већ је толико освајао). На крилима те хистерије против Радикала а уз помоћ комбинованог изборног система, Мађари (који су се такође изјаснили за отцепљење Косова) и ЛСВ са гарантованим посланицима (већ је најавио увођење гарантованих места за мањине) ће имати 51% у покрајинској скупштини.
Под фирмом спашавања Војводине од Србије која се враћа у мрачне деведесете Чанак ће са већином у покрајинском парламенту прогласити независну Војводину и позвати НАТО да је заштити. И то је крај. Сецесија је извршена. Никакав референдум није неопходан јер је и Косово прогласило независност у парламенту и Запад је то прихватио. А уставно правни положај Војводине и Косова у Србији је индентичан.
Ja sam rekao da se mnogo šljama nakotilo u Vojvodini (u glavnom u Bačkoj), i da su ti šljamovi upravo oni koji traže nezavisnu Vojvodinu. Nemojmo da nas zavarava to što u Vojvodini ima 70% Srba. Mnogo Srba šljamova je za nezavisnu Vojvodinu. Najrizičnija grupa nisu Mađari i ljudi iz mađarskosrpskih brakova nego: Srbi iz Like, Srbi iz Dalmacije, komunjare, Hrvati, Bunjevci, Rusini i Šokci. Daću vam primer, Mađari imaju svoju državu i svoj identitet i oni neće da se vojvođaniziraju: http://www.youtube.com/watch?v=60rlfFRP4DM
Dok npr Bunjevci, Šokci i Rusini nemaju svoju državu pa žele da je prave od Vojvodine.