Nije kritika, forum je extra, ali da meni malo olaksate zivo ako bi mogla strana sa Neprocitanim odgovorima da u Titlu sadrzi i koliko odovora se ima neprocitano. Kao brojcic u zagradi - Neprocitani odgovori [5]... Ovo bi mi jako olaksalo jerbo bi onda mogao stranicu da stavim na relaod npr svakih 5 min (firefox) i samo pogledom na Title u tabu bih znao jel se nesto desilo. Ni ovako nije frka, ali mislim da bi bilo puno bolje sa tim brojcicem..
Puno resursa bi uzimalo (mislim) a vec imash mogucnost da kliknesh na ikonicu koja se nalazi pored teme i otvorice ti se strana na odgovoru koji si poslednji prochitao
And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.
Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.
Hm, pa ne znam, moze i samo broj tema u kojima ima novih odgovora, to nema sanse da zauzima puno resursa. A bogumi ni ovo sto sam prvo trazi slabo da zauzima nesto puno.
U stvari sta je puno, ne znam ja bas kako radi ovaj server sve u crevca....
Eto onda barem da pise koliko tema ima u kojima ima novih odgovora, a?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!