Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Штрајк просветара. Да ли је био оправдан?  (Pročitano 9788 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
meni je pun *urac njihovih strajkova.

pi*da im materina imaju vise slobodnih dana nego radnih...glume autoritete nasoj deci a kockaju se i zderu na tim ekskurzijama za koje jos i apre dobijaju.

ma ja bih to sve podavila  Smile

i kad se zavrsi skolovanje a nasa deca nemaju pojma ni gde su bili a kamoli sta su ucli bice klasican komentar da deca nista ne uce.
pa ko da ih uci ???

to sve kreten do kretena!

kao zabrinuti za sanitarne cvorove ? kao njih boli ona stvar zato sto deca namju wc solje ? ma dajte molim vas.

sve sto rade rade za svojuy guzicu i to sto su kao oni ,boze moj,profesori kao tesko napaceni.jos ce traziti beneficiran radni staz.stoka bre jedna.

ja da sam neka vlast,sve bi ta govna letela napolje.dosao bi neki mlad svet koji iovako na biroima ceka na posao.

IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
Zemunka ti si baba Vanga pa znas zasto ja ucestvujem na forumu i u ovoj temi! Mene najmanje interesuje ko sta radi i koliko para ima, ja za sebe ima dovoljno i boli me k za druge! Samo sam reko da bi svi bolje ziveli jer je tu nesto lose!? Ja nisam zaposlen i ne zaradjujem jer trenutno studiram ali znam kako tesko ljudi zive i znam kako se tesko zaradjuje novac jer sam radio i najteze poslove!!!Neznam sta imas protiv mene? Pa ovo je forum i svako treba da iznese svoje misljenje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Kako mozete vi tvrditi koliko ja nedeljno radim i bukvalno me uterivati u laz?!

Ako vam ja kazem, koja radim u skoli kao profesor, koliko radim dnevno i nedeljno, kako se onda vi usudjujete prosipati neku nebuloznu statistiku?! 1, 5 casa dnevno??!  Na ovo samo mogu da se nasmejem i da kazem SVASTA!
Емотивно реагујеш. Ја ни једном нисам рекао колико ти радиш. Министар просвете је изнео податак да има 120.000 запослених у просвети и да је буџет за плате 95 милијарди.  Када се све израчуна просек по запосленом (не по професору него по запосленом у просвети, има ту и административног техничког особља осим професора) је 1.5 школски час на дан.
Разумеш? Очигледно је да у просвети има вишка запослених. Дао сам пример једне београдске школе која је знатно изнад републичког просека. То значи да има других школа које су испод просека. Разумеш у чему је проблем. Не у теби. Не у онима који раде и испуњавају норму, него у онима који ту норму не испуњавају.

Lepo sam objasnila na prethodnoj strani da je norma, sto znaci puno radno vreme (za neupucene), 40 casova nedeljno. Od toga 20 je skolskih casova koji mogu biti rasporedjeni u zavisnosti od rasporeda casova. Tako da ja, nekim danima imam 3 a nekim 6 casova. Osim tih 20 casova u normu ulazi jos 20 casova dopunskog i dodatnog rada, pripreme za casove, rad sa roditeljima, dezurstva i slicno.
То је све у реду. Слажем се.

Isto tako nemojte uporedjivati sat radnog vremena profesora u skoli i sat vremena nekog kancelarijskog radnika. To nije isti sat. Lakse je raditi 5 sati u kancelariji neko jedan sat u skoli sa decom. Ko ne radi nema pojma koja tu koncentracija i napor trebaju. U isto vreme moras da odrzavas disciplinu na nekom normalnom nivou, da predajes lekciju i da se trudis da svima bude jasno.

Слажем се.

@All
Молио бих лоше ђаке или родитеље лоших ђака да се суздрже од нергументованих напада на професоре. Апсолуутно је немогуће да сте у свом школовању налетели само на лоше професоре. То значи да са вама нешто није у реду. Стидите се.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Citat
   Молио бих лоше ђаке или родитеље лоших ђака да се суздрже од нергументованих напада на професоре. Апсолуутно је немогуће да сте у свом школовању налетели само на лоше професоре. То значи да са вама нешто није у реду. Стидите се.

e ovako .
ja sam bila vukovac.vecita strebercina.

u osnovnoj skoli su moje uciteljice bile pijane na eksurziji i maltene se valjdale po podu u kafani...

u gimnaziji su moji profesori bili polugoli svi zajedno u sobi...naravno ozderani a sutra mamurni.bio je sastanak roditelja i profesora.taj se skandal mozda posle i cuo.

na faksu sam polagala kod profesora koji je imao zabranu usmenog ispitivanja zbog nazivanja studentkinja "lepotice,ribo,lutko ..a ruznim devojkama kravo ruzna  Smile

malo je dobrih profesora.sve je to sam sljam.
svako nase dete je bolje vaspitano od njih.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Kad upalite prenos skupstine, stavite prst na celo, zamislite se dobro, pa nemo prokomentarisite ko i na kakav nacin sprovodi vlast i upotrbljava funkciju koja mu je dodeljena poverenjem naroda. Uopste ne morate sa ostalima podeliti zakljucak do kojeg ste dosli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Нису баш тако лоши као што мислиш. Ипак воде рачуна о социјалном миру нарочито у просвети јер толеришу невероватано велики вишак запослених. Ја сам већ написао да број запослених у просвети мора да се смањи на 72.000 са садашњих 120.000 да би стигли на просек 2.5 одржаних школских часова на дан по запосленом. У том светлу штрајк није био оправдан због вишка запослених. Јер када би смањили вишак запослених плата професора би била 58.000 динара са садашњим буџетом. Синдикат то веома добро зна, и сваки просветни радник би то требало да зна пре него што су покренули штрајк.
« Poslednja izmena: 15. Dec 2007, 19:41:05 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ab aeterno ZEMUN ad infinitum

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k800i
ja sam bila vecita strebercina.

Što objašnjava neke stvari..  Smile
IP sačuvana
social share
Ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag.

Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera;
Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete;
Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.

Premijer je Koštunica.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
ja sam bila vecita strebercina.

Što objašnjava neke stvari..  Smile

da nikola.recimo moj standard  Smile

hvala samoj sebi na tome  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ab aeterno ZEMUN ad infinitum

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k800i
Između ostalog, možda i standard..
IP sačuvana
social share
Ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag.

Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera;
Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete;
Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.

Premijer je Koštunica.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
mali nikolica...dobro reche crowz  Smile....

ne pada mi na pamet da se nastavljam sa decom.slazem slagalicu i citam price pred laku noc  Smile

podseti majku da ti procita jednu ,davno te niko pomazio nije  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.