Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 06:40:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Strah u vezi  (Pročitano 10244 puta)
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung Galaxy S Advance
Mene je iskoristila kao navodnu "zastitu" ali ujedno i osvetu za njegovo maltretiranje...

Vratila se njemu... i dan danas su opet zajedno... sad sve lepo funkcionishe jer je videla koliko je njemu "stalo" time sto je smarao nasu vezu...

Ja sam posluzio kao "tester"...

Zato ti i kazem, sve je to lepo sto osecas prema njoj, ali kao sto i Oblachak rece, sta ako je u stvari ona sta tobom samo radi zastite i niceg vise...

A ti se tu cimas i archis zdravlje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E
on nisi ti i ti nisi ON kako ne kapiras to? veze i ljubavne igre ne odvijaju se po sablonima!! svaka prica je prica za sebe, sto je bilko sa njima ne znaci da ce biti i tebi i obratno, ne mogu da verujem sta si se istripovao Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Mene je iskoristila kao navodnu "zastitu" ali ujedno i osvetu za njegovo maltretiranje...

Vratila se njemu... i dan danas su opet zajedno... sad sve lepo funkcionishe jer je videla koliko je njemu "stalo" time sto je smarao nasu vezu...

Zato ti i kazem, sve je to lepo sto osecas prema njoj, ali kao sto i Oblachak rece, sta ako je u stvari ona sta tobom samo radi zastite i niceg vise...

A ti se tu cimas i archis zdravlje...

moguce da si upravu i tako da bude kod mene ali sumnjam da ce tako biti jer ona njega mrzi (tako mi ona kaze) ali da ce meni to uraditi ne bi rekao jer kune se svim i svacim da me VOLI i da me nikad nece ostaviti... eh sad vidjet cemo sta ce vrijeme pokazati!! hvala tebi na informaciji Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung Galaxy S Advance
on nisi ti i ti nisi ON kako ne kapiras to? veze i ljubavne igre ne odvijaju se po sablonima!! svaka prica je prica za sebe, sto je bilko sa njima ne znaci da ce biti i tebi i obratno, ne mogu da verujem sta si se istripovao Smile

Coveka je zanimala moja prica...

Ne pokusavam da budem pesimista...

Sve sto sam ima da kazem za njegovu situaciju, rekao sam u svom prvom postu na ovoj temi...

Slazem se da je svaka prica za sebe, i ovo nije pokusaj da mu ulijem dodatni strah...

Citat
moguce da si upravu i tako da bude kod mene ali sumnjam da ce tako biti jer ona njega mrzi (tako mi ona kaze) ali da ce meni to uraditi ne bi rekao jer kune se svim i svacim da me VOLI i da me nikad nece ostaviti... eh sad vidjet cemo sta ce vrijeme pokazati!! hvala tebi na informaciji

Nema na cemu...
Ali suzdruzacu se daljih komentara na boldovan deo...
Tebe radi...

Sve najbolje.... i srecno...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.7a1pr
adnane brate mnogo kenjaš samo ti još fali da dobiješ po nosu od njenog bivšeg Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6

Coveka je zanimala moja prica...

Ne pokusavam da budem pesimista...

Sve sto sam ima da kazem za njegovu situaciju, rekao sam u svom prvom postu na ovoj temi...

Slazem se da je svaka prica za sebe, i ovo nije pokusaj da mu ulijem dodatni strah...

Citat
moguce da si upravu i tako da bude kod mene ali sumnjam da ce tako biti jer ona njega mrzi (tako mi ona kaze) ali da ce meni to uraditi ne bi rekao jer kune se svim i svacim da me VOLI i da me nikad nece ostaviti... eh sad vidjet cemo sta ce vrijeme pokazati!! hvala tebi na informaciji

Nema na cemu...
Ali suzdruzacu se daljih komentara na boldovan deo...
Tebe radi...

Sve najbolje.... i srecno...  Smile

ma sve sto ima da kazes reci ti zelis da mi pomognes zato reci sve sto mislis!! ja se nemam cega plasiti ti mene na neki nacin ohrabrujes bolje da znam mi se moze desiti da budem pripremljen na to!! Wink

Poruke spojene by Goa

adnane brate mnogo kenjaš samo ti još fali da dobiješ po nosu od njenog bivšeg Smile Smile Smile

ahahaha volio bih da dodje ili da mi posalje poruku!! Smile hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
« Poslednja izmena: 06. Jan 2010, 18:22:46 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
HTC Wildfire S

Uuu, ovo se meni desilo.   Smile U drugoj srednje.
Nisam se dugo setio ovoga... a bio zaboravio na to.
Užas.  Smile

@adnan89
Nemoj slati više komentara za redom. Postoji dugme ako nešto želiš da dodaš.
« Poslednja izmena: 06. Jan 2010, 18:23:32 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Samsung Galaxy S Advance
Pa sad...
[Poruka je namenjena autoru teme, posto je Goa uleteo izmedju da mu spoji postove  Smile]

Da li bi ti nekoj mogao da se zakunes na vernosti i vecitu ljubav bez prevare i ostavljanja, a da sa tom osobom budes svega dva meseca u vezi? (zanemari poznanstvo, sad vec pricamo o vezi i to su dva razlicita pojma, to je veci nivo od klasicnog poznanstva, to je stadijum u kome prijateljstvo sluzi samo kao osnova)

A za ovo da ga mrzi... pa sad... da ga ona toliko mrzi, (a da pritom zna tezinu reci "mrznja"), ona ne bi dopustila sebi da izgubi te dve godine sa njim u vezi... samo je jednostavno cekala boljeg... postoji i taj ugao gledanja...

A svi znamo da od boljeg ima bolje i da od goreg ima gore...

Ali sad kad bismo se svi opterecivali time, gde bi nam kraj bio... jednostavno pruzis najbolje i ako te neko "nadjaca" 'ebi ga... onda se pozoves na gore navedenu tvrdnju... ali da se ne bi razocarao, moras znati da si pruzio maximum... i to onom ko je tog maximuma vredan (da razocarenje ne bi bilo duplo)

A sad jedan deo moje price, znaci ne mora nuzno da znaci da ce i tebi da se desi... (Moram da naglasim zbog Dominicka, koji je donekle u pravu, jer plasiti osobu koja je vec zaplasena i nije tako pametna stvar, ali hej, sam si trazio da te "ohrabrim")

Moja bivsa se zaklela sa njenim bivsim na vernost (sto je jelte i ispunila, tako da je to i dobra stvar donekle, posto se ova tvoja zaklela tebi, a ne bivsem)
I da, moja bivsa je pricala meni kako mrzi svog bivseg (znaci sadasnjeg) zato sto ju je maltretirao i sve to... i... pa kraj vec znas, napomenuo sam ti... sad su zivi, zdravi, srecni... i tako to na tu temu...

Ali celokupna tvoja tema se ne svodi na to koje su alternative iliti moguci dogadjaji ostvarivanja tvog straha, kao ni nabranje svih da bi se ti pojedinacno spremio za svaki... Poenta je da ti shvatis da se u zivotu svasta moze dogoditi, i da ne treba ziveti u strahu od tih dogadjaja...

Ti samo radi sta mislis da je ispravno i u tvojoj moci sto se zadovoljenja njenih potreba tice (ne nuzno sex, vec paznja i tako to)... naravno, ni u cemu ne treba preterivati, sve ima svoje granice... i ne brini...

Uzgred, sad mi pade na pamet, mozda se ti i zbog toga osecas uplaseno, jer mozda (samo mozda), jedino ti "titras" oko nje, a ona ti ne poklanja dovoljno paznje pa te je strah da te polako "ostavlja"...

Jbg, i to da se desi, ne mozes nista protiv toga, ona ako je zacrtala da te ostavi, ucinice to sa stilom (raskid odmah) ili podmuklo (kad vec bude nasla novog, tj. novu zastitu)...

Uh al' sam se raspisao...  Smile

Edit: Goa, zao mi je na mucnom secanju, ali to je kod mene jos taze... prosla godina zapravo...  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jan 2010, 18:33:55 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
kako te ne mrzi da se toliko brines?  Smile

odakle ti energija?
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Pa sad...
[Poruka je namenjena autoru teme, posto je Goa uleteo izmedju da mu spoji postove  Smile]

Da li bi ti nekoj mogao da se zakunes na vernosti i vecitu ljubav bez prevare i ostavljanja, a da sa tom osobom budes svega dva meseca u vezi? (zanemari poznanstvo, sad vec pricamo o vezi i to su dva razlicita pojma, to je veci nivo od klasicnog poznanstva, to je stadijum u kome prijateljstvo sluzi samo kao osnova)

A za ovo da ga mrzi... pa sad... da ga ona toliko mrzi, (a da pritom zna tezinu reci "mrznja"), ona ne bi dopustila sebi da izgubi te dve godine sa njim u vezi... samo je jednostavno cekala boljeg... postoji i taj ugao gledanja...

A svi znamo da od boljeg ima bolje i da od goreg ima gore...

Ali sad kad bismo se svi opterecivali time, gde bi nam kraj bio... jednostavno pruzis najbolje i ako te neko "nadjaca" 'ebi ga... onda se pozoves na gore navedenu tvrdnju... ali da se ne bi razocarao, moras znati da si pruzio maximum... i to onom ko je tog maximuma vredan (da razocarenje ne bi bilo duplo)

A sad jedan deo moje price, znaci ne mora nuzno da znaci da ce i tebi da se desi... (Moram da naglasim zbog Dominicka, koji je donekle u pravu, jer plasiti osobu koja je vec zaplasena i nije tako pametna stvar, ali hej, sam si trazio da te "ohrabrim")

Moja bivsa se zaklela sa njenim bivsim na vernost (sto je jelte i ispunila, tako da je to i dobra stvar donekle, posto se ova tvoja zaklela tebi, a ne bivsem)
I da, moja bivsa je pricala meni kako mrzi svog bivseg (znaci sadasnjeg) zato sto ju je maltretirao i sve to... i... pa kraj vec znas, napomenuo sam ti... sad su zivi, zdravi, srecni... i tako to na tu temu...

Ali celokupna tvoja tema se ne svodi na to koje su alternative iliti moguci dogadjaji ostvarivanja tvog straha, kao ni nabranje svih da bi se ti pojedinacno spremio za svaki... Poenta je da ti shvatis da se u zivotu svasta moze dogoditi, i da ne treba ziveti u strahu od tih dogadjaja...

Ti samo radi sta mislis da je ispravno i u tvojoj moci sto se zadovoljenja njenih potreba tice (ne nuzno sex, vec paznja i tako to)... naravno, ni u cemu ne treba preterivati, sve ima svoje granice... i ne brini...

Uzgred, sad mi pade na pamet, mozda se ti i zbog toga osecas uplaseno, jer mozda (samo mozda), jedino ti "titras" oko nje, a ona ti ne poklanja dovoljno paznje pa te je strah da te polako "ostavlja"...

Jbg, i to da se desi, ne mozes nista protiv toga, ona ako je zacrtala da te ostavi, ucinice to sa stilom (raskid odmah) ili podmuklo (kad vec bude nasla novog, tj. novu zastitu)...

Uh al' sam se raspisao...  Smile

Edit: Goa, zao mi je na mucnom secanju, ali to je kod mene jos taze... prosla godina zapravo...  Smile

"mozda se ti i zbog toga osecas uplaseno, jer mozda (samo mozda), jedino ti "titras" oko nje, a ona ti ne poklanja dovoljno paznje pa te je strah da te polako "ostavlja"..." bravo majstore nije mozda nego sigurno je tako znaci ja se lomim da joj pokazem koliko je volim i koliko mi je stalo do nje, i ona isto pokazuje ali ne u tolikoj mjeri da ja mogu reci miran sam!! Razmisljao sam da joj kazem za to da budem iskren i da joj kazem da mi posveti vise paznje!!
« Poslednja izmena: 06. Jan 2010, 18:46:03 od adnan89 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 06:40:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.