Zavoleo si je posle mesec dana ... idi begaj ... posle nje potop. Imash 20 godina. Uozbilji se.
Dok ti brinesh prodje zhivot. Pa i da te prevari, raskinucesh i naci drugu, bolju, lepshu.
Ima vise od mjesec dana kako je volim Ona je bila s momkom 2 god i kada sam ja poceo da se borim za nju zavolila je mene a nije smjela da raskine s momkom jer se plasila njega. Kreten prjetio i maltretirao je
« Poslednja izmena: 06. Jan 2010, 10:43:14 od adnan89 »
Da bi nekog zavoleo morash tu osobu jako dobro poznavati. To pod jedan.
Pod dva, ljubomora nema veze sa ljubavlju, vec sa tvojom nesigurnoshcu.
Gledaj da ljubav ispoljavash na neke pozitivne nachine a ne ljubomorom, osim ukoliko tvoju devojku pali ljubomora. Ima nas raznih.
poznajem ja nju dobro veoma dobro 3 god bili smo prijatelji prije dok nisam poceo nesta da osjecam prema njoj!! a ovo za ljubomoru si upravu to sto sam ja neisguran to je gadno ali valjda cu se popraviti
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik
Zavoleo si je posle mesec dana ... idi begaj ... posle nje potop. Imash 20 godina. Uozbilji se.
Dok ti brinesh prodje zhivot. Pa i da te prevari, raskinucesh i naci drugu, bolju, lepshu.
Ima vise od mjesec dana kako je volim Ona je bila s momkom 2 god i kada sam ja poceo da se borim za nju zavolila je mene a nije smjela da raskine s momkom jer se plasila njega. Kreten prjetio i maltretirao je
Evo problema kako si ti skinuo nekom devojku sad se bojis da neko tebi ne skine, ali to je rizik koji moras da prihvatis
Ako je ostavila njega na taj nacin sto ne bi i tebe, ne vidim niti jednu prepreku