Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jun 2025, 18:40:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Strah u vezi  (Pročitano 10111 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 
Adfnane, treba da proanaliziraš da li je nešto u tvom islustvu (recimo loša veza ili odnos tvojih roditelja) uticalo na tvoju nesigurnost. A kad shvatiš koren svojih strahova pošto je to verovatno i razlog za ranije površne veze, biće ti mnogo lakše.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
 To će shvatiti kasnije,sada je mlad,jako mlad i hoće da se zabavlja Smiley

Prava pitanja daju prave odgovore. Nema čovek iskustva životnog a i sa ljudima da bi shvatio tek tako. Ima fore...Sve u svoje vreme jel..

Mada,dobro kažeš Simi,ima to veze možda sa nekom ženskom osobom u kući koja je recimo otišla i sl. Neki ljudi užasno teško podnose razvode svojih roditelja čak i godinama nakon toga...
« Poslednja izmena: 05. Jan 2010, 02:12:16 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
HTC Wildfire S
Pozz imam jedan problem a to je strah u vezi.  S djevojkom sam mjesec dana i volimo se sve super samo sto ja imam taj problem kada nismo skupa strah me uhvati i razmisljam o stvarima koje nemaju smisla kao npr: Hoce li me ostaviti, hoce li me prevarit, hoce li me prestati voljeti. .
Ne znam zbog cega mi je to u glavi strah me da je izgubim jer je volim, sam sebi kazem volii te ona nemas razlloga za strah ali opet taj strah u meni proradi.  :(
Pa ako ima tko neki savjet dobro bi mi dosao. . .

Hvala unaprijed!!

Možda i grešim... ali mislim da ste upali u blagu monotoniju i period stagnacije u vezi.
Nešto menjaj.
Menjaj mesto gde izlaziš s devojčicom, iznenadi je sitnicama... budi kreativan.
Komuniciraj s njom o svojim osećanjima ćešće, poveravaj joj se da bi mogao da očekuješ poverenje zauzvrat.
Uživaj.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.7a1pr
pusti ti ovo i samo mene poslušaj budi đubre bar jednom Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
pusti ti ovo i samo mene poslušaj budi đubre bar jednom Smile Smile Smile
Rekao sam vec da bar mogu biti djubre Smile ali ne mogu jednostavno neznam biti djubre!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Simply the cool

Zodijak
Pol
Poruke 190
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
bojim se da je simijon u pravu, ovo vuce na tipicno ispoljavanje EK
ako je tako nema razloga za strah Adnane, imas samo priliku da ga prevazidjes
ja ne bih vise o ovome da se ti ne bi uvredio al cini mi se da je ipak tako kad vec nema opravdanog razloga za takav strah
pozdrav Adnane, i sve najbolje
IP sačuvana
social share
sve sto treba da uradis da bi bio srecan je da se odreknes svega
samo tako ce ostati ono sto ima istinsku neunistivu vrednost
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Samsung Galaxy S Advance
@Adnan, u redu je biti malo uplasen, sto ce reci da si na oprezu... ali preterivati u tome znaci opterecenje, i za tebe i za nju... a tada je veca sansa da se ti tvoji strahovi ostvare...

Taj razgovor koji si sa njom obavio jeste nesto vrlo hrabro u takvoj situaciji, ali kao sto neko vec rece, (cess cini mi se), ne valja uvek potezati tako nesto pred njom, jer ce te na kraju progasiti za vrlo ljubomornu osobu... da da... ono sto ti ovo zoves strahom, to ona zove ljubomorom... (sto i donekle ima logike, jer jedno vodi u drugo)

Opusti se, ne preterano, ali toliko da ti to ne predstavlja psihicko opterecenje... Radi sve sto je u tvojoj moci da je sacuvas, ali nikako ne preteruj ni sa tim, jer i najveca vrlina postaje mana kada se sa njom preteruje (prevod = smatrace te papucarem)...

I za kraj, ako bas i dodje do toga, razmisljaj o tome na ovaj nacin: Ako te i pored tolike paznje ostavila, nije te zasluzivala, ako si svestan sam da si pruzio maximum i nisi mogao bolje, onda nije ni bila za tebe (ili je nezasita, uvek postoje dve strane gledista), sto donekle ni nju ni tebe ne cini losom osobom... Uvek je tu ono - ima toliko drugih (ali ti si zaljubljen pa to ne primecujes)...

Sta god da se desi - takav je zivot, mi mozemo da uticemo tu donekle, ali prevare/varanje/sumnje/lazi/ljubomore/strahovi su sastavni deo istog... Desice se ili se nece desiti... ali moramo biti svesni toga da se mogu desiti... i to je sigurno... ali sad lupati glavu tom filozofijom neisplativo je ako to vreme mozemo upotrebiti da do toga ne dodje... sto ce reci... okani se sine chatovanja i provedi vreme sa devojchicom... Budi najbolji sto mozes ako smatras da ona tako zasluzuje i da je ona ta... ona prava...

P.S. Sudeci po nicku, reci cu ti samo jos ovo... Jos si mlad... ovo je samo kap u moru problema i briga koje ti zivot nosi... boreci se sa svakim pojedinacno, psihicki, mozes naskoditi prvo sebi pa drugima... kojima je do tebe stalo...  

Nekada se covek kaje zbog onoga sto nije ucinio, a ne zbog onoga sto jeste... tako da... daj svoj maximum... da posle mozes da kazes da si bar pokusao... Ostatak je nebitan...

@aerokickboxing

Iskreno se nadam da si ti lik kome je jedini problem previse slobodnog vremena koje ne zna kako kvalitetno da utrosi pa zeza (Da se ne izrazim drugacije) ovde ljude po forumu... U svakom drugom slucaju imam lose vesti (i misljenje) o tebi... Takav nacin probijanja kroz zivot koji ti imas, nezdrav je i za tebe, a kamo li to sto ga prenosis na druge ljude u vidu "mudrih" saveta...

Savet: Samo se stavi na mestu te cure/tih ljudi, koji zive u strahu od "superiornijih" ljudi (prevod = 3.14chke sa pishtoljem)... Da li oni bilo sta mogu uciniti iz ljubavi prema toj osobi? Da li dobijas time ljubav ili prisilnu paznju?

Koliko imas metaka a koliko ljudi koji ce to trpeti?

(ovo cemo nastaviti na drugoj temi ako uopste bude bilo potrebe za tim
http://forum.burek.com/desavali-se-vama-t482063.10.html )
« Poslednja izmena: 05. Jan 2010, 18:37:45 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
hvala vam svima!! pokusat cu svaki savjet iskrostiti!! hvala jos jednom !!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Paranoja... čiji je uzrok najčešće nedostatak samopouzdanja.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Da se ne preizvas mozda Babajic??
ili u srodstvu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jun 2025, 18:40:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.