Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Strah  (Pročitano 8227 puta)
13. Jan 2004, 23:14:15
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 133
Ne znam da li je ova tema bila na forumu?Ali ako nije, hajde da pricamo o strahu i kako ga prebroditi mozda i pomognemo jedni drugima.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2005, 03:30:16 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Bilo je nesto slicno, ko se cega boji itd

Ima par strahova, jedan manican, od ptica, nekim ljudima i smesan strah, od visine, i naravno ono klasicno od smrti, bolesti, itd

Kako se izboriti, truditi se biti sto vise optimistican, vedar i nasmejan, u smehu, zdravom smehu sve lezi. I naravno izbegavati golubove u sirokom luku Smile
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
Znate li da je smeh,tj humor, jedan od odbrambenih mehanizama.Znam ja efikasnije resenje, koje svi osudjuju kao patolosko.Ako SAMO mrzis,niceg se neces plasiti osim ljubavi.Ako SAMO volis, niceg se neces plasiti-osim mrznje..a ravnoteza, ona vodi do mnogo strahova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Citat: SAnja

Ima par strahova, jedan manican, od ptica, nekim ljudima i smesan strah, od visine, i naravno ono klasicno od smrti, bolesti, itd

Hej, i moja keva ima panican strah od ptica! Mislio sam da samo ona to ima Smiley
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
strah je sasvim normalna stvar kod coveka .... i ko kaze da se nicega ne boji laze ....
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 133
Ja sam jedno vrijeme bila u nekom tripu da ce se nesto lose desiti mojim najblizima.To je strasno, ustajete i lijezete s mislju da ce se neko razboljeti, da ce neko umrijeti, da ce poginuti u saobracajnoj nesreci i slicno.I to je prvo pocelo u fazonu da vam tako nesto samo proleti kroz glavu, pa onda sve cesce i cesce dok ne postanete opsjednutu s tim.Mislim da se nijedan moj "ovozemaljski" strah ne moze poredit s tim, to je neopisivo koja vas panika i strah uhvate, a bespomocni ste.Sreca nije to tako dugo trajalo i uspjela sam to prevazici.
A inace imam patoloski strah od zmija, posto sam jedno vrijeme imala nocne more sa zmijama.
Moj sin koji ima 8 g. je strasno plasljiv u smislu nekakvih nakaza sa filmova, da ce doci i slicno, a nije bio oduvjek takav.Ponekad ne smije sam u drugu sobu, ne smije sam da spava i slicno, ne znam da li da ga vodim psihologu ili da radim nesto drugo?Ako ima forumasa sa slicnim problemima(djeca i strah), ili ako su imali slicna iskustva,  voljela bih da se oglase
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Ja sam se u tim godinama zesce plasio horora i slicnih filmova. Imao sam stalno nocne more. Ali me je to proslo negde sa 10.
Mislim da je to sasvim normalno.
IP sačuvana
social share
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ponekad ne smije sam u drugu sobu, ne smije sam da spava i slicno, ne znam da li da ga vodim psihologu ili da radim nesto drugo?

Probala da malo porpicas sa njim o tome?
Psiholozi su... pa... recimo da ih bas i ne volim previse...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 133
Da popricamo o tome, ma malo je reci da stalno pricamo s njim i da pokusavamo da on to prebrodi.Sa nama je cirkus svaku noc, posto on treba da spava u svojoj sobi, a u skladu sa naprijed navedenim, to je prava mora.Mi smo po citavu noc dezurni, malo ja, malo moj muz, idemo kod njega svaki put kada se probudi , pa malo lezimo s njim, pa pricamo dok on ne zaspe, pa se vratis u svoju sobu, pa on opet zove i tako stalno, sve pokusavamo da se on navikne da spava u svojoj sobi ( novi je stan od prije par mjeseci i sobe su nam jedna do druge), s tim sto je i prije bilo isto .Sva prica se svodi na isto, iako bi nama bilo najlakse da ga pustimo da spava sa nama, ali s tim nista nismo rjesili, problem ostaje tu.Uglavnom sve nam to  ujutro kada pricamo s njim bude i smjesno, pa i njemu samom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Tako sam i ja, pa sam stalno ulazio kod mojih u krevet. Sam sam se oducio od toga Smiley
IP sačuvana
social share
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.