Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 14:36:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Strah od smrti  (Pročitano 20222 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.12
mob
I-mate 30 Pro
Lepo je kad su ljudi drugaciji... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ovako,moji stavovi i po ovom pitanju i po drugim pitanjima su prilično pesimistični. druga je stvar ako na forumu gdje sam par mjeseci i ne znam nikog neću da širim takvo raspoloženje. o mnogim temema ne želim ni da pričam sa bliskim ljudima,niti da razmišljam o njima jer mi dignu pritisak i  proradi mi želudac od svega toga.
ja lično ne želim veliku karijeru,materijane simbole zbog kojih će neko smatrati da sam uspjela. porodica je za mene svetinja,kao i prijatelji kojih ima par ali su sa mnom prošli svakakve stvari,tu smo jedni za druge i naravno da sam srećna što ih imam. želim da proživim normalan život sa ljudima koje volim,ne želim da hodam sama ili usamljena. ako želim,ne znači da će me to  i zadesiti,ali je mnogo veća šansa da to dočekam ako težim nečemu,zanemarimo moć pozitivnog razmišljanja. jednostavno misliš,želiš,djeluješ u tom pravcu,pa šta bude.
i te kako znam i kroz sebe,meni jaako drage ljude,a da ne pričamo o okolini šta znači kad te prilike spriječe ili ti neko s*ebe život,tako da..niko ne priča o cvijeću i proljeću,samo o težnji da ovo što nam je bog dao proživimo kako valja i da učinimo šta je do nas da stvorimo neki naš haos u kom ćemo se osjećati dobro.
« Poslednja izmena: 30. Mar 2011, 23:19:31 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
aha...

covek bi trebalo da je samom sebi svetinja .. to je poenta svega.. pa kad umres, nije uopste vazno sta si ostavio za sobom, nego sta si imao u sebi dok si disao taj mali broj godina  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
pa šta si imao,šta te ispunjavalo??? opet neki dogadjaji u kojima je bar neko učestvovao. ne da te potapše po ramenu nego neko tvoj
ne mogu to biti 100% osjećaji nirvane i spokoja,svaki osjećaj izaziva nešto
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
znaci ako si samome sebi najvazniji, znaci da nisi nista imao i da te nista nije ispunjavalo  Smile

zasto uopste nesto mora da ti bude svetinja  Smile

kazem ti, ja stvari ne posmatram na sablonski nacin... zato jer mislim da je covek iznad svega toga.. ne mislim da ne treba da bude deo svega toga o cemu ti pricas, ali to sve treba da bude samo propratno, baza je "prvo da upoznam samog sebe" i duhovna nadgradnja, sve usput je lepo, ali nije neophodno ni za srecu ni za zadovoljstvo, ni za neki zivotni cilj.

meni je porodica vazna, ali sam samoj sebi najvaznija, nemam "svetinje" i nije mi poenta zivota da se razmnozim da bi imao ko da me sahrani i da pricaju o meni ono sto ne znaju, da zakljucuju da mora da mi je bilo super i da sam bila srecna zato sto nikad nisam bila sama ili sam bila okruzena "voljenim ljudima" slicna sranja ...

srecna sam sto imam sebe i srecna sam najpre sama, pa onda sa svima drugima.
Sta mislis, zasto se covecanstvo plasi samoce? zato sto ne bi imali lepe i srecne trenutke? ne.. nego iz realnih i sebicnih razloga = nema ko da mi kupi lek i nema ko da me sarani, ko ce da place za mnom kad me nema, nikome necu nedostajati i slicno...

ko sa sobom nije u miru i sebi nije najveci prijatlj, ljubavnik, majka i drug, taj ga je ugasio  Smile i otuda strahovi, fobije, crne misli i sebicno kukanje o kraju zivota jer boze... ne daj da umrem a da nisam bio srecan ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Apple 15
Citat
Covek se apsolutno na sve navikne.

Na neke stvari se nikad ne naviknemo, samo naučimo da živimo sa njima..da nas manje bole, ili da ne priznamo da nas bole.

Mislim da je to donekle sinonim...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
baza je "prvo da upoznam samog sebe" i duhovna nadgradnja
u ovome se potpuno slažemo. nikako nisam za to da je nužno da nam neko čuva ledja,brani nas i popunjava prostor,da ne kažu-vidi je,ima x godina i nema nikog.
ali baš to,kad sebe upoznaš,pustiš sve te misli i svoje demone da odrade svoje,pa se onda središ,onda si tek spreman za druge. i baš oni koji nisu sebe do kraja ili skoro pa uopšte shvatili,to prenose na drugog...on uoči našu zbrku i sve ono od čega pokušavamo da pobjegnemo ,samo ako se bolje zagleda i zadrži. i ako se razumijemo,idemo dalje zajedno,kao prijatelji,par,štagod..ali smo tu.
vjeruj mi,onaj ko me zna i navikao se na mene,zna da sam užasno teška i komplikovana osoba,užasni pesimista koji vjeruje ukupno 5 osoba. i baš zato ti kažem da to nije dobro. te osobine i te kako plaše i zbunjuju,odbijaju ljude,ali ja ne znam kako da se promijenim u tom pogledu,ne znam ni da li želim sada.. Smile
ali i takva imam prijatelje koji su mi uglavnom kontrast,ali se i te kako razumijemo i prihvatamo. porodicu koju nikad ne bih mijenjala. i to mi je dovoljno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.12
mob
I-mate 30 Pro
Lepo je kad su ljudi naivni.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
kapiram te ja, ja sam slicna, ali me je zivot naucio da ni porodica ni prijatelji nisu apsolutna sreca, radost i uopste da nisu nikakvo merilo vrednosti jedne osobe.

zamisli majku koja ima sina narkomana koji joj je pojeo dusu i zbog koga nema nista sem sabe sebe i svojih misli... ima toliko mnogo primera sirotih i izbezumljenih ljudi koje je zivot bacio tu gde jesu i kojima ni porodica ni prijatelji ni gospod bog ne mogu da pruze zadovoljstvo, prosto jer ne mogu.

prosto sam misljenja da niko i nista nije merilo tezine postojanja jednog coveka, i da je svaki zivot, ako je proveden po nekim moralnim normama - bio vredan zivljenja.

I kad te sahrani samo pop i 4 grobara na groblju, mozda si bio bolji i vredniji od 100 000 ljudi sa porodicama, ostvarenih dobrotvora, naucnika i picki materina..

dusa je jedino sta se racuna na koncu konca  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 14:36:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.