Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 15:29:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stradanje Srba  (Pročitano 50198 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Prema evidenciji "Veritasa" u "Oluji" je ubijeno ili nestalo 1.943 Srba, od čega 1.199 civila, među kojima su 523 žene i 12 dece.

Toliko o Hrabrim Hrvatima koji su pucali samo na vojsku,ili su ovih 12 dece imali automatsku pusku u rukama.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pa Mistreade,neces mi valjda reci da u jednoj toliko velikoj akciji kao Oluji moze da prodje nebude zrtava!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa Mistreade,neces mi valjda reci da u jednoj toliko velikoj akciji kao Oluji moze da prodje nebude zrtava!

a ako moze prodje ne bude onda bude ne prodje mora...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Hahahaha malo sam se zafrkao...mislio sam naravno da prodje bez ikakvih zrtava,....

Rassso vidim ja da uzivas u tome da se pravis veoma pametan..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Nisam te najbolje razumeo sta si hteo da kazes,ali ako sam skontao mislio si raci da u jednoj tako velikoj akciji mora biti i ne planiranih zrtava?
Pa ja ga jebem ako slucajno ubiju 1.199 civaila od 1.943 zrtve,onda vam je onaj sto nisandzija spreman za jedan dobar ocni pregled.
Nemoj me sada i ti praviti blesavim jer si jedini od Hr sa kojim mogu normalno da priicam bez prepucavanja.
Ovo bi samo budala poverovala da sje slucajno ubijeno toliko civila tj zena.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Ma znam i ja da je to ubijeno....a zbog toga i jesu neki generali Hrvatski u haagu jer su bas ubijali sistematski..to je i mrlja Oluje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a vidim, to ti je i mnogo smijesno...

nemoj me pogresno shvatiti, sjetio sam se da si jednom objasnio to za pravopis.
ali kad napises ovako nesto, ma nabio bih ti na nos i leukemiju i rak pluca, ne samo gramatiku.
inace sam dobar djecak.  Smile
uzivaj.

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
A vidis,kada se ti tako podsmjevas i pravis se uvijek pametan oko pravopisa,naravno da se moram nasmijati...nebrini se oko leukemije,redovno treniram,jedem zdravo pa po tome pokusavam da imam zdrav zivot,rak pluca ne za mene jer sam nepusac...a to sta ces ti kome da nabijes to je tvoja stvar...
Da malo bolje citas vidio bih i sam da sam se smijao mojoj grijesci a ne kako ti fobicno se prepadnes odma Srpskim zrtvama...

Smiri se malo,nije zdravo za srce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Sve ti ja tigere to kontam,ali samo sam postovao podatak o stradanju srba,a sada ko je u hagu ko nije to je vec neka druga tema.
Ne kazem ja da su u tom jebenom ratu Srbi bili cvecke,ili bilo ko drugi ali ovo je tema stradanja Srba i pokusavam da ne idem u off sa temom.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Postovana gospodjo,

Modzahedini koji su dolazili da se bore u Bosni i Hercegovini protiv cetnika i HVO-a su za mene najbolji sinovi svijeta - tosu nasa braca koji su rizikovali svoje zivote za nas muslimane u BiH. A upravo oni su velike zrtve Alije Izetbegovica injegovog pijuna Delica. I njima je Izetbegovic svojom manipulacijom, kao i nama oduzeo pobjedu i od pravednikapretvorio ih u "islamske teroriste". Da je Izetbegovic bio nas predsjednik, a ne cetncki agent, on bi njih zvao"dobrovoljcima Armije BiH", a ne bi njihovu brigadu nazvao "Mudzahid" i oni bi bili u uniformama i sa oznakama ArmijeBiH i direktno pod komandom oficira Armije BiH i pod disciplinom kakva je vladala u Armiji BiH. Oni bi bili iskoristeni zaono zbog cega su i dosli, da oslobode Bosnu i Hercegovinu od zlocinaca koji ubijaju nevine muslimane. Umjesto togaIzetbegovic i njegov poslusnik Delic su ih iskoristili da ih slikaju i prikazuju kao razularenu paravojnu formaciju"muslimanskih exstremista" i "terorista" cime su direktno navodili vodu na Karadzic - Bobanov mlin - da su u BiH svevojske nelegitimne. Mudzahedini su zrtve Alije Izetbegovca, jer su skoristeni da ruse ustavni status Armije BiH kao jedinelegalne vojne formacije, da je srozavaju na paravojsku i to "islamsku" paravojsku. Na sva ostala pitanja koja otvarate, ukljucujuci i to da nas svijet mrzi, odgovoreno je u ostalim prilozima ovog "Glasnika",kao i u mnogim nasim ranijm izdanjima. Slazem se da je Lagumdjija teski izdajnik.

Dr. Muhamed Borogovac
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 15:29:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.351 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.