Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 15:50:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stradanje Srba  (Pročitano 49854 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
@tomahavkic
Znam sta sam napisao!

Ali zar stvarno mislis da Srbi treba da hapse Mladica?

Pa ni u ludilu, pa ni muslimani nisu hapsili svoje! Ako neko hoce da sudi Mladicu neka dodje i uhapsi ga! Ja ga braniti necu jer se to mene ne tice!

@DJ Boris

Nisu bas svi umrli! Samo da znas!
Milosevic je recimo optuzen za zlocine iz 1991 (izmedju ostalog) a sudi mu se tek evo 2004.  
Tako da ce doci na red i ostali: Mesic, Silajdzic, Taci, Rugova i ostali!

Pravda je spora ali dostizna.

Citat

deca istih muslimana iz Tuzle i ostalih gradova dolazila su u Beograd da žive a posle se vraćali kada se smiri

Ovo je apsolutno istina! U Petrovcu na Mlavi 1992 godine zivelo je oko 100 muslimanskih porodica, smestenih u dom za izbeglice. Naravno te porodice su cinile samo zene i deca! Pitam se samo gde su bili muskarci ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
Tomahavkic dosta mi je takvih kao ti, vi se stvarno mozete nazvati izdajicama srpskog naroda jer uopste nemate pojma sta se desavalo u bosni i hrvatskoj od '91 do '95, u tom ratu sam ja izgubio pola familije, ali ipak srbi su krivi za sve. Mislis da je Naser Oric jedini od muslimana koji je cinio zlocine? Mislis stvarno da su Karadzic i Mladic krivi za sve ovo? Pa vidis da Milosevica nemogu ni osuditi kako treba jer stvarno nemaju dokaze za ta tolika ubistva jer se to nikad nije ni desilo. Ne pitas se nikad gde su tolike srpske familije nestale? Ili su samo muslimani u bosni? Dosta mi je vise takvih kao sto si ti, sto se stide svog sopstvenog naroda...najbolje da postanes muslimanka, pa da se umotas, to bi ti najbolje stajalo... Smile
IP sačuvana
social share
Kome pravda leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
I tebi bi najbolje stajalo da se umotas....
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
@CrazySerb i ostale...

Sramota je precutkivati zlocin,pa me je stid sto tako radis(a Orica sam navela jer je Radikal pisao o ubijanju Srba oko Srebrenice,za sta je bio najvise odgovoran,a i neobicno je da njega ne pominje jer je vrlo "poznat")
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: tomahavkic
@CrazySerb i ostale...

Sramota je precutkivati zlocin,pa me je stid sto tako radis(a Orica sam navela jer je Radikal pisao o ubijanju Srba oko Srebrenice,za sta je bio najvise odgovoran,a i neobicno je da njega ne pominje jer je vrlo "poznat")

Као прво није Радикал ништа писао, него је пренео текст и јасно навео извор. Као друго када нешто коментаришеш упутно је да то прво прочиташ, јер једноставно није тачно да се у тексту не споминје Насер Орић:
Citat: Радикал
Muslimanske pregovarace iz okolnih sela najcesce predvodili milicioneri Hakija Meholjic i Naser Oric.

Такоће мени није јасно чему читава ова расправа? Коме то толико смета да се скрене пажња и на злочине који су почињени над Србима. Сребреница се свугде приказује као искључиво муслиманско стратиште, као место где су Срби тако из чиста мира, побили хиљаде муслимана, а нигде се не спомиње друга страна медаље. Колико год причали да злочин не оправдава злочин, јако је велика разлика и потпуно другачије светло и суд светске јавности би били да је толико познато и медијски пропагирано и страдање Срба које је претходило страдању муслимана. Па чак и суд потпуно другачије третира злочин када затекнеш неког ко ти је побио породицу и убијеш га због тога, него када неког убијеш из чиста мира или неких злочиначких побуда. Међутим чак и када се спомињу злочини над Србима онда се то минимализира, а са друге стране друге стране се српски злочини преувеличавају (ишло се чак до цифре од 13.000 муслиманских жртава иако је на званичном списку 4.000, а чак и тај списак је веома дискутабилан и јер постоје сазнања да се људи, који су стављени на списак да су убијени у Сребреници, налазе на бирачким списковима широм Федерације БиХ). Такође пристрасно третирање српског и муслиманског злочина је очигледно и у тим хашким оптужницама. Једино су Срби (Караџић и Младић)оптужени за геноцид,  док је Насер Орић оптужен за злочин против човечности, рати злочин и кршење обичаја рата. Такве оптужнице су у потпуној супротности са чињеницом да су муслимани системски уништавали српско становништво, убијајући и жене и децу, док су са друге стране муслиманске жртве искључиво војно-способни мушкарци и обзиром да су на том подручју биле концентрисане веома јаке муслиманске снаге (преко 10.000 војника) по свој прилици су управо то те муслиманске "цивилне" жртве. Такође Орић је доказани директни починилац злочина, за његове злочине се не суди ни једном њему надређеном официру муслиманске војске, а камоли муслиманском политичком руководству или председнику, док су са друге стране за злочин у Сребреници оптужени бивши председник РС Радован Караџић који никакве везе са тим није имао, и Ратко Младић кога терете по некој командној одговорноси преко ко зна колико нивоа командовања.

Све у свему, срамота је да се са једне стране толико истиче и преувеличава кривица Срба, да се свакодневно народу набија комплекс, а да се са друге стране потискује и сакрива дурга страна, стравични злочини над Србима који су и отворили пандорину кутију и изазвали то што су изазвали. Имамо којекакве бабетине, које јако добро живе од пљувања свог народа, које не пропуштају прилику да сваких пар дана на неком гостовању на телевизији подсете `злочиначки српски народ` на грехе које је починио, а да са дурге стране када се на неком интернет форуму пренесе текст из једног нискотиражног часописа, који није доступан ширем кругу људи, одма нађе неки мизантроп који ће да ти скаче за очи што си се, мож` мислити, дрзно да пренесеш бар делић истине да све није црно и бело, што си се дрзно да споменеш и неки злочин тих јадних муслиманчића које су зли Срби прогањали и убијали   .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
mob
Samsung Note 4
Citat

Nisu bas svi umrli! Samo da znas!
Milosevic je recimo optuzen za zlocine iz 1991 (izmedju ostalog) a sudi mu se tek evo 2004.
Tako da ce doci na red i ostali: Mesic, Silajdzic, Taci, Rugova i ostali!

Ti stvarno verujes u to???

Boze, brinem se za tebe...

I jos u pricu kad se zavrsi Milosevicu i karadzicu i Mladicu sudjenje da ce svima nama biti bolje???

Mislim stvarno...
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
Citat

I jos u pricu kad se zavrsi Milosevicu i karadzicu i Mladicu sudjenje da ce svima nama biti bolje???

Ja to nisam rekao to je tvoj komentar.
Ali da treba da odgovaraju SVI koji su krivi za rat, to mislim i ne pokusavaj dzaba da me ubedis u suprotno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Republika Srpska

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 995
Zastava
mob
Nokia N95
Citat: SerbianFighter
I tebi bi najbolje stajalo da se umotas....

Ma istetoviraj sebi polumesec i zvezdu ionako si njihov...

@Tomahavkic
Ja ne precutkujem zlocin nego pricam realno, na pocetku je bilo 17000 mrtvih pa 13000 pa onda samo 10000 i onda na kraju 7000, i od tih 7000, 5500 je izaslo na izbore, i sta onda da vjerujem tu? Naravno zlocinci treba da se zatvore? Ali da li smo mi jedini zlocinci? Radikal ti je napisao i da su srbi ginuli, sta na to kazes? Jebo srbe, muslimani su mi vazniji a? Eeee srbijo dokle ces tako...
IP sačuvana
social share
Kome pravda leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
SVE ZA SRBIJU SRIJA TI SI UVEK U SRCU MOM

pOzDrAv

www.cetnik-chat.de.vu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jel i to ono Kosovski boj
ili poema Kraljivica Marka (turskog vazala koja parodija a tolike pjesme)
Nastavite tako kako i uvijek okretanje istorije to vam je specijalnost
Pa bice da Srebrenica najvece stratiste Srpskih vazala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 15:50:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.