Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:10:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stop za papu!  (Pročitano 12310 puta)
Svakodnevni prolaznik

Japanac se ubio jer je voz kasnio 30sec.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Koji je tvoj stav nikola prema papi kontam da ga podrzavas? Zasto? Verovatno se divis njegovim biznis potezima posto si i sam biznismen? Ili si mozda i nastran i izrazito netolerantan? Ili si bas ti ta inteligencija koja veruje da je papa i crkva tvoja veza sa bogom? Ako je ovo zadnje onda stvarno se pitam da li ti treba pomoc kad kucas po tastaturi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
znaš koji je moj stav

Stavi svoje ime u rečenicu xxx treba motikom utući pa ćeš možda tek tada shvatit koliko je to glupa rečenica.
To nema veze sa papom isto bi reagirao da je bilo ko tako stavljen.
čuj motikom utući  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Ma on je utucen odavno, on i njegov prethodnik su veci gresnici nego svih 200.000 korisnika ovog foruma zajedno.
U krajnem slucaju neka dodje, ali civilnom odelu kao svaki biznismen, jer crkvena odora vredja nas koji pripadamo jedinoj Hristovoj Crkvi.
On je ionako politicar vise nego duhovno lice.

p.s. jesu li oni osnovali neku stranku, kad vec imaju svoju drzavu Vatikan ?
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hrist je na krstu umro za sve ljude ovoga sveta, a oni koji tvrde da pripadaju "jedinoj Hristovoj Crkvi" hule na Hrista i njegovu najvecu zrtvu. Toliko o kvazi-hriscanima!
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Pa zasto nebi dolazio zbog cega!?
Prije svega ko ga nezeli gledati nemora, a i ako dolazi valjda zbog Katolika i ljudi dobre volje.
Moje licno misljenje nije on kriv sto smo mi ovaki kakvi smo.
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11156
Zastava
OS
FreeBSD
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
Prije svega ko ga nezeli gledati nemora, a i ako dolazi valjda zbog Katolika i ljudi dobre volje.

Kroz istoriju, Vatikan je najgenocidnija organizacija od postanka sveta. Vatikan je jedan od najvećih sponzora propasti bivše Jugoslavije i nesreće Srpskog naroda. Zato niko od njiegovih predstavnika, pa i sam papa, što se mene tiče, nije dobrodošao .
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr

Kroz istoriju, Vatikan je najgenocidnija organizacija od postanka sveta. Vatikan je jedan od najvećih sponzora propasti bivše Jugoslavije i nesreće Srpskog naroda. Zato niko od njiegovih predstavnika, pa i sam papa, što se mene tiče, nije dobrodošao .
Potpuno se slazem.Nije dobrodosao i neko duze vreme nece ni biti i tako treba da bude zbog gore navedenog.A sto se tice Katolika neka idu u susedne zemlje kad bude dosao, i neka mu masu onim zastavicama i parolama kao da je je*ena pop zvezda.Srbija kao zemlja sa vecinskim pravoslavnim stanovnistvom to ne zeli.
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Dobro Dobro eto nemora
A nebi mi malo istoriju po strani ostavili Istorija je proslost a nama treba Buducnost
A pogotovu o iskvarenoj istoriji koja je inace tipicna za narode naseg podneblja napr kojekakva stradanja, Boj na kosovu, turci, marko kraljevic, cetnici koji su ratovali protiv hitlera, tito, i mnogo drugog.....
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11156
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Flock 0.7.3.2
mob
Samsung Galaxy S10
Da ne budem pogrešno shvaćen, nisam ja protiv katolika, čak naprotiv, izuzetno poštujem i cenim sve katolike, jer je ogromna većina njih zaista predana svojoj veri, i poštuju tradiciju i veru, u mnogo većoj i posvećenijoj meri nego što to činimo mi Pravoslavci. Ono što ne poštujem i prezirem je satanistička organizacija sa sedištem u Vatikanu.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

In time of chimpanzees I was a narwhal

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 788
Zastava Novy Belgrad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ja bi voleo da Papa dodje - to cu verovatno doziveti i ici cu da ga vidim
Ja bi voleo da se svi Hriscani ujedine - to verovatno necu doziveti

Ne zaboravite dve stvari:

1. I Papa i Konstantinopoljski Patrijarh su bacili anatemu jedan na drugoga! Oni su svoju zelju da vladaju svim Hriscanima sproveli kroz ime bozije i samim tim su napravili greh! Mi se ubijamo danas zbog dve budale od pre 982. godine! Zbog zelje dva snoba i gresnika da vladaju! Ljudi koji su trebali da predstavljaju Boga na zemlji su se ogresili o njega i stavili svoje licne interese na prvo mesto, bez razmisljanja! Vecina krvi prolivene do danas medju Hriscanima je posledica zelje dva papka da vladaju!

2. Da za veci deo nas istorije treba da zahvalimo Vatikanu za svoje postojanje, jer mi smo vise krvi prolili protiv Pravoslavnih Bugara i Vizantijaca (odnosno Grka) nego protiv Katolika... mislite o tome...
Vatikan nas je video kao aduta u borbi protiv Vizantije! Da ne spominjem cinjenicu da je Veliki Zupan Stefan Nemanja bio (odnosno rodjen) Katolik... Vise krvi smo prolili protiv protiv pravoslavnih Hriscana nego protiv Katolika...

Obe crkve su gresne i sa rukama do ramena u gresnoj krvi, te ni jedna nema pravo da tvrdi da je ona u pravu, a da je druga crkva, gresna, zato sto su obe gresne...
« Poslednja izmena: 27. Avg 2006, 02:42:34 od Kowakian Monkey - Lizzard »
IP sačuvana
social share

Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:10:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.