Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 14:07:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: STOP za imigrante  (Pročitano 5029 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Frizider
Citat
Не капирам, ако наша беспослена омладина неће да бере воће за 30 Е на дан како би сакупили џепарац за море зашто то не би радио неко други?
Za sve je kriva UDBA skorpion ce to potanko objasniti da se ja ne maltretiram.......zaista mlade boli uvo da rade, istina ni ja nisam brao voce za dzeparac ali sam nosio cigle (brao sam cigle sa kamiona) nekako mi je uvek bila sladja kinta kad sam zaradis.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
ilegalci dolaze u neku zemlju zato shto ipak uspevaju da nadju (kakav-takav ) posao . naravno , tachno je da oni kao uglavnom pripadnici drugih rasa donose sa sobom kriminal , nazadne obichaje i ugrozavaju etnichku sliku rasnim meshanjem .

pravi mali cika adolf Smile

tebi se osmica armatura moze na glavi ispraviti Smile...pazi ti...rasno mesanje...koji bolid Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Не капирам, ако наша беспослена омладина неће да бере воће за 30 Е на дан како би сакупили џепарац за море зашто то не би радио неко други?

ko je ponudio nashoj omladini da bere voce za 30 evra  ? to su providne priche i zamagljivanje stvarnosti - ima toliko nezaposlenih ljudi koji bi pristali da beru i za 7-8 evra .

uostalom , shta mislite koliko zaradjuju kelnerice , chuvari,prodaci  i.t.d. (poslovi koje obavlja uglavnom omladina ) ?

10 000 -15 000 dinara ...

tu se uglavnom radi o planu da se genetski sastav srbije shto vishe upropasti uvodjenjem ljudi drugih rasa . na taj nachin se vrshi genocid nad sopstvenim narodom i stvara multirasna masa bez identiteta kojom je lakshe upravljati .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Frizider
Citat
tu se uglavnom radi o planu da se genetski sastav srbije shto vishe upropasti uvodjenjem ljudi drugih rasa . na taj nachin se vrshi genocid nad sopstvenim narodom i stvara multirasna masa bez identiteta kojom je lakshe upravljati .
Je l' da bf da su Jevreji za to krivi Smile ..........jebiga na moru je veca kinta od 10-15000, dobija se baksis od celavih dzipova a i najlakse izmuzes pijanog bogatuna na lazne cehove, sezonski uglavnom moze da se zaradi fin studentski dzeparac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat

ti kao navijen....procitao hicine memoare i laprdanje dokonjaka po stormfrontu i samo ponavljas kao papagaj Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Citat
Je l' da bf da su Jevreji za to krivi Smile ..........jebiga na moru je veca kinta od 10-15000, dobija se baksis od celavih dzipova a i najlakse izmuzes pijanog bogatuna na lazne cehove, sezonski uglavnom moze da se zaradi fin studentski dzeparac

ma ne verovatno je kriv moj pokojni deda ...  Smile ... uvek mi je govorio da bi hteo da uveze par crnaca i kineza kao jeftinu radnu snagu na njegovim plantazama ...  Smile

iz tvog posta odishe neverovatno neznanje - vecina omladine u srbiji nisu studenti-dokonjaci . proshetaj malo po srbiji i pitaj mlade ljude koji rade po kaficima, prodavnicama ,gradilishtima - kolika im je plata i da li bi pristali da rade za 30 evra dnevno ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
LG Frizider
Citat
iz tvog posta odishe neverovatno neznanje - vecina omladine u srbiji nisu studenti-dokonjaci . proshetaj malo po srbiji i pitaj mlade ljude koji rade po kaficima, prodavnicama ,gradilishtima - kolika im je plata i da li bi pristali da rade za 30 evra dnevno ...
Koji si ti car jebote, valjda vidis da pricamo o radu preko leta znaci omladina sljaka za dzeparac kad je raspust/pauza u predavanjima, kako bi uspeli da ustede nesto za zajebanciju. Na gradilistu dobijes 10-15 evra dnevno ali rintas kao konj, ako zabodes dobar kafic isto mozes dobro da zaradis e sad ako si baba sera ili radis u cvecari ili prodavnici lanaca za poni bicikle svakako da je plata jadna i bedna. Potpuno je jasno da si najeb'o ako ti je jedini izvor prihoda da radis za nekog debelog robo-vlasnika prodavnice koje ti em daje mizernu platu em i tu platu cekas mesecima zato sto njegov sin glavonja mora da ima ferarijev laptop............
« Poslednja izmena: 25. Jun 2008, 01:43:31 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
 pa ja ti i govorim o radu preko leta ,ali ti ochigledno ne razumesh osnovne stvari :

- vecina omladine nisu studenti

- od onih koji jesu studenti vecina nisu bogati (tj moraju da se neshto zarade sa strane)

prosechna plata u kaficu je 10-15 000 din , na gradilishtu kao shto si sam rekao 10-15 evra ...

30-40% omladine je nezaposleno ...

koj ce nam onda moj imigranti da beru voce ?   Smiley 1 jasno je dakle da se radi o nechem drugom , a ne o ekonomskoj rachunici - a ti vidi shta je ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
LG Frizider
Citat
pa ja ti i govorim o radu preko leta ,ali ti ochigledno ne razumesh osnovne stvari :
- vecina omladine nisu studenti
Kakve to veze ima bre ima sa jebenim osnovnim stvarima i sta tu ima da se razume!
Jer ja pisem na arapskom u cemu je problem? Naravno da nisu studenti vecina omladine pa? Znaci treba sezoske poslove da prihvataju a izmedju 2 leta da ostre tastaturu na forumu! Ko ima stalan posao njega zabole za voce! Ti sad valjas neku poentu kako je sve sjebano i plate male i nemamo za 'leba bla bla bla.....
Citat
od onih koji jesu studenti vecina nisu bogati (tj moraju da se neshto zarade sa strane)
Svarno!? Otvori mi oci covek..........
Citat
koj ce nam onda moj imigranti da beru voce ?
Evo koji ce nam, jedan od razloga:
Citat
Проблем је што смо генерално размажени и лењи... И у томе што родитељи брину о деци до њихове тридесете... Посла има само кад хоћеш да радиш...
Svi bi voleli da bleje, da zaradjuju 500 evra kao cuvari gde vece sanse postoje da te zvekne meteor nego da dodju pljackasi.
Citat
jasno je dakle da se radi o nechem drugom , a ne o ekonomskoj rachunici - a ti vidi shta je ...
Kod nas ne dolazi jeftina radna snaga ukoliko je posao manje ili isto placen nego u svojoj zemlji to je bar kristalno jasno. Mi tih problema nemamo. Dolaze nam Rumuni (verovali ili ne i dalje) i Kinezi, s'tim sto Kinezi ne rade vec smo mi njima pogodni jer smo bednicka kupovna snaga. A sad ti vidi kako se to uklapa u te tvoje teoreme, aksiome, algoritme o mesanju rasa, pasa i ostale zivine.........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Веруј ми Бф, на истоку Србије и у ужичком крају за неке послове једноставно нема људи да раде...
Брање воћа је зајебан и тежак посао, зато су и тако велике дневнице...

Ми смо стварно размажени и то ће нам доћи главе... Живимо у неком свом свету и трипујемо да тако може заувек...
Па погледај само колико омладине цеди паре од родитеља како би их бацали на изласке и кафиће... То неки раде до тридесете...

Колико само другова имам који неће да раде него се извлаче на младост и студирање... Па кад заврше вишу, онда као хоће неки факултет а све у циљу да остану што дуже код родитеља и блеје... Ја тај менталитет не капирам, склапају крај са крајем јер немају снаге да се одлуче да живе од свог рада...

Немој погрешно да ме схватиш, ја се залажем да има што мање странаца на раду у Србији али ми моракмо да радимо на нама а не да кукамо - Јевреји!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 14:07:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.