Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 09:47:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: STOP za imigrante  (Pročitano 5023 puta)
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pravi mali cika adolf Smile

tebi se osmica armatura moze na glavi ispraviti Smile...pazi ti...rasno mesanje...koji bolid Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Као и мали чика Адолф у филмовима "Шејтанов ратник" и "Шишање" Smile

Проблем је што смо генерално размажени и лењи... И у томе што родитељи брину о деци до њихове тридесете... Посла има само кад хоћеш да радиш...

Размаженост је генерални проблем Европе, као и сваке позне цивилизације. И тај проблем је суштински нерешив, у оквирима дате цивилизације. Као што је и старост нерешива. Главни проблем није то што неки не желе раде, мада је и то проблем. Још већи је проблем што не желе да рађају, па више и нема ко да ради. И то је нерешиво - или ће бити преплављени људима другачије културе и вредности, или ће старци морати да подметну грбачу све до потпуног колапса организованог друштва.

А од Европљана тражим оно на шта су санкцијама и бомбардовањем терали Србе. Да буду толерантни, мултикултурни, не смањују једном дата права Другима... Сад је тешко то радити, лакше је било другоме наметати, а? Ако, бићете и ви натерани силом прилика. Smile
« Poslednja izmena: 25. Jun 2008, 09:40:22 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Neko nikako ne moze da skapira da "Evropljani@ nisu posebna nacija, rasa ili sta god vec! Svaka drzava deluje za sebe a EU je organizacija koja nema jedinstveni stav po mnogim pitanjima, pa tako i po pitanju nase zemlje. Dok nas Englezi, Holandjani i Belgijanci pritiskaju za sve i svasta, dotle Spanci, Grci, Kiprani i Slovaci maksimalno agituju za nas. E zbog takvih koji nam drze fige ja hocu u EU. A ovi sto u svemu vide svetsku zaveru, neka pakuju svoje prnje, pa pravac u Nju Delhi, Peking ili neku drugu nama "blisku" destinaciju. Mislim....
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Веруј ми Бф, на истоку Србије и у ужичком крају за неке послове једноставно нема људи да раде...
Брање воћа је зајебан и тежак посао, зато су и тако велике дневнице...

to mozesh nekom drugom da pricash  Smile ... brao sam i ja voce  Smile
Citat
Па погледај само колико омладине цеди паре од родитеља како би их бацали на изласке и кафиће... То неки раде до тридесете...

Колико само другова имам који неће да раде него се извлаче на младост и студирање... Па кад заврше вишу, онда као хоће неки факултет а све у циљу да остану што дуже код родитеља и блеје... Ја тај менталитет не капирам, склапају крај са крајем јер немају снаге да се одлуче да живе од свог рада...

da bi roditelji mogli nekog da izdrzavaju (ne samo leb i voda ) nego i izlasci , odeca - roditelji moraju da imaju dobre prihode ... a takvih je u srbiji oko 5 % . ti mozda vidish par blejacha i mislish da su svi takvi ,ali nije istina.

Citat
Немој погрешно да ме схватиш, ја се залажем да има што мање странаца на раду у Србији али ми моракмо да радимо на нама а не да кукамо - Јевреји!

daleko od toga da smo mi savrsheni  Smile . medjutim , treba voditi rachuna - nama ovde judeo-liberalne partije stalno podmecu kao kukavichije jaje ideje o tome kako smo mi u stvari lenji i da treba da uvozimo strance (po pravilu druge rase  Smile ).

? Naravno da nisu studenti vecina omladine pa? Znaci treba sezoske poslove da prihvataju a izmedju 2 leta da ostre tastaturu na forumu! Ko ima stalan posao njega zabole za voce!

vidi se da nemash pojma o problematici i zato bolje cuti ...  Smile vecina ljudi koji radi po kaficima ,kao chuvari ,pa i po prodavnicama - to radi na odredjeno vreme .pogotovo se to odnosi na kafice koji najveci promet imaju leti . tako da itekako ima ljudi koji bi radije brali voce (za 30 evra dnevno) , nego kelnerisali za 15 000 din ...  Smile

Citat

Svi bi voleli da bleje, da zaradjuju 500 evra kao cuvari gde vece sanse postoje da te zvekne meteor nego da dodju pljackasi.

a gde to placaju cuvare 500 evra  Smile ...  jedino tamo gde je glava stvarno u opasnosti i tamo ne primaju studente ,moj pametnjakovicu ....  Smile

Citat
Dolaze nam Rumuni (verovali ili ne i dalje) i Kinezi, s'tim sto Kinezi ne rade vec smo mi njima pogodni jer smo bednicka kupovna snaga. A sad ti vidi kako se to uklapa u te tvoje teoreme, aksiome, algoritme o mesanju rasa, pasa i ostale zivine.........

kao shto si i sam primetio , kinezi ovde uposhljavaju uglavnom srbe (i placaju ih bedno ,kao i srpske gazde) - tako da nam uopshte nije potrebno da uvozimo strance da rade   . shto se tiche rumuna ,znam da situacija tamo nije sjajna (iako su bajagi chlanica EU  Smile ) ,medjutim mi moramo da shtitimo nashe radnike .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
LG Frizider
Citat
vidi se da nemash pojma o problematici i zato bolje cuti
Toliko zajebana problematika da je kvantna fizika i detektovanje neutrina usputna zajebancija dok resavas sudoku. Imam poznanike prijatelje koji su se godinama patili po raznoraznim poslovima od rada na brodu do poziranju umetnicima tako nisam bas potpuni laik kao sto se tebi iz nekog razloga ucinilo......
Citat
daleko od toga da smo mi savrsheni  Smile . medjutim , treba voditi rachuna - nama ovde judeo-liberalne partije stalno podmecu kao kukavichije jaje ideje o tome kako smo mi u stvari lenji i da treba da uvozimo strance (po pravilu druge rase   ).
Bf nema tebi pomoci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
Citat
vidi se da nemash pojma o problematici i zato bolje cuti
Toliko zajebana problematika da je kvantna fizika i detektovanje neutrina usputna zajebancija dok resavas sudoku. Imam poznanike prijatelje koji su se godinama patili po raznoraznim poslovima od rada na brodu do poziranju umetnicima tako nisam bas potpuni laik kao sto se tebi iz nekog razloga ucinilo......
Citat
daleko od toga da smo mi savrsheni  Smile . medjutim , treba voditi rachuna - nama ovde judeo-liberalne partije stalno podmecu kao kukavichije jaje ideje o tome kako smo mi u stvari lenji i da treba da uvozimo strance (po pravilu druge rase   ).
Bf nema tebi pomoci  Smile

ti dosad nisi izneo nijedan razlog zashto bi mi trebalo da uvozimo strane radnike .  umesto toga pokushavash da vredjash mene (ali ti ochigledno ne ide  Smile) .ne nameravam da se spushtam na taj nivo - za to trazi drugo drushtvo.

ja dobro znam kakve je posledice imalo rasno meshanje u zemljama evrope - od porasta broja pljachki , silovanja , bacanja para na socijalnu pomoc .... do menjanja genetske strukture stanovnishtva (tj genocida nad sopstvenim narodom  Smile ) . i sasvim mi je jasno da ce slichan  recept da se primenjuje i u srbiji - ako to dozvolimo .

tebi ,a i josh nekima ovde , stvari  ce verovatno postati jasne tek kad vam neki "obojeni" siluje cerku u parku jer je nosila minic ili vam prisloni noz pod grlo . to bi bilo sasvim u redu - ali vi niste jedini u ovoj zemlji . dakle ne moze se dozvoliti da zbog vasheg slepila ispashta ceo narod . Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Веруј ми Бф, на истоку Србије и у ужичком крају за неке послове једноставно нема људи да раде...
Брање воћа је зајебан и тежак посао, зато су и тако велике дневнице...
za 30 evra realno nema za 20 plus hrana ima Smile i ljudi idu masovno da rade mada lepo kazu nema boljeg celicenja od branja malina Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
LG Frizider
Citat
ti dosad nisi izneo nijedan  razlog zashto bi mi trebalo da uvozimo strane radnike
Mi ne trebamo uvoziti strane radnike. Je l' si sad zadovoljan? Nikad nisam tvrdio suprotno......
Citat
tebi ,a i josh nekima ovde , stvari  ce verovatno postati jasne tek kad vam neki "obojeni" siluje cerku u parku jer je nosila minic ili vam prisloni noz pod grlo . to bi bilo sasvim u redu - ali vi niste jedini u ovoj zemlji . dakle ne moze se dozvoliti da zbog vasheg slepila ispashta ceo narod
Sve mi jasno. Evo idem sad da roknem sve Kineze, crnce i poneku ribu koja se "obojila" oko ociju........

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
 znam orfe da ima i da mladi ljudi idu da rade ...  Smile

nema potrebe da mrzimo ni kineze ni crnce ni eskime ,ali nema potrebe ni da oni budu u nashoj zemlji  Smile imaju svoj zivotni prostor , pa nek se snalaze kako umeju - a ovde treba srbi da rade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
ja jos u malinama crnce nisam poceo da vidjam Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
LG Frizider
Mozda ima Indijanaca, oni se lakse kamufliraju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 09:47:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.