1997 када смо покрадени од Милутиновића и 2008 покрадени од стране Дорис Тадића.
To sa Milutinovicem je bio dill i to se zna, a samo mi objasni kako ste sad pokradeni, 2008? A i zarili ste vi i palili dovoljno devedesetih, to si zaboravio?
ova tema je nastala kao protest LDP ovaca zbog izjave ruskog novinara kako je zapadna marioneta i kako je zaslužio metak
1. Niko ne može da porekne da je bio zapadna marioneta, to je svima jasno 2. i Anea koja je njegov simpatizer je izjavila da je bio kriminalac kao i svi ostali, i samim tim opravdala i drugi deo izjave novinara koji misli svojom glavom
3. utvrdili smo koliko su radikali zaista bedni i skloni izvrtanju reci... valjda je to karika koja nedostaje u ljudskoj evoluciji... 4. vecinu ljudi je sramota sto su radikali
« Poslednja izmena: 26. Feb 2008, 14:50:22 od Anea »
ova tema je nastala kao protest LDP ovaca zbog izjave ruskog novinara kako je zapadna marioneta i kako je zaslužio metak
1. Niko ne može da porekne da je bio zapadna marioneta, to je svima jasno 2. i Anea koja je njegov simpatizer je izjavila da je bio kriminalac kao i svi ostali, i samim tim opravdala i drugi deo izjave novinara koji misli svojom glavom
jojjjjjj....sta pricas jbt??? ovu temu je pokrenuo radikal
Nije ni cudo sto se sami nazivate smradikalima kad vas vodi jedan Hrvat...
uff
Citat
Pri tome zaboravljas da se sve to desavalo za vreme Miloseviceve vladavine koji je prvo porucio da niko ne sme da ih bije, pa je zatim sa Tudjmanom i Alijum etnicki ocistio Hrvatsku, dobar deo BiH, prodao Srbe u RS za flasu Civas regala, dozvolio da budu satanizovani kao koljaci za Srebrenicu i Markale, rekao istorijsko "Ne!"
u pravu si jedini krivac za nedaće Srpskog naroda van Srbije jeste sloba,i šta sad :-khoćemo se pomiriti sa svim predati sve,jer šta nas briga kriv je sloba
Citat
Pa, dokle vise sa tim patetisanjem... pobijeno je 2.500 za vreme NATO, proterani su sa Kosova... Do njih vam je stalo samo kada treba da se gadjate brojkama... ili postavite debilno pitanje: "A, da li je tebi tesko sto nemas tatu, kucu, zemlju?"
kakvo patetisanje,o čemu ti to zar tu nešto nije istina,zar ti isti nisu dok je krivi sloba bio na vlasti uveli sankcije Srbiji i Crnoj Gori,zar ti isti nisu bombardovali Srpske položaje po bosni,učestvovali u planiranju i sprovođenju oluje i bili logistička podrška,pa zar ti isti danasi prave presedan i daju pravo nacionalnoj manjini da otcepi jedan deo teritorije jedne demokratske države
Ako cemo da brojimo zrnca, Seselj nije srpsko prezime, tako da je licemerno da Nikolic bilo koga naziva ustasom.
Citat
u pravu si jedini krivac za nedaće Srpskog naroda van Srbije jeste sloba,i šta sad :-khoćemo se pomiriti sa svim predati sve,jer šta nas briga kriv je sloba
Sto ne citiras i drugu recenicu u kojoj kazem da nije kriv samo on, vec i oni koji su bili ok njega...
Citat
kakvo patetisanje,o čemu ti to zar tu nešto nije istina,zar ti isti nisu dok je krivi sloba bio na vlasti uveli sankcije Srbiji i Crnoj Gori,zar ti isti nisu bombardovali Srpske položaje po bosni,učestvovali u planiranju i sprovođenju oluje i bili logistička podrška,pa zar ti isti danasi prave presedan i daju pravo nacionalnoj manjini da otcepi jedan deo teritorije jedne demokratske države
Patetisanje je sto se ti ljudi i dalje koriste za bedno potukusurivanje...
Kriminalac kao i svaki drugi politicar u Srbiji... Za razliku od tebe, ja ne gajim iluziju da su predstavnici politicke opcije ciji sam simpatizer posteni ljudi koji su sve na posten nacin stekli.
U politici nema mesta za postene... Politicari... svi odreda su isti... produkt ljudskog organizma...
Kriminalac kao i svaki drugi politicar u Srbiji... Za razliku od tebe, ja ne gajim iluziju da su predstavnici politicke opcije ciji sam simpatizer posteni ljudi koji su sve na posten nacin stekli.
U politici nema mesta za postene... Politicari... svi odreda su isti... produkt ljudskog organizma...
toliko o izvrtanju reči bravo
Meni je jako zao sto si ti bio na fudbalskoj utakmici kad je Bog delio mozak... ali nema veze...
Citat
ja nisam radikal, ja sam Srbin
5. radikali nisu Srbi... njihovom logikom... verovatno su ustase...
« Poslednja izmena: 26. Feb 2008, 14:57:18 od Anea »