Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stop represiji nad navijacima !  (Pročitano 70347 puta)
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
profil navijaca...klosar bez skole,bez dana radnog staza,osudjivan zilion puta..........zivi sa roditeljima(jer je nesposoban 1 dinar da zaradi u zivotu.),velllllikkkkkkkiikiiiiiiiii srbin( a veliki je jer nosi maicu sa likom ratka mladica  Smile Smile).........i zbog svo jadnog zivota su frustrirani i svoje frustracije lece na stadionu   Smile Smile Smile...na pitanje cime se bavis u zivotu sledi ogovor : "Ja sam navijac "  Smile Smile Smile

......i oni su sad kao neke zrtve....ajte molim vas..........u zatvor sa svakim koji upali baklju,koji se potuce i sl......zakon mora biti isti za sve ,pa tako i za navijace.............
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
LG Nexus 4
profil navijaca...klosar bez skole,bez dana radnog staza,osudjivan zilion puta..........zivi sa roditeljima(jer je nesposoban 1 dinar da zaradi u zivotu.),velllllikkkkkkkiikiiiiiiiii srbin( a veliki je jer nosi maicu sa likom ratka mladica  Smile Smile).........i zbog svo jadnog zivota su frustrirani i svoje frustracije lece na stadionu   Smile Smile Smile...na pitanje cime se bavis u zivotu sledi ogovor : "Ja sam navijac "  Smile Smile Smile

......i oni su sad kao neke zrtve....ajte molim vas..........u zatvor sa svakim koji upali baklju,koji se potuce i sl......zakon mora biti isti za sve ,pa tako i za navijace.............

Ja sam mislio da sam sve video, ali ti si me razuverio... Zelim ti od sveg srca da ti sin jedinac bude navijac... Pa ako ga prelome zato sto je upalio baklju ti reci, ako on je navijac, a to je zakon...

I sta ti molim te znaci to zakon da bude isti za sve???  Smile Da li si ti svestan kakvu si glupost rekao... Navijaci kada zaseru odgovaraju za to, a kada panduri naprave sranje ( otkinu detetu pola glave, dovedu u opasnost gomilu ljudi u pioniru zbog prekomerne upotrebe sile itd ) nikom nista... To je verovatno ravnopravnost... Za upaljenu baklju dobijes od 5 - 10 godina zatvora, a lik koji je silovao maloletnu devojcicu je dobio 3 godine  Smile  Smile Smile Smile
Izvini, u pravu si zakon je isti za sve...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23

kompleksi, druze kompleksi. znas ti dobro da dosta navijaca ima i bolji posao od tebe, jacu diplomu, sredjeniji zvot, opusteniji od tebe frustriranog... i imaju klub za koji navijaju, jednu veliku strast i ljubav, prave prijatelje...

istina, ako na icemu valja da se zavidi, to je to...   
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
ZAŠTO DA GINEMO ZBOG POLITIČARA?
Pripadnici Žandarmerije u otvorenom pismu našoj redakciji kažu da ne žele da rizikuju živote samo zato što primenjuju Zakon

Pripadnici srpske Žandarmerije u otvorenom pismu dostavljenom našoj redakciji tvrde da su postali žive mete na stadionima samo zbog toga što primenjuju dopune Zakona o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama. Oni kažu da su postali najomraženiji sloj društva jer je na njih pao teži deo zadatka koji su započeli političari. Žandarmi tvrde da ljude iz vlasti sada nije briga kako je njima na tribinama s navijačima, pošto su potpisivanjem zakona uradili svoj deo posla.
Saopštenje pripadnika Žandarmerije prenosimo u celini:

„Mi pripadnici Žandarmerije Srbije poslednjih godina nalazimo se na udaru navijača, medija, građana i kompletne populacije u našoj zemlji. Poslednji incidenti na stadionu Crvene zvezde, u kojima je naš kolega Nebojša Trajković umalo izgubio život radeći svoj posao i ispunjavajući naređenja pretpostavljenih, naterali su nas da javnost u Srbiji čuje i naš glas.
Kako zbog prirode posla nismo u mogućnosti da pod imenom i prezimenom dajemo izjave za medije, nas nekoliko (ubeđeni smo da ovo mišljenje dele skoro sve naše kolege) odlučilo je da putem internet pisma vašoj redakciji da svoj sud o događajima u prethodnom periodu.

Mi nismo loši momci koji iz zabave dolaze na utakmice, mitinge, koncerte... u želji da se tučemo sa navijačima. Žandarmerija je deo srpskog naroda i radi isključivo za dobrobit svih građana Srbije. Naše intervencije nisu naša želja ili hir, već samo dužnost koju obavljamo kako bismo prehranili svoje porodice, ali i zaštitili građane ove zemlje.

Svakim odlaskom na stadion naše žene, majke, deca strahuju da se kući nećemo vrati u jednom komadu. Političari iz fotelja olovkom i papirom kroje sudbinu svih nas, donose zakone, donose uredbe, donose ukaze, a mi smo ti koji sve to moraju da sprovedu u delo. Skoro je donet zakon o ponašanju na sportskim priredbama i parafiranjem parčeta papira političari su završili svoj deo posla. Nama je preostao onaj teži. Da ginemo po tribinama, da nas pale bakljama, prebijaju, lome kosti...Zašto mora da bude tako? Svesni smo da je ovo poziv koji smo sami izabrali i mi se trudimo da ga obavljamo što bolje možemo i da zbog toga često ispadamo žrtveni jarčevi i navlačimo gnev sopstvenog naroda. Ne mrzimo navijače Zvezde, Partizana, Rada, Smedereva ili bilo kod drugog kluba i nemamo ništa lično protiv tih momaka.
Međutim, svi dobro znamo da zakon mora da se poštuje, ali ne zato što mi obični ljudi, policajci, želimo tako, već da bi u Srbiji svaki čovek mogao da se oseća bezbedno. Ne želimo da ulazimo u sukobe i prolivamo krv, kako svoju tako i ostalih. Među navijačima na stadionima ima i naših članova porodica, poznanika i prijatelja, a najviše bismo voleli da u miru bezbrižno posmatramo pune stadione, bez incidenata. Da je tako nešto moguće, postoje primeri u celoj Evropi, a da bi se to dogodilo, moramo svi zajedno da se potrudimo.

Posle incidenata na Marakani, mislimo da je došlo krajnje vreme da se ludilu, huliganstvu, mržnji, sukobima u ovoj zemlji stane na put, kako bi nam svima bilo bolje, i kako ne bi došlo do toga da neko izgubi život“,
stoji u saopštenju potpisanom sa „pripadnici Žandarmerije“.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258

ja ne znam kako nekom zivot moze da bude jadan, jel si ikada bio u situaciji da vas 5 podelite 3 gutljaja vode, jel si ikad mrzno na stanici na klupi od od 11 do pola 5 ujutro, jel si ikad bez dinara bio a da ti je sto drugova doslo i reklo brate imam ja nesto, to nikad neces moci shvatiti...
To ne moze da razume pojedinac sa tako jadnim zivotom, ti si mozda profesor matematike ja se ne bavim sa tobom, ne moras ni ti sa ljudima kojima mozes da zavidis...
Mi smo jedini ostali sa mudima, sa mudima prijatelju, pesnicama, nekad bakljom, a u  zivotu, jedan nas dan je vredniji od tvojih 1000 godina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Citat
Mi smo jedini ostali sa mudima, sa mudima prijatelju, pesnicama, nekad bakljom, a u  zivotu, jedan nas dan je vredniji od tvojih 1000 godina

Ma daj čoveče pa i ja sam navijač ali moraš razlikovati navijača koji navija za svoj klub i tzv. navijača koji ide na tekmu da napravi incident. Šta sad cela država je sisa a vas 3000 ste kao neki neustrašivi likovi? To za jedan dan si video u čitulji od onog Baneta Grebenarevića, pa matori to mi je stvarno smešno.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Alcatel 258
Ja opet nikako ne govorim da ti nisi u pravu, ali ti to ne mozes da razumes, kao sto i ja ne mogu da skontam, neke ljude sto dodju 2 puta godisnje na marakanu a kunu se u zvezdu...
Nisam rekao da je cela drzava sisa, ali opet ti kazem mi u nasim stvarima imamo tragove necega sto se ovde zaboravilo pre jedno 60 godina, postenje, cast, pripadnost, postovanje... huliganizam niije nasilje bez smisla, to je nacin zivota, niko ne ide na utakmicu da napravi incident, ali pre prosle, kada se vracas tenzija, iscekivanje, sunjanje, i opet i kada bude nesto ne ide se da ubijes nekog, ides da ga povredis toliko da bi ostao na zemlji da ne bi mogao da uzvrati kada se podigne... ne kazem da nije bilo sakacenja, al svakakvih ljudi ima... opet kazem da vise krivicnih dela ucine pripadnici policije, nego svih 7000 navijaca aktivnih u srbiji... al na njima niko ne moze da vrsi represiju putem medija ili putem zive sile...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 

ja ne znam kako nekom zivot moze da bude jadan, jel si ikada bio u situaciji da vas 5 podelite 3 gutljaja vode, jel si ikad mrzno na stanici na klupi od od 11 do pola 5 ujutro, jel si ikad bez dinara bio a da ti je sto drugova doslo i reklo brate imam ja nesto, to nikad neces moci shvatiti...
To ne moze da razume pojedinac sa tako jadnim zivotom, ti si mozda profesor matematike ja se ne bavim sa tobom, ne moras ni ti sa ljudima kojima mozes da zavidis...
Mi smo jedini ostali sa mudima, sa mudima prijatelju, pesnicama, nekad bakljom, a u  zivotu, jedan nas dan je vredniji od tvojih 1000 godina...

........smrc,smrc,smrc(vas 5 podelite 3  gutljaja vode...patetika ccccccc  Smile Smile

neko je profesor matematike a neko sa 30 i kusur godina je navijac  Smile Smile Smile Smile.........

a muuda imaju samo navijaci ?????  ] Smile(*,) Smile ajde postedi nas molim te........

a veruj mi da nekom navijacu sa "mudima" nikada u zivotu necu zavidet  Smile [-Xi .......bice da je obrnuto.......kada sa 30-40 godina svatis da si protracio godine ,navijajuci za svoj klub ...dok su neki ljudi za to vreme postali doktori,menadzeri ljudi koji imaju sredjen zivot i nikada nece doci u situaciju da mole nekoga za gutljaj vode ili da se grebu za koji dinar  Smile Smile.....

ps.svako bira svoj put neko izabere da postane profesor matematike  dok neko postane navijac sa "mudima"..........
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 387
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ma sisaj bre kurac majmuncino koji ces bre kurac uopste na ovoj temi...nisi nikada dao ljubav klubu ti to jednostavno ne osecas...druge stvari su te zanimale tako da ne pokusavaj da nam drzis predavanja...imas gomilu drugih topica pa se nadji u njima...
« Poslednja izmena: 09. Dec 2007, 10:02:57 od Notingem »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
Citat
ali opet ti kazem mi u nasim stvarima imamo tragove necega sto se ovde zaboravilo pre jedno 60 godina, postenje, cast, pripadnost, postovanje
Potpuno netačno. Poštenja huligani nemaju,čast nemaju,pripadnost imaju,poštovanje međusobno imaju ali ne i prema ostalima.

Citat
huliganizam niije nasilje bez smisla, to je nacin zivota, niko ne ide na utakmicu da napravi incident, ali pre prosle, kada se vracas tenzija, iscekivanje, sunjanje, i opet i kada bude nesto ne ide se da ubijes nekog, ides da ga povredis toliko da bi ostao na zemlji da ne bi mogao da uzvrati kada se podigne... ne kazem da nije bilo sakacenja, al svakakvih ljudi ima.
Ovo definitivno ne razumem. Huliganizam jeste nasilje kao i način života za neke i ide se na utakmicu da se napravi incident pre ili posle što i sam kažeš u sledećoj rečenici. Zašto bi išao da nekog povrediš da ne može da ustane? To nije navijanje. Ja nemam ništa protiv toga ali svako odgovara za svoje postupke. Ubiješ nekog ideš u zatvor, opljačkaš nešto ideš u zatvor. Zašto bi tzv. navijači bili izuzeti od toga? Ako hoće neki ultrasi ili ne znam ko da se peglaju nek se peglaju kao Poljaci ili Rusi ali da to rade odvojeno tj. da ne napadaju nevine prolaznike.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.