Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stop represiji nad navijacima !  (Pročitano 70328 puta)
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Mozda bi tema trebalo da se zove:Stop represiji nad huliganima???Ne branim ni jedne ni druge ali treba gledati cinjenice da i jedni i drugi izazivaju incidente.Ali to je preslo granicu navijanja kad klinci sa Burberry's kacketima i bakljama prave sacekuse po vozovima i parkovima sa cassual stilom oblacenja koji su pokupili od Engleza,gledaju huliganske filmove i gotive Millwall i sebe nazivaju navijacima :!:Tako da je upotreba adekvatne i primerene sile dozvoljena ali sve u granici prava i pravde sto se naravno ne postuje i zao mi je zbog toga jer sam i sam par puta bio zrtva zandarma Smile
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ko navija za Vosu taj mora biti spreman na zrtve!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 207
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D600
Ocemu ti pricas?? Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Mozda slaninari ne zive zauvek,al ovi ostali ne zive uopste

Izadji iz mraka...budi deo nas

Red Firm 1989
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Pricam o tome da se huligani poistovecuju sa navijacima i da ste svi jaki kad vas je 200 :!:Kao imate neke ekipe i sve ste ludi Smile
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bog cuva Srbe,a sreca prati hrabre!!!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 933
Zastava Novi Sad,Srbija i Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6080
E,neka si im rekao!!!
IP sačuvana
social share
D...o

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
 Smile
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ko navija za Vosu taj mora biti spreman na zrtve!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 207
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D600
Pricam o tome da se huligani poistovecuju sa navijacima i da ste svi jaki kad vas je 200 :!:Kao imate neke ekipe i sve ste ludi Smile

Neznam kako ovo da shvatim dal ti mene nazivas huliganom ili sta?.Inace vrlo dobro znamo da smo u ocima jednog prosecnog gradjanina Srbije huligani i najobicniji sljam a zapravo nije bas tako jer nije isto navijac i navijac huligan bar ja tako razmisljam.Ako se ovo za ekipe odnosilo na mene ja stvarno neznam sta da ti kazem jer ja nisam u nikakvoj hool ekipi nego u grupi koja navija i koja zivi za taj klub.Nepodrzavam nasilje al jednostavno od toga se nemoze pobeci, ja se licno nebijem cesto samo kad moram ko npr u NS kad su tb pravili invaziju na nas grad i kad sam moro zajedno sa svojim drugovima da branimo cast grada i grupe.
IP sačuvana
social share
Mozda slaninari ne zive zauvek,al ovi ostali ne zive uopste

Izadji iz mraka...budi deo nas

Red Firm 1989
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Kapiram ja sve to.Ja isto idem na tekme na jug,ali sam takodje i realan.Znam brdo klinaca koji su u kao nekim ekipama i idu na tekme popiju 1 pivo i prozivaju muriju,pa onda kao skidaju nekom salove itd.Posle toga kad dobiju batine ili padnu u 29. e onda su oni zrtve i ne valja im policija.Takodje znam likove koji su od cigana bezali kod pandura da se zastite i tad su im valjali.Cinjenica je i da policija izaziva incidente ali kako bas uvek jedni te isti se zale???Kako nikad ne bude pegla na zapadu ili istoku,i tu isto budu navijaci koji vole svoj klub,samo to ne iskazuju mrznjom prema drugom klubu.To sto govoris za zemunce ti i ja govorim.Ali brate tekma pocinje u pet a ljudi idu na nju u 11 prepodne,pitam se zasto?Kako mog caleta niko nije peglao na tekmi,a mene vec par puta.Ako neko zeli da bude huligan ili extremni navijac nek se onda ne zali.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia n73
Odlično rečeno.
Kao što je neko rekao bijem samo kada moram,ne volim to toliko da radim.Tu smo da živimo za klub koji volimo da ostavimo glas na svojoj tribini.A i dalje je tu brdo klinaca koji prave 10 grupa nedeljno,koje traju po dva dana,otvaraju glave skejt bordovima,bivaju na uslovnoj a imaju 14 godina...Casual fura ko hoće,ja težim tom stilu,al za mene je savršen derbi,puni sever i jug,prozivanje,ako se ugovori tuča,onda se ode na tuču,a ako ne onda neću da me sačeka neko od 25 godina sa satarom kad siđem sa tramvaja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Mozda bi tema trebalo da se zove:Stop represiji nad huliganima???Ne branim ni jedne ni druge ali treba gledati cinjenice da i jedni i drugi izazivaju incidente.Ali to je preslo granicu navijanja kad klinci sa Burberry's kacketima i bakljama prave sacekuse po vozovima i parkovima sa cassual stilom oblacenja koji su pokupili od Engleza,gledaju huliganske filmove i gotive Millwall i sebe nazivaju navijacima :!:Tako da je upotreba adekvatne i primerene sile dozvoljena ali sve u granici prava i pravde sto se naravno ne postuje i zao mi je zbog toga jer sam i sam par puta bio zrtva zandarma Smile
Huligani rade neke stvari, kojima se ne ponosimo ali cast i obraz su iznad svega, a kad nasilje postane zakon odbrana je tvoj duznost.
Kao prvo od tih klinaca sa 5 tribina u srbiji svi zajedno nemaju para za jedan Barberi kacket, to sto nose oni kosta 300 dinara na Pancevackom Buvljaku.
Ja sam naprimer kezual trudim se dobavljaju mi drugari iz Holandije, Francuske, Engleske... a vecina tih klinaca koje si nabrojao su "chavovi" znaci ono seljaci, bele tike trenerke sa ranflom na zglobu, fajerice, kapuljace itd... ono urban stil po seljackim i siromasnim krajevima engleske...-naravno licno nemam nista protiv toga, samo da se ne mesaju pojmovi!
Kakav crni jebeni Milwol??? ko se lozi na milwol? ne pricaj gluposti, to sto si ti rekao o bakljama i satarama niko od Bushvekera nije ni video baklju....

A poentu si sam rekao...

Edit1:
A pazi sad, znaci pravis sranje, pa dali ste mozda videli kako su postupali sa seljacima kod Sabca kad su protestvovali, nosili su ih??? a meni da neko otvara lobanju? jel lepo to? znaci krenem na njega, lepo me garisa snimi sutra na gajbu ajmo zabrana stadiona, a ako je on mangup sa 2 meseca kursa u Kamenici onda sam i ja smeker imam vise tuca nego sto on zna da sabira do nekog broja, pa stani malo opet kazem nisam ni ja veverica, boli me kurac sto on ima oklop srce je jace od njihovog maca....Ali da on govori "kako Sloba nije tu da pobijemo govna" a ja da kazem gospodine kako ste, da svinja puca na decu koja su tu dosla ko zna odakle, i koja vise vole srbiju nego sto on moze da zamisli....e to vec necemo dozvoliti....

Zivela srbija, smrt pandurima!
« Poslednja izmena: 05. Mar 2007, 11:42:27 od mrly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Bog cuva Srbe,a sreca prati hrabre!!!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 933
Zastava Novi Sad,Srbija i Crna Gora
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6080
Udri Milicijo!!! Smesni ste, "navijaci"!!!    Smile
IP sačuvana
social share
D...o

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.