Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:24:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Što je potrebno za sretnu vezu?  (Pročitano 37148 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
5m brodskog uzeta.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N97
Za novu godinu mi je naneo strasan udarac, kada mi je dva dana pred novu godinu rekao da ne zeli da budem prisutna tamo gde on treba da svira (muzicar je, svirao je u jednom bendu za novu godinu), objasnivsi mi da bi i on najradije bio sam, ali eto, vec je ugovorena ta svirka itd.

Ovo mnogo toga govori. Pa barem je za novu mogao da se iskulira. I na kraju kad vec nije mogao da bude sam, zashto bi mu ti smetala pored josh 200 ljudi na zhurci ? Ja se slazhem da ne vezi treba raditi intenzivno, svaki dan, i da mnogo toga treba progutati, ali kad vec do ovakvog zahladjenje dodje ... ne znam. Nisam pametan shto bi se reklo.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Ne slazem se s tetkom.

Da ima ne znam ni ja kakve probleme, cetiri mjeseca povlacenja u sebe, pri cemu pati i djevojka i njihova veza i sve sto je cini je meni sebicno.
Mozda ona forsira vise nego sto bi trebala, ali sta drugo da radi ? Da ceka na njegovu incijativu ? Vec cetiri mjeseca ?

Ja sam mislila da vazi ono ' u dobru i zlu ', ne samo u braku vec i u ozbiljnoj vezi ..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Snajka, kad budes usla u ozbiljnu vezu (ako bog da i od 6 i vise godina) videces da nije sve bas crno-belo. Ima mnogo razlicitih nijansi. Smile
U teoriji je lako nadvladavati svoje probleme. Dese se takve situacije da ti nije ni do seksa, ni do bilo cega drugog. Insistiranjem na resenju problema se nista ne postize. Tih cetiri meseca mogu biti i dva dana krize, ako imas u vidu to insistiranje. Evo ti jedno poredjenje: Ako covek pocne da se drogira u 16-oj, a zavrsi sa tim u 25-oj, on u mentalnom pogledu nema 25 godina, nego 16. Isto tako, da nije devojka produbljavala njegov problem, nego mu na pravi nacin pomogla, on bi taj problem mozda resio za dva dana, a ne za cetiri meseca i vise... Takodje, veoma je bitan uzrok njegovog problema. Dok se do toga ne dodje, svaka kvalifikacija je veoma rizicna i neumesna.
Sto se N.godine tice, ne bih ja tek tako uzimao stvari zdravo za gotovo. Ko zna sta je uticalo na takvu njegovu odluku...a to ne mora da bude prevara, a pogotovo ne mora da znaci da je vise ne voli i sl. Ljudi, 6 godina....Ne pricamo o vezi od dve nedelje, godinu ili dve dana. Licno, nikada ne bih bio sa nekim 6 godina, a da ne zelim buducnost sa njom. Ako momak kaze da ona ne treba da misli na taj nacin, onda mu treba i verovati. Da zeli da raskine sa njom, verovatno bi to ucinio. Ako je u nedoumici, onda mu treba pomoci da donese pravilnu odluku, a ne gurati ga ka raskidu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ma , sve ce to narod pozlatiti. Smiley

Licno, se ne bi mesao sa savetima ovaj put.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Jasno,nije sve crno-bijelo.

I to je vjerovatno savrsen izgovor za to sto se desava izmedju ovo dvoje ljudi. Momak ima probleme, nece da ih rjesava ( bar njoj nece nista da govori ), sto je meni suludo. Ne kazem, svi volimo da imamo vremena za sebe, ali ruku na srce,  ovdje se radi o necemu malo ozbiljnijem i mislim da je ako nista, fer da djevojka zna sta joj se desava s momkom. Pa boze moj, ako on onda oce da ga popusti, neka ga pusti.
Ej, sest godina  Smile
Kazes da mu ona nije pomogla na pravi nacin ? Ako prvi korak nije razgovor, ja ne znam sta jeste. Kad on u startu odbije da prica o njihovoj vezi, onda meni tu nesto plaho dismr.
Mozda je ona bila previse cangrizava, ali bar je rekla nesto. On se poslije toga zatvorio.

Slazem se da treba naci razlog njegove promjene ponasanja, ali kako ja vidim, izgleda da ce se to desiti samo ako pocne bacati grah ili eventualno gledati u kasike
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
BTW, u par navrata sam mu i rekla da mi pada na pamet da on ima neke probleme koji nemaju veze sa mnom. Nije mi nista rekao. I rekla sam mu, u vezi sa time, da bi mi bilo drago kada bi mogao da sa mnom o svemu prica, ali da ako nece, naravno ne mora. Sad mi je ok dok ovako kuckam o tome, ali kad nocu ostanem sama, ume da me izludi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Sve u svemu (opet se mesam a kao necu, sta cu ...mirodjija) .. ne mirise na ljubav, pa ti vidi sta ces.

Koliko ga volis, koliko on tebe i sta je vredno te ljubavi da ti radis... ti najbolje znas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da, videcu sta i kako dalje. To se vec duze vremena pitam. Hvala vam svima na odgovorima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
On se smorio, ti volis sliku o njemu iz nekih ranijih dana, navika ti ne da da prekines vezu, on je u cuvenom muskoj fazi "nisam siguran, ali ne bih da te povredim" ili "ja mogu ovako godinama ... vidis, mogu i bez ruku ... " nema strasti, nema konverzacije, samo se bezveze cimas, a znam sta te najvise muci (to je logicno) : da li je moguce da veza od 6 godina mora tako da se zavrsi i da li je to normalno ... pa ti onda tvoja savest i zenska temeljnost ne da da budes racionalna jer boze moj "nikad nije kasno, treba dati sve od sebe" ... e pa cico, sest godina je proslo, davali ste oboje, sad ti cimas, a on je navodno ladan ko spricer...ne ide. Zavrsi sa tim mucenjem i seti se da nisi poslednja na listi onih koje treba da postujes...vec prva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 00:24:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.