Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 15:04:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Što je maska?  (Pročitano 19075 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8
mob
Apple 15
Mislim da je tvoje citanje negde skliznulo na pogresnu stranu...

Ja nisam rekla da prijatelji nisu potrebni... ili da nije potrebna interakcija sa drugim ljudima.. vec da se stepen prisnosti razlikuje...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Pa sami ste rekli....zapravo hvalili se time da imate hiljadu maski...koje po potrebi navucete...znaci ako je prava samo jedna a ostalih je tako puno...verovatno da postoji potreba za njima...a ako postoji znaci da ih nosite...pa ako ih ima vise od jedne znaci vecinu vremena ste nesto sto zapravo niste...sto opet znaci da ste jako malo vremena ono sto jeste...itd...drugim recima vise ste maskirani nego svoji...sto je tuzno...

Tuzan je taj zivot...gde covek stalno treba da se pretvara i osvrce...da ga neko ne vidi...u cemu god....

Ne samo tuzno vec i uzasno... Smile

Ne, ja to nisam rekla. Pogotovo nisam spominjala 1000 maski. Kao da sam psiho koji ispred ogledala svako jutro bira ko zeli da bude taj dan   Smile
Potpuno si promasio poentu, i ubacio neka svoja vidjenja ovog "problema" i "upakovao" gakao moje\nase misljenje.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 10.0.648.45
mob
I-mate 30 Pro
Izvinjavam se svima ja gresim.... Smile

Jel ovo sada maska ili sam to ja? Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b12pre
mob
Nokia C5-00
ет Рус

Сви ми имамо маске..

Нађи ми некога ко има између 20 и 30 година, и потпуно идентично се понаша пред друштом и родитељима рецимо..

Маском се може назвати и другачији образац понашања, према разним групама људи који нас окружују, а то сви имају..

Не кажем ја да неки људи треба да мисле да си нека дрска особа, коју боли уво за све, а они који те добро познају, знају да није тако...

Али ипак, увек стоји да нам до неких људи просто није стало, и није нам битно шта мисле о нама, јер су само познаници, које видимо једном у 2/3/6/12 месеци, и онда дође до нас да та особа има погрешну слику о нама, али нама то мишљење није битно, и онда играмо ту улогу, и глумимо особу каквом нас он сматра...

Који мушкарац неће пред друштвом глумити неког "газду", некога коме девојка не може нигде да превагне, нити да надјача његово мишљење, а опет већина нас је много другачија када је насамо са својом девојком...

Колико људи избегава изласке са друштвом и девојком уједно, да би избегло неке евентуалне изливе нежности које ће девојка захтевати, а њему је то глупо пред друштвом, а када је насамо са девојком, зове је "мацо" , "куцо" итд... Smiley

На радном месту свако ће се трудити да се постави "грубо", као неко ко је вољан да помогне, али ипак не да на себе, не дозвољава да одговара за туђе грешке, сече неке ствари у корену, отресит је, итд... а уствари није такав. Али ако буде другар свима на послу, увек ће најебати, то је просто тако...

По мени је погрешно носити маску пред особом којој је стало до тебе, где ће разоткривање те маске, кад тад да доведе до повређивања та друге особе..
Дакле у љубави и пријатељству не треба имати маске, бар пред правим пријатељима...

Погрешно је затворити се, да не би био повређен, али си зато ускраћен за искрене емоције, али то нема везе са маскама пред људима који су нам небитни, као и ми њима... више су то некакви погрешни закључци, због недостатка комуникације, него маске...

Људи за које нас боли уво, и људи које боли уво за нас, они који у животу нису битни, и они којима ми нисмо битни, ту су увек некакве маске присутне, јер нас просто не занима какву слику ти људи створе о нама, нити водимо разговоре ( оне праве разговоре) тако се ни не упознамо, већ имамо неку обичну конверзацију, у којој се често стичу погрешне слике, али то су Дрине, чије нас кривине не дотичу, и не желимо да губимо енергију исправљајући их Smiley
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Rekla bih da jeste jer nema onog ludackog  Smile kojeg non stop koristis  Smile

Rekoh vec, radi predostroznosti maske se stavljaju u svrhu zastite. Ili prosto...svako je koristi. U nekim vrlo benignim situacijama. Recimo kad ti sef kaze:" Tvoj posao nije uradjen kako treba, ti si kriv"a ti znas da ne zavisi od tebe, nabacis masku poniznosti, nasmejes se i kazes:"Sutra cu odraditi kako treba".
Svako , ali bas, svako ima svoju masku u datom momentu kako  zahteva situacija Smile
« Poslednja izmena: 23. Feb 2011, 21:47:46 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 10.0.648.45
mob
I-mate 30 Pro
Alo bre....trgni se....

Oni sa takvim ponasanjem uticu na neki tog stvari koji bi ko zna gde odveo....

Ne samo da uticu nego i upravljaju sa njim po zelji...

Pa recimo ako se danas probude u plavoj pidzami i upoznaju tebe...znaci ti si im sudjeni prijatelj

Sutra se probude u crvenoj i upoznaju mene...ja sam im sudjeni neprijatelj....

Posle nekog vremena zaboravice da skidaju tu masku na koju su tako ponosni.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Choda objasnio Smile Smile Smile Smile

Inicio, pa zamisli da smo prema svima onakvi kakvi jesmo, kakav bi to svet bio? Valjda se trebas otvarati pred ljudima koji su ti bitniji i kojima si ti bitan, ostali mogu da dobiju po koju masku

Taj tvoj prijatelj jednostavno to ne ume i generalizuje situaciju, sto je mnogo lose po njega
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Hahaha vidis kako nemas pojma Smile
Samo pravi majstori te vestine znaju kako se nosi i kako se skida. Jos bitnije pred kime se skida , i mozda najbitnije kako se stavlja  Smile

Suvise si usitnio  tu vestinu dos itne prasine sto bi rekla Vendi  Smile
To nije psiho stanje, to je potreba.
Smesno je dalje se nastavljati jer je ocito da me ne razumes a ja ne znam dacrtam niti da slikam. Ne znam ni da osencim konture a kamoli da crtam. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 10.0.648.45
mob
I-mate 30 Pro
Ja sam taj moj prijatelj.... Smile

A kako ti znas da li si ti nekom bitan ili nisti i kako uopste znas da li je tebi neko bitan ili nije kad ti nikoga zapravo ne poznajes...jel ga ti i ne gledas svojim ocima...ili on tebe ne gleda ili gledate kroz maske na svet...

Zapravo tvoj post je najbolji pokazatelj svega o cemu smo pisali ovde...

Ti i ne znas koliko gresis misleci da je ta greska ispravna....ne samo da ne znas...nego i ne razumes koncept koji se razlikuje od tog tvog....sto bi prostacki rekli....ne znas za bolje.... Smile

Hvala Sandra...to mi je najveci kompliment...i vestina...kako ti kazes...koja mi je potrebna kao cir na bulji... Smile Smile
« Poslednja izmena: 23. Feb 2011, 21:55:58 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Prijateljima? Pa ti "drkas pojmove" sto bi rekao Zika Pavlovic  Smile
Zna se kome se obracas kao izmenjena \ dopunjena licnost, zna se sa kime razgovaras otovrena srca. To je ta vestina o kojoj pricam. Da znas kome se otvaras. Za koga si siguran da nema zadnjih misli niti nameru da povredjuje  Smile
To da li ti zelis cir na bulji i pod kojim uslovima mene ne zanima. Nisi me nista razumeo.
« Poslednja izmena: 23. Feb 2011, 21:59:49 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 15:04:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.345 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.