Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 15:43:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Sta mislite o novoj sezoni VB?
Smaranje, proslo je njihovih 5 minuta
14.3%  (14)
Ocekujem da ce biti zanimljivo
25.5%  (25)
Gledacemo vece seljake nego na Farmi
8.2%  (8)
Zelim da spalim televizor i odem na Zlatibor da cuvam ovce
28.6%  (28)
We are doomed...
14.3%  (14)
Sta je to Veliki Brat?
9.2%  (9)
Ukupno glasova: 98
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stize Veliki Brat IV  (Pročitano 24340 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Treba. Nazalost, sve ih je vise iz dana u dan Smile

Sve je to

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Air Max fan - since 1987

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 240
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 7110
Citat
RRA: Nema više rijalitija uživo
BEOGRAD - Republička radiodifuzna agencija (RRA) odlučila je danas da zabrani emitovanje "rijaliti programa" uživo, u direktnom prenosu.

Ako se "rijaliti program" emituje u periodu od 24:00 do 06:00 časova, on može da obuhvati i one programske sadržaje koji se mogu emitovati u ovom periodu, ali uz grafički znak "18" kojim se javnost obaveštava da sadržaji koji slede nisu prikladni za osobe, koje nisu navršile 18 godina, navodi se u saopštenju Saveta RRA.
U saopštenju se dodaje da ovo obavezujuće upustvo stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku".

Ne znam kad stupa sluzbeni glasnik na snagu, ali jasno je da su ga emiteri tih usliga, ispusli ovog puta. Pa ko ce da gleda rijaliti u reprizi. Verovatno emiter gubi licencu, jer se ne moze isti emitovati u nekim reprizama.
Dakle docekasmo i to.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
Učesnici regionalnog Velikog brata će ove godine pred 106 kamera plivati u zatvorenom bazenu...

Možda će ih 106 dana snimati 46 kamera, ali 12 učesnika rijalitija Veliki brat iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hecegovine, Makedonije i Crne Gore, će to vreme provesti u luksuzno opremljenoj kući sa zatvorenim bazenom...

Sedamdeset ljudi je poslednjih pet meseci renoviralo kuću Velikog brata na Košutnjaku kako bi stanari, koji će tokom trajanja šoua "proći kroz različita vremenska razdoblja", mogli da uživaju u svim mogućim pogodnostima.

Kuća je proširena tako da je bazen sada u kući, a ne u dvorištu. Stanari će uživati u 400 kvadratnih metara luksuzno renoviranog prostora i u dvorištu od 300 kvadratnih metara.

Publika će pratiti dogodovštine stanara od ponedeljka do subote. Takmičari se i ove godine bore za novčanu nagradu od 100.000 evra.

Četvrtu sezonu šoua "Ljubi bližnjeg svog" vodiće Antonija Blaća i Marijana Mićić.

Izvor: Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v199991p1.jpg
(96.28 KB, 610x395)
v199991p2.jpg
(93.61 KB, 610x395)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ko je ta prva vodoteljka?
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
Hrvatska voditeljica.

Bila je u prvom serijalu hrvatskog VB-a a u naredne 4 voditeljka.

« Poslednja izmena: 10. Mar 2011, 23:51:06 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
a ne ovaaa,kako me nervirala dok sam gledala njihovu verziju VB,samo joj nisam znala  ime Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Trandza? Smiley 1
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 154
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
SonyEricsson T715
...
I...da...da... opet cu ja visiti na temi kada krene... ali moras negde da hejtujes zivot, kada gradjanski protesti vise nisu u modi...

DAnasnji klinci su previse lenji za tako nesto...

Eh... kad se samo setim... jesen zima 1996/97.... i 2000... tz...tz...tz... moja mladost na barikadama... miris baruta u vazduhu...

Jbt.. odoh u digresiju... Smile

hehe skroz istina, bejase dobro
IP sačuvana
social share
The same infinite detail and awareness could be projected through the radios and televisors, but are not. No, no, it's not books at all you're looking for! Take it where you can find it, in old phonograph records, old motion pictures, and in old friends; look for it in nature and look for it in yourself. Books were only one type of receptacle where we stored a lot of things we were afraid we might forget.
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Apple 15
Hah... ali ima jedna razlika... nemam Pink... ocekivala sam da ce biti na B92...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 154
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
SonyEricsson T715
VIP-ove ne gledam, osim ovog poslednjeg Survivor-a, ali anonimus VB pratim s vremena na vreme, dok zahvaljujuci ukucanima i forumu Smiley ne ispadam iz toka i desavanja. Doduse, da budem iskren svaki serijal VB docekujem s radoscu jer tih nesto vremena pregleda i prenosa mi kupuju slobodno vreme za moje aktivnosti Smiley tj. ostavljaju me na miru zablentani u VB Smiley
« Poslednja izmena: 11. Mar 2011, 11:06:20 od Koprian »
IP sačuvana
social share
The same infinite detail and awareness could be projected through the radios and televisors, but are not. No, no, it's not books at all you're looking for! Take it where you can find it, in old phonograph records, old motion pictures, and in old friends; look for it in nature and look for it in yourself. Books were only one type of receptacle where we stored a lot of things we were afraid we might forget.
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 15:43:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.