Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Стиже Млекопитатељница  (Pročitano 26903 puta)
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pirox пријатељу, брате само без нервозе. Смирење, љубав, нада, вера, воља то су одлике верника Свете Православне Цркве. Поздрав за мог брата Пирокса и да ти Бог да здравља.  Smile

Deki44,ja ni najmanje nisam nervozan.A zašto bi i bio.
A možda si ti nervozan,pošto si počeo pisati molitvu koji predlaže Isus,i da pišeš u šta veruješ.
Samo prijatelju to nije dovoljno za spasenje.
Evo Isusov odgovor na tvoje ikone i to što si sada napisao.

Matej 15,3 "A on odgovarajući reče im: zašto prestupate zapovest Božju za običaje svoje?"

I ja se pitam zašto prestupate drugi Božji zapovest za običaje vaše sa ikonama,slikama i kipovima?

Matej 15,7 "Licemeri! Dobro za vas prorokovao Isaija govoreći:"
Matej 15,8 "Ovi ljudi se približavaju k meni ustima svojijem,i ustima poštuju, a srce njihovo daleko stoji od mene"
Matej 15,9 "No uzalud me poštuju učeći naukama i zapovestima ljudskima"

Slažem se sa Isusom. To što si napisao,dokazuje da samo ustima poštujete Isusa. A u srcu nikada niste Isusa prihvatili,zato tražite Boga u kipovima i ikonama,to sam već rekao.
Zapovesti i nauku koji imate u crkvi Isus nije dao u Jevanđelju,i kao što sam rekao to su ljudske zapovesti,koji su izmislili ljudi smrtnici,bez obzira što su likovi iz Biblije. Isus te zapovesti i nauke kojim se koristite u crkvi ne podržava,i jasno je to rekao.
I najbitnije što uzalud poštujete Isusa na taj način.

Evo još Isusovog odgovora za takav nastup mnogih vernika.

Matej 7,21 "Neće svaki koji mi govori: Gospode! ,Gospode! ući u carstvo nebesko, no koji čini po volji Oca mojega koji je na Nebesima."
Matej 7,22 "Mnogi će reći meni u onaj dan: Gospode! ,Gospode! ,nismo li u ime tvoje prorokovali, i tvojim imenom đavole izgonili,i tvojim imenom čudesa mnoga tvorili?"
Matej 7,23 "I tada ću im ja kazati: nikad vas nisam znao, idite od mene koji  činite bezakonje"
Matej 7,24 "Svaki dakle koji sluša moje reči i izvršuje ih, kazaću da je kao mudar čovek, koji sazida kuću svoju na kamenu"

Nevredi da se obraćate Bogu,ako ne vršite njegovu volju. A Božja volja je da slušate samo Isusove reči i izvršujete ih.A ne da slušate zapovesti ljudske,koji vama doneli neki likovi iz Biblije da kršite Jevanđelje sa raznim novitetima,dogmama i predmetima koje Isus nije učio niti je Bog odobrio.
Volja Nebeskog Oca je jasan,i takođe je Isusu bilo jasno da ćete to prekršiti,i zato imate poruku od njega.
Džabe baratate sa rečima tako fino,i pokazujete da ste veliki vernici, kada bezakonje činite kršeći Jevanđelje.
Takođe ta čuda što prezentirate oko slika i kipova, u ime Boga,Isus neće uzeti u obzir,jer to nije od Boga.

Crkva čini bezakonje zbog običaja,dogme, i zbog zapovesti ljusdskih koji su doneli ljudi.

Deki44, ja tebi želim da pogledaš istini u oči,potražiš Isusovo svetlost u tebi, i jednom u životu poslušaj Isusove reči u Jevanđelje i izvršiš ih.Tek onda možeš reći da si na ispravnom putu ka Isusu i Bogu.
Nedaj da te crkva sa dogmom, običajima i ljudskim  zapovestima koji nije od Isusa te zavara.Isusa i Jevanđelje slušaj.

Već to što na svaki post postavljaš ikone,slike koje Isus neodobrava,nesvesno ismevaš Boga i Isusa.I to radiš kao da te crkva hipnostisala.
Ja mogu samo da ti poželim istinsko buđenje u Božjem duhu,i uz pomoć Isusa da spoznaš pravu istinu.
« Poslednja izmena: 30. Dec 2007, 23:17:26 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N70
Ljudi vi ste vernici pa sigurno to znate cuo sam od jednog druga koji je vernik da postoji jogurtoispijac ?Jel to istina ?
Naima ,ispricao mii je da je ustvari jogurtoispijac bio u tajnoj vezi sa mlekopitateljicom ali da se to otkrilo tek skoro.Sada pise knjigu "Da Mincijev kod" i kaze da ce tamo da obljasni sta je u stvari po istini...nemam pojma bas sam zbunjen  Smile
IP sačuvana
social share
Ne pitaj me zasto,zapitaj se zasto.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC Sensation
Na ovim slikama koje je postavio Deki44 - neki mrtav chovek, balzamiran, pretpostavljam... Na tunici sam mu video Mrtvachku glavu i 2 kosti preklopljene, zar to ne znachi da je bio Gusar? Mislim, ovo je milion % gusarski znak. Pogledajte i vi - slika sas04 - strana 3.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Mislim, ovo je milion % gusarski znak.
Лобања и две коске је знак много чега, а не само гусара.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Sony xperia
Da postoji razlika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
HTC Sensation
A dobro, izvinjavam se. Mene je u trenutku asociralo na to.
Nema ljutish?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Ма, ко се љути, само кажем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Znam čoveka ...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11717
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Na ovim slikama koje je postavio Deki44 - neki mrtav chovek, balzamiran, pretpostavljam...
То су 500 година старе мошти светог Александра Свирског и нису балзамиране
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Znam čoveka ...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11717
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Па мислим  Smile ако ти тако кажеш онда добро  Smile Smile
Matej 15,3 "A on odgovarajući reče im: zašto prestupate zapovest Božju za običaje svoje?"
Matej 15,7 "Licemeri! Dobro za vas prorokovao Isaija govoreći:"
Matej 15,8 "Ovi ljudi se približavaju k meni ustima svojijem,i ustima poštuju, a srce njihovo daleko stoji od mene"
Matej 15,9 "No uzalud me poštuju učeći naukama i zapovestima ljudskima"

Matej 7,21 "Neće svaki koji mi govori: Gospode! ,Gospode! ući u carstvo nebesko, no koji čini po volji Oca mojega koji je na Nebesima."
Matej 7,22 "Mnogi će reći meni u onaj dan: Gospode! ,Gospode! ,nismo li u ime tvoje prorokovali, i tvojim imenom đavole izgonili,i tvojim imenom čudesa mnoga tvorili?"
Matej 7,23 "I tada ću im ja kazati: nikad vas nisam znao, idite od mene koji činite bezakonje"
Matej 7,24 "Svaki dakle koji sluša moje reči i izvršuje ih, kazaću da je kao mudar čovek, koji sazida kuću svoju na kamenu"
Ови цитати су из Светог Јеванђеља по Матеју.
Ти Пирокс о Светим Апостолима и свим Светима кажеш:
Zapovesti i nauku koji imate u crkvi Isus nije dao u Jevanđelju,i kao što sam rekao to su ljudske zapovesti,koji su izmislili ljudi smrtnici,bez obzira što su likovi iz Biblije. Isus te zapovesti i nauke kojim se koristite u crkvi ne podržava,i jasno je to rekao.
I najbitnije što uzalud poštujete Isusa na taj način.
Па Пирокс ти опет настављаш:
A ne da slušate zapovesti ljudske,koji vama doneli neki likovi iz Biblije da kršite Jevanđelje sa raznim novitetima,dogmama i predmetima koje Isus nije učio niti je Bog odobrio.
Smile
Slažem se sa Isusom.
Smile

Пирокс пуно поздрава Smile мало смо поразговарали и мислим да је било доста на овој теми. Опрости ако сам те нечим увредио и још једном поздрав  Smile

Господе Исусе Христе Сине Божији помилуј нас грешне
« Poslednja izmena: 31. Dec 2007, 07:43:02 od Deki44 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Па мислим  Smile ако ти тако кажеш онда добро  Smile Smile

To nekažem ja,jer sam ja citirao šta Isus kaže,šta je potrebno za spasenje. A to što pripisuješ kako ja to kažem,kako je to moje mišljenje itd, pokazuje kako okrećeš glavu od onog što sam citirao šta Isus kaže. Tako rade u crkvi,izmišljaju svakakve stvari samo da te odvrate od Isusa i njegovog Jevanđelja,a to se zove bezakonje kako je Isus rekao.Samo neznam zašto tebe peče da priznaš ono što govori Isus?

Citat
Ови цитати су из Светог Јеванђеља по Матеју.
Jeste,to je iz Jevanđelja po Mateju.Samo nije dovoljno prepoznati gde je Isusovo Jevanđelje,već je potrebno i Izvršiti ga.

Citat
Ти Пирокс о Светим Апостолима и свим Светима кажеш:
Ne.Ja kažem o Isusovim rečima,koje su apostoli čuli od njega lično,i zapisali su to.
Nerazumem zašto ti mešaš Isusa i apostole. Zar nije Jevanđelje Isusovo,a ne apostalovo???
Zar vam je tolika želja da diskreditujete Sina Božjega Isusa Hrista,pa na njegovo mesto stavljate sluge Božje kao što su apostoli,pa čak te sluge  izdižete preko Isusa,gazeći Sina Božjeg. Možda niste svesni šta radite,jer neznate ko upravlja vašim postupcima.

Citat
Па Пирокс ти опет настављаш:
U pravu si.Ja nastavljam, jer za mene Jevanđelje i istina u njemu nema kraja.I uvek sam spreman da nastavljam. Smile
Ali kako nisu mogli ni Isusa da ućutkuju kada govorio o Jevanđelju i istini,tako neće moći ni mene nikakva sila ili moć da me ućutkuje,pa sam sotona da stane ispred mene,neću ućutati. Isus je rekao da ga sledimo,da idemo njegovim stopalama.I ja se trudim u svemu da ga sledim,bez izuzetaka.

Citat
  Пирокс пуно поздрава Smile мало смо поразговарали и мислим да је било доста на овој теми. Опрости ако сам те нечим увредио и још једном поздрав  Smile

Господе Исусе Христе Сине Божији помилуј нас грешне

Nisi ti mene uvredio jer smo razgovarali kako Isus gleda na stvari koje radite.Ja sam izneo mišljenje,i razmišljanje Isusovo citirajući njegove reči. Jedino možeš Isusa pitati dali si ga nečim uvredio.U svakom slučaju ćeš kad tad čuti odgovor od njega,u to sam siguran. Sve što si rekao rekao si Isusu i Isusovom Jevanđelju,ne meni.Ja sam ti samo predočio šta on nama dao da sledimo.

Nema problema ako ti je dosta ove teme, ali treba da znaš, protiv Isusovih reči čovek može samo da otane bez argumenata,zato se oslanjam na njegovo vođstvo i učenje. Smile
Pozdrav.

« Poslednja izmena: 31. Dec 2007, 14:42:04 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.