Sanjaš neki novi san - san u kojem nisam ja, nego neka druga, znam. I vidim da sam suvišna. Ona sad je tvoje sve, baš kao nekad ja.
Ti si tako isti kao svi, dosadan! Kažeš jedno - radiš drugo ista stara priča, znam. Možeš sve da mi obećaš, s tobom mi ništa ne treba! Samo u oči da me gledaš, to sam bar zaslužila!
Zašto lažeš me?! Kako sada da ti verujem? Sve što si rekao je bila laž, laž! Zašto lažeš me? Znam da noću spavaš sa njom. Ovaj put je gotovo svemu je kraj, kraj!
Gde mi je ponos, pitam se? Gde mi je pamet? Gubim se! I sada stvari pakujem (da,da)! Jer vidim da sam suvišna. Ona sad je tvoje sve, baš kao nekad ja!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.