Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Videcemo nocas da se uradi optimizacija i da dignemo limit, posto je on za neke funkcije na 30 000 postova. Doduse, unread bi trebao raditi bez obzira na broj poruka.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Necemo moci veceras da uradimo optimizaciju, ali proveri da li sada radi ok. Ako ne radi, u temi u predlozima postavi screenshot koji dobijes, pa cemo videti sutra da to resimo.
Unread replies mozda ponovo bude ugasen ukoliko bude pravio probleme... znam da to nije fer prema redovnim korisnicima koji imaju preko 30 000 postova, ali prioritet je da forum svima radi korektno.... Videcemo, ukoliko bude problema, zna se... ali mozda ih nece biti, radili smo dosta na optimizaciji tih stvari.