Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policajci blizanci bune i kriminalce!  (Pročitano 715 puta)
06. Jan 2009, 08:05:23
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
U užičkoj policiji već godinama rade dva para blizanaca - Zoran i Goran Knežević i Milan i Marko Rabasović.
Blizanci su identični, a njihove kolege, ali i kriminalci, imaju ozbiljnih problema da ih razlikuju! Braća Knežević i Rabasović, koji su među najboljim policajcima u Užicu, pričaju za Press kako građani reaguju kada ih sretnu, naročito ako se to desi u razmaku od nekoliko minuta u različitim delovima grada!
Blizanci Zoran i Goran Knežević rade u užičkoj policiji već šesnaest godina, a za to vreme su proglašavani policajcima godine zbog spasavanja nekoliko samoubica. Rođeni su 1973. godine, s tim što je Zoran sedam minuta stariji. Zajedno su se prijavili u policiju, završili kurs u Zemunu i odmah su primljeni na posao. Na početku službe bili su pozornici, a sada su u interventnoj patroli. Ponekad rade u istim smenama, ali nikada nisu bili zajedno u istim delovima grada. Njihova sličnost često zbunjuje građane, ali i one s druge strane zakona.
- Zoran je nedavno zaustavio jednog vozača kod muzeja. Nalazio sam se nekoliko kilometara dalje, kod Osnovne škole „Andrija Đurović", i zaustavio sam istog vozača automobila. Vozač me je, ne verujući svojim očima, pitao kad pre stigoh od muzeja dovde! Izašao je iz kola i zagledao me. Objasnio sam mu da je to bio moj brat. Otišao je potpuno zbunjen - priča Goran jednu od brojnih anegdota s posla.
Međutim, događalo se da jedan od blizanaca bude „žrtva" kriminalaca koje je drugi brat uhapsio.
- Dešavalo se da Goran privede nekoga, a taj sutradan ili posle nekoliko dana sretne mene na ulici i počne da me vređa! Dešavalo se i njemu da ga kriminalci ne prepoznaju. Iako smo u gradu 16 godina, mnogi građani ne znaju da nas je dvojica - rekao je Zoran, i dodao da se desi da ih kolege pitaju što rade po 24 sata, a zapravo su radili u različitim smenama!
Braća Knežević nagrađivani su nekoliko puta jer su spasili četvoro ljudi koji su pokušali da se ubiju.
Braća Milan i Marko Rabasović u policiji su šest godina. Rođeni su 1983. godine u Bajinoj Bašti, a Milan je pet minuta stariji. Dve godine radili su u interventnoj patroli, ali se Milan kasnije opredelio za saobraćajnu policiju.
- Radili smo zajedno, ali nikada na istom mestu. Jednom je Milan zaustavio košarkaša Predraga Drobnjaka na Ibarskoj magistrali, na Beloj zemlji. Drobnjak je putovao od Zlatibora ka Beogradu. Desetak kilometara dalje, u Sevojnu, i ja sam zaustavio Drobnjaka, ali nisam znao da je Milan to uradio pre mene. Predrag je pomislio da ga Milan proganja i bio je iznerviran - priča Marko.
- Kolege nas mešaju, pa pitaju Marka kada je prešao u saobraćajce ili Milana kada je prešao u interventnu- pričaju Rabasovići, koji su spasli dvoje samoubica.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Sensation
Ma jeeeessssss - Pa vidi se da ne liche uopshte...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.125 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.